Форум Рідного Міста

Даєш український Плейбой!

Яндрух - 9-3-2005 у 17:45

Ганьба Україні! Ганьба нам усім, що ще не спромоглися на свій вітчизняний еротичний телепродукт!
Росіяни сильні в тому, що масово експортують нам своє "кримінальне мило". А українці повинні домогтися не тільки, щоб "стояв у кожній російській хаті" (це про фляшку горілки фалосоподібної форми), а й щоб по ночах російський обиватель мав споглядати справжню українську еротику! (щоб стояв у кожній хаті - і тут вже не про фляшку...)
Ось тут наш Дмитро Корчинський в своїй передвиборчій програмі пропонує нам завойовувати світові ринки, "експортуючи не металопрокат, а містику", а я ще додам: і доморощену еротику. Здатні-бо були зняти "Острів любові" (який, до речі, має заслужене пошанування в російських колах) та еротичну сцену в "Гори димлять"...
Ми маємо, власне, "виїхати" на виробленні власної високоякісної еротичної телепродукції. Чарівних українкок повинно бути задіяно! І тоді відпадуть всякі там іспанії з португаліями вкупі з італіями, де по наших молодих співвітчизницях повзає і слинить молодече тіло, як слимак виноградну лозу, старе порохно...
[Тішить, що скоро на екрані постануть, будемо сподіватися, в усій своїй первозданній красі Винничукові "Діви ночі"]

Бо те, шо пропонують янкі, а наше ictv по ночах крутить - не шо інше, як якась недоеротика, недосекс! Злапав себе на відчутті, що то вже навіть не приваблює, а відверто дратує: над нами сміються! Новітній Бенні Хіл!
[І український обиватель, лаючи дідька (і, мабуть, владу), запускає руку як не під спідницю дружини чи коханки, то до відеокасети з "хардкором" або перемикнувши на завчасу розкодований TV 1000...]

Ті кралі, що їх там знімають (т.зв. "зірки" Плейбою, а на ділі тамтешні "пластмасові", бо виглядають як "неживі", американки, що їх там у Штатах хоч греблю гати, і що за гроші, либонь, стануть трахатися із будь-якою твариною) - не рабині сексу, не гарячі та пристрасні діви, а рабині самовдоволення, мастурбації. "Kinky" - то зовсім не "пустотливі", як нам переклали, а на американський манір то, насамеперед - "розбещені", "вульгарні", із сексуальним відхиленням, "сексуальные извращенцы", якщо по-російському.
І дарма що вони там раз-у-раз лепетять, із собачим задоволенням повідаючи всім про свої гіперфантазії (радше, читають біжучий рядок на екрані), розбавляючи то всьо вставками на кшталт: "я в тім бізнесі...", "в тій індустрії" (та дурна самице, та тобі центи перепадають від того всього, що на ділі дехто пожинає) - то отаким макаром менеджери і маркетологи секс-індустрії запускають потрібні месиджі в потрібному їм напрямкові: один - для "білих та пухнастих" доглядачів закону (що, втім, не заважає декому із них "дахувати" в тому аморальному, проте вельми прибутковому бізнесі), щоб не присікалися, що ми, янкі, мовляв, розбещуємо громадян України - це всього лиш його величність Бізнес; а другий месидж - спокусливий заклик для наших безробітних, та проте сексапільних українок (котрі вже тут на форумі подають голосочки, що, мовляв, ми б теж не проти попозувати для Плейбоя), і які б також воліли долучитися до того "бізнесу".

