Форум Рідного Міста

Російська анімація

ich /Віталій Бондаренко/ - 5-3-2005 у 14:58

Схоже росіяни з великим запалом почали штампувати анімаційні повнометражні фільми. Тема Українського анімаційного кіно вже піднімалась на форумі, і можна закрити очі на успіх (???) росіян, але не варто як на мене (очі закривати не варто тобто).

Отож якщо відкрити очі, то які будуть думки виникати з цього приводу?...

ich /Віталій Бондаренко/ - 5-3-2005 у 15:00

От останнє подивився цей мульт. Касовий між іншим ...


[color=darkred]Алёша Попович и Тугарин Змей[/color]





Як з Шрека зробити "чіста по русскі, да?". Дуже просто! Болото перетворюєм в Ростов. Шрека в "Алєшу без мозгов но с сілушкой бахатирской". Подругу Шрека в "Любаву, ягодку-патсанку". А в кого Осла? Оооо це такий сюрприз! Але трохи пізніше про це ...

Шрек зробили ніби без особливого сюжету, по американські - мильною оперою. Так само і тут, російська мильна опера, як завжди у росіян "разборкі авторітетов за бабло". Велике питання цього твору: "каму залатішко та", чи папіку кавказького типажу, чи меру Києва, чи рекєту (який підробляєє охороною в казино), чи розкрадуть в Ростові. От такий він цей російський Шрек: "чіста по русскі, а то".

Ой забув про Осла. Тут автор сценарія вирішив проявити велику геніальність і зробити "что-нібудь етакоє". В кожного героя свій Осел, і в кожного він хворий роздвоєнням особистості. В Любави осел думає що він її бабуся, а в Алєши думає що він "мааасковскій стіляга". От така банда і робить "тіпа тусовку" цілих 72 хвилини.

В загальному вийшло дуже не смішно. Якщо забрати Юлія і викинути все що було після того як Алєша покинув рідне місто, то вийшов би короткий але прикольний мульт, а так вийшов "ацтой".








[color=darkred]Екслер обережно материть цей мульт[/color]
http://exler.ru/films/27-01-2005.htm

[color=darkred]Схвальна рецензія на Кіно-Говно[/color]
http://www.kino-govno.com/?reviews&id=aleshapopovich&aut=mi...

[color=darkred]Дуже красивий сайт мульта[/color]
http://www.aleshapopovich.ru/About


А мені от дуже сподобався "Ослік", забув як його там звали. Класно зіграв, "немногословно".


(с) ich @ Медіаклуб

Олексій Мачехін - 9-3-2005 у 10:52

а мені просто несподобалось :(
Російський мултфільм з гамериканським гумором

Андрій Пелещишин - 2-1-2007 у 16:13

Переглянув це творіння по ТВ. Точніше, спробував. На 20-й хвилині вимкнув - шкода часу. Халтура і примітив. Недолугий гумор та слабенька анімація.
Ближче до кінця мультика знову ввімкнув, і встиг побачити ще наїзд на "наших" - показали Київського князя як захланця.

Тарас Ільчишин - 2-1-2007 у 17:58

Мені цей мульт подобається, а от про добриню якийсь тупий вийшов. Особливо кінь содобався і море задоволення отримую пр перегляді цього мульта

Тарас Капущак - 2-1-2007 у 22:29

Правду кажучи, той "Альоша..." дуже розчарував -- рос. анімація скотилася до примітивного наварусскава діснеподобія. Діснеївська студія й сама примітив штампує, а ше як спробувати їх копіювати, то взагалі... Жуть!...

Thror - 3-1-2007 у 09:18

Це цілком логічний та правильний шлях становлення, в данному випадку, анімації. Спочатку масові фільми, і поступово, з залученням все більших коштів, дійдуть до авторських.
В нас наразі і з масовими ніяк.

Остап Шумин - 3-1-2007 у 10:13

Якої б якості не була б анімація в наших східних сусідів, всеж таки вона в них є, а в нас нема і невідомо коли появиться.

Тарас Капущак - 3-1-2007 у 10:19

А я думаю, що ця "кількість", якщо й перетвориться в "якість", то не в ту -- швидше російські діти почнуть ставати такими як американські, ніж їхня анімація виросте.
Особисто я бачив "Альошу...", не зміг себе примусити додивитись "Карлика Носа", а решту нового вже й не збираюсь дивитись -- боюсь, щоб не знудило.
Не думаю, що студія, котра займається мавпуванням, раптом, назбиравши грошей, видасть шедевр, чи хоча б щось своє самобутнє...

Тарас Капущак - 3-1-2007 у 10:23

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Остап Шумин
Якої б якості не була б анімація в наших східних сусідів, всеж таки вона в них є, а в нас нема і невідомо коли появиться.

У нас культуру глушать. Планомірно і цілеспрямовано.

Demyan - 3-1-2007 у 11:26

А мені сподобався і не раз дивився :) а коли минулого року їхав в болгарію - показували в автобусі - всі сміялися, навіть дорослі:)

Demyan - 3-1-2007 у 11:27

Як на мене треба ще вміти дивитися - звісно якщо думати про - а вон нас українців образили або якість погана або - копіюють або думати вон в них є щось а в нас нічо....краще не дивитися.
Я як дивлюся -розслабляюся і ні про що те не думаю.

Тарас Капущак - 8-1-2007 у 19:45

Гм... Ну а щоб аргументувати своє погане ставлення до вказаного мультфільма, пропоную назвати бажаючим по кілька тих мультфільмів, які на їх думку заслуговують на увагу, котрі вони вважають хорошими і цікавими. Я маю наувазі повнометражні фільми і бажано, щоб було хоч щось з більш менш нового (щоб не складалось враження, що зараз нічого цікавого не знімається), але можна називати й те, що б могло претендувати на класику (можна навіть розділити).
Хто що назве?

Андрій Пелещишин - 8-1-2007 у 21:40

Енеїда!

Олександр Дєдик - 9-1-2007 у 08:32

Цитата:
Хто що назве?

Ходячий замок Хоула (Howls Moving Castle)

Тарас Ільчишин - 9-1-2007 у 09:04

Принцеса Мононоке