Постає таке враження, що самовдоволення там пропагують не як спосіб (дарма що неприродній) досягнення статевого задоволення, а як якесь "мистецтво жити", що цілком могло підійти, насамперед, для підлітків з їхньої несформованою ще психікою, для котрих звідусіль волають про небезпеку зараження статевим способом, небажану вагітність, а так насолоджуюйся собі донесхочу, "аж до повного виснаження", як оці "діви" твердять (фахівці ж схильні вважати, що займаючись шалено "цим" - аж до виснаження тіла - у підлітковому віці, через певний час може статися повне виснаження психіки). А також могло підійти нібито для самотніх, котрим сексуальне задоволення приходить начебто вві сні.
Вже не кажу, чому не демонструють нормальні, відверті, статеві стосунки між чоловіком і жінкою. І, знов, постає питання, чому вже - раз вже на то пішло: вільна країна, демократія, одначе - не крутять сценки із чоловічим онанізмом: виходить, "таке" все ще перебуває під грифом "табу" і є, мабуть, вульгарніше за жіноче, а отже присутнє лише на відео. А розбещення малолітніх, групові оргії - ну, то вже, скажете, взагалі! Втім, хоч ту планку досить високо поставлено, та вона має тенденцію до опускання. І Плейбой тому - лакмусовий папірець: показ на телеекранах жіночого самовдоволення - перша ластівка. Черга за переліченим вище?

Схоже на те, що "імперія Г'ю Гефнера" на серйо зацікавилася українським, "таким цнотливим", еро-ринком.

Влаштуємо бойкот американському Плейбою: не дивімося отієї туфти! І тоді від нього відвернуться рекламодавці, і як наслідок, рейтинг його впаде і він в Україні втратить свій інтерес. А рекламодавці незадіяні, але такі гарячі, грошики вкладатимуть у виробництво вітчизняної еротики вкупі з містикою! Українська еро-індустрія невдовзі розквітне, як маків-цвіт на долині!

Odarka - 9-3-2005 у 17:46

Я так і думала, що тим закінчиться, а починалося..все так наївно..із романтичного знайомства, а закінчилося Плейбоєм...а мо...ще ні:o:D:baddevil::saint:

Tempika - 9-3-2005 у 18:01

....мені б ваші проблеми :-)))

Галина Лев - 9-3-2005 у 18:26

Та ці проблеми навіть на засіданні ВР обговорювалися. Там кілька тижнів тому кінематографісти на життя скаржилися, то Олекса Санін, якщо не помиляюся зачитав листа від себе та кількох колег(молодих просунутих режисерів) , у якому однією з пропозицій була легалізація порнографії. Будем виділи...

Tempika - 9-3-2005 у 18:50

...ну все, у нашій країні, мабуть, настав повний *стабілізєц*, якщо
молодим режисерам більше нема куди просуватися :-))))))

Галина Лев - 9-3-2005 у 18:58

До чого тут "нема куди просуватися"? Просто було б купа додаткових надходжень до бюджету, і за ті кошти можна було б спонсурувати нормальний вітчизняний кінематограф.

Сергій Бєляєв - 9-3-2005 у 19:21

Тільки не факт, що за таких умов був би попит на той нормальний кінематограф.

Dмитрик - 9-3-2005 у 20:10

тоді, заразом, пропоную й борделі легалізувати -- теж значні надходження до бюджету

Tempika - 9-3-2005 у 21:10

...правильно, тре повернути додому усіх наших українок, що гарують
на (чи під) іноземцями... все мусить йти до казни... а то з чого пенсії
платити, га?.... :-))) будемо мати другий європейський таїланд (після
угорщини)... :-))))))))))

Галина Лев - 9-3-2005 у 23:02

А чом би й ні? І хлопи би ся хати тримали: пішов раз на тиждень, збив оскомину за стандартну невисоку оплату,- і не напився, і решту зарплати дітям додому приніс, і зарази ніякої не підхопив, і в пенсійний фонд надходження. О як ладне!

Tempika - 9-3-2005 у 23:08

...а подивитися на гарного хлопа без нічого на проспекті свободи
значить не можна? :-))) чому це тільки чоловікам радість....
я теж хочу журнал з картинками :-))))))

Галина Лев - 9-3-2005 у 23:54

То ся називає:"Я не злопам'ятна, я тільки зла, і пам'ять маю добру!"...
Хіба я казала, шо тільки чоловікам це можна? Питання в тому кому це більше треба. Та й у випадку узаконення домів розпусти на вулицях її би значно поменшало. А про того хлопа я таки своєї думки не зміню, і та кобіта, котра після нього красувалася була злегка оголена, а не злегка прикрита.

Наталка - 10-3-2005 у 00:11

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Сергій Бєляєв
Тільки не факт, що за таких умов був би попит на той нормальний кінематограф.


Як не факт і те, що за умов наявності у місті Києві "Макдональдсів" та "Швидких" киянки перестали варити борщі.
А що до борделів - не пересмикуйте, будь ласка. :baddevil: Мені у цій темі реакція дівчат сподобалася - вочевидь, вони краще сприймають іронію. :P

Dмитрик - 10-3-2005 у 00:45

до чого тут іронія? я на повному серйозі. якщо легалізовувати порно (тільки не знаю який в тому сенс :P) й отримувати від нього додаткові надходження до бюджету :lol: то чого би то не легалізувати й бордель? правильно було зауважено -- це би вирішило достатню кількість існучих проблем, але й додало б нових. а стосовно українського еротичного кіно -- я тільки ЗА! але то ж мало би бути щось відміннє від західного, я правильно зрозумів? й не якесь там ТіВі шоу з простими вихиляннями, а якісний художній фільм

rost - 10-3-2005 у 01:25

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Яндрух
Ганьба Україні! Ганьба нам усім, що ще не спромоглися на свій вітчизняний еротичний телепродукт!

Звучить дуже патетично. Хоча українці (радше українки) вже і так прославилися, тим, що ними торгують, як худобою. Я розумію, що якісний український порнопродукт ще більше укріпить ці "експортні" можливості України, але такі досягненення мене не потішать. Хоча, власне, для створення самого продукту ніяких перешкод нема. "Модельок" можна назбирати табунами. Не вистарчає тільки порно-Дзиги Вертова. Так що, Яндруше, замість дирчати мотоциком чи рискати по ТВ каналах за порнухою візьмися і "твори", якщо душа болить.

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Яндрух
І, знов, постає питання, чому вже - раз вже на то пішло: вільна країна, демократія, одначе - не крутять сценки із чоловічим онанізмом: виходить, "таке" все ще перебуває під грифом "табу" і є, мабуть, вульгарніше за жіноче, а отже присутнє лише на відео. А розбещення малолітніх, групові оргії - ну, то вже, скажете, взагалі!

Вибач, але не треба свої особисті преференції нав"язувати всім. Демократія тут ні до чого. Бо ти, звичайно, маєш право насолоджуватися "чоловічим онанізмом" чи груповими оргіями, але інші мусять мати право того не бачити, випадково перемикаючи канали. Бо мало, хто, що захоче бачити. Чому, наприклад публічна демонстрація злягання жінки з хлопом, має мати перевагу перед зляганням двох (чи трьох) хлопів між собою. А злягання гуманоїдів з тваринками? Якщо, вже так душа горить, то втикни собі DVD чи на гірший випадок VHS і насолоджуйся.

В Америці,своїй батьківщині, той же Плейбой чітко знає своє місце. Демострація Плейбоя, не кажучи вже про жорстке порно на загальнодоступних каналах, там, є річ абсолютно немислима.

Tempika - 10-3-2005 у 02:26

йесс!!!! :-)

Ігор Луцький - 10-3-2005 у 11:47

Тут вийде так, що той хто за порно- збочинець, той хто проти - валянок. А є третій варіант?

Tempika - 10-3-2005 у 12:10

...да ніхто не проти :-))
просто цим тре займатися у спеціяльно відведених місцях свідомості :-)
ми ж як цибуля, маємо ці, як їх..... layers :-) казав шрек віслючку.

Яндрух - 10-3-2005 у 22:35

Цитата:
Оригінальне повідомлення від rost
>>Я розумію, що якісний український порнопродукт ще більше укріпить ці "експортні" можливості України...<<


Гм, дивно: я навіть був і не обмовився про отой "продукт"...
(Втім, не дивно, бо нашим людям у переважній їх більшості, певно, коли розмова заходить про будь-які "інтимні" речі, відразу і приходе до голови отой хардкор... і нічо більше, окрім нього.)

І, взагалі, таке враження, що така темка давно назрівала...
Хоч, зауважте, що "тонку червону лінію" найпершого допису так і не вловили: дівчата відразу звернули десь убік (до борделів, хе-хе...), бо, напевно - таки так! - дуже їм то боліло...:saint:

Tempika - 10-3-2005 у 23:09

...та не слухайте ви того агента провокатора :-)) дівчата звернули на
борделі по тому принципу спорідненості, яке пов*язує кіно і театр :-)
по суті одне й те саме, просто друге *на живо*... глюпі у нас тут
розмови, які по суті нікого з нас і близько не стосуються... так, фантазуємо...
може нас, до хороби порядних і нормальних приваблює оце щось... і при
обговоренні цих тем ми самі собі здаємося такими wild аnd free, а
насправді ми не більш ніж провінційні обивателі... :-)))

jaguara - 10-3-2005 у 23:32

а що? борделі хай вже краще легальні, аніж дівки мерзнутимуть на окружних... здоровіші повії -- здоровіша нація :lol:
а щодо укр плейбоя -- ну сорі, але в телеверсії я в жоден спосіб не уявляю, чим він міг би відрізнятися від західного, окрім фактурою натури... і то не факт -- силіконових дівчаток і у нас вистачить. поза тим, я абсолютно підтримую думку на користь високохудожньої сюжетної еротики, де кожне слово значуще. якщо вже то знімати, то щоб гарно було... а Плейбой навіть з великою натяжкою важко таким назвати -- низькопробне ТВ шоу, і по всьому. навіть фоном не найкраще йде. навіть під водку.

Остап Іванович - 10-3-2005 у 23:38

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Луцький
Тут вийде так, що той хто за порно- збочинець, той хто проти - валянок. А є третій варіант?


Є і це Збочений Валянок ( підтоптаний) :lol:

Ігор Луцький - 13-3-2005 у 11:34

Порно - гумор. Смішно.

Яндрух - 14-3-2005 у 19:00

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Галина Лев
>>І хлопи би ся хати тримали: пішов раз на тиждень, збив оскомину за стандартну невисоку оплату,- і не напився, і решту зарплати дітям додому приніс...<<


Я от не розумію: навіщо одруженим чоловікам отакі походеньки за "додатковою любов'ю"? Та, здавалося б, маєш дружину під боком, можеш ледве що не щодня, щоночі - одно слово, як там собі забажаєш.
А курвів щонайперше призначення, здається, для отаких, як ми, неодружених; для тих, хто не має постійної партнерки, і щоб задобрити свою чоловічу фізіологію, має ту можливість здибатися із представницями найдревнішого ремесла (мораль тут відкладімо на наступний раз).
Коли ж одружених потягує наліво, то всюди побутує така думка, що, мовляв, дружина мене більше не задовольняє, хочеться чогось нового, а відверто обговорити із дружиною про свої "захцянки" не наважується (он звідки починає хитати подружнім кораблем) і таке інше. Тобто, вважається, що з віком у певних осіб чоловічої статі зростають його сексуальні потреби. Або ж просто отой самець прагне "поекспериментувати" [як ото, певно, був учиняв "на волі"], яке подекуди межує з відвертими "вправляннями" по-скотськи.
(Просто для мене особисто оце питання, як для, власне, неодруженого, вельми цікаве: а що ж там є/буде за отою завісою, що відділяє оту таїну подружнього життя. І чому від часу до часу "вигулькують" "отакі" проблеми в спільному житті, як подружня невірність...)

Бувальщина. Свого часу, як їздив у тривалі відрядження (бувало, на кількоро тижнів), був у нас один такий собі "кіт марцьовий", десь під п'ятдесятку вже йому було, одружений, мав дочку трохи молодшу від мене. Ну, і любив те діло, тобто "по бабам шастати" в відрядженні. Втім, там багато одружених "шастало", і кожен про іже собі подібного, мабуть, думав однаково, тобто вигороджував: мовляв, дружина там вдома, а я тут, так далеко, і довго найголовніше... От і тре якось "викручуватися". Але якось всі до походеньок нашого "кота" ставилися навіть із деякою презирливістю. Я спершу не міг збагнути в чім річ, але потім раз у розмові його самого пробило на відвертість, і він вповів, що, я, мовляв, "свою жінку дуже люблю, і вона знає, шо я тут до інших ходжу (а най його шляк трафить, подумав я), але вона мене розуміє", бо я тут так довго, бо я, мовляв, нормальний чоловік, з почуттями, і вона не хоче, шоб я тут зачахнув і т.ін (сама вона для мене справляла враження прибитої тяжкою доленькою кобіти). А згодом довідався, що й її - оту його дружину - також про людські очі презирають. Ні-ні, не за гульки, а за то, що десь одного разу межи бабами вона відкрито визнала факт "походеньок" свого чоловіка, і - ба більше - дала йому своєрідну індульґенцію - щоб, мовляв, мій чоловіченько там не потерпав від нестачі любови...
Отакі справи діються в роді чоловічім.

Tempika - 14-3-2005 у 20:35

...ну і в такій ненормальній сім*ї, мабуть, на борделі б економили :-))
мовляв, краще потратити ті гроші на нову кухню.

Галина Лев - 14-3-2005 у 22:28

А я не розумію іншого: то Ви, Яндруху, до мене з претензіями? То я вигадала про потреби чоловіків?
І ше одне: треба розібратися, бо мені видалось, що лазяння по коханках Ви схвалюєте більше, ніж ідею легальних бурделів,-
1. чоловіки завжди зраджували і будуть зраджувати, і якщо в це не віриться Вам, то з легкістю практикується рештою мільярдів Вашої породи, котрі хіба можуть;
2. порівняйте витрати на душевних подруг, особливо коли закінчується тим, що останні "залітають", і "муженькам" доводиться решту життя відривати половину сімейного бюджету і постачати своїх позашлюбних діток і їх матусь;
3. подумайте про те, що коїться в голові такого чоловіка і як воно впливає на сімейний мікроклімат, "а ведь "важней всего - погода в доме";
4. бодай на мить замисліться про дружину, котра постійно відчуває холодок, ловить на брехні, а рано чи пізно про все дізнається, і на її очах розлетиться все, що вона роками ліпила докупи. Кожного дня вона буде дивитися на мордяку того зрадника, і казнащо буде собі уявляти, а розлучатися на її думку пізно, бо треба жити заради дітей, а потім зовсім пізно, бо звикла бодай щось біля себе мати і боїться залишитися сама.

І ціле життя з огидою сидіти з тією людиною за одним столом, але не дивитися в очі...

То невже не краще до шлюбу домовитися, що кожен десь-колись має право заглянути в дім розпусти, і здійснити на практиці все,чого прагне тіло і розбурхана телебаченням уява, і чого не дозволяє мораль сімейного вогнища??????????

Tempika - 14-3-2005 у 23:00

...да, йес :-) не все хатні вареники істи, можна деколи повечеряти й у
ресторані :-)))

Галина Лев - 15-3-2005 у 21:43

Темпіко, у мене два варіанти Вашого допису, котрий обрати?

Tempika - 15-3-2005 у 22:40

...я просто деколи буваю теж агентом провокатором, як Яндрух...
насправді я проти борделів і фригідних кобіт... :-))))) лав из ол ю нід.

Яндрух - 15-3-2005 у 22:46

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Галина Лев
>>А я не розумію іншого: то Ви, Яндруху, до мене з претензіями? То я вигадала про потреби чоловіків?<<

Та не маю жодних претензій, Галино.


>>То невже не краще до шлюбу домовитися, що кожен десь-колись має право заглянути в дім розпусти, і здійснити на практиці все,чого прагне тіло і розбурхана телебаченням уява, і чого не дозволяє мораль сімейного вогнища??????????<<

Я - вражений. Мені майже відняло мову...
Певно, не буду одружуватися...

Яндрух - 15-3-2005 у 22:49

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Галина Лев
Темпіко, у мене два варіанти Вашого допису, котрий обрати?


Шо то за форум, шо можна кілька варіантів допису подавати?!!

Tempika - 15-3-2005 у 22:56

...я Галину не зовсім зрозуміла, але знаючи по собі, що можу *фо фан*
деколи зробити вигляд, що згідна з тим, з чим насправді не згідна,
зреагувала першою думкою, що прийшла до голови... :-)))

Яндрух - 16-3-2005 у 16:08

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Галина Лев
>>...і чого не дозволяє мораль сімейного вогнища??????????<<

Бут. 2.24 "...Так то полишає чоловік свого батька й матір і пристає до своєї жінки, і стануть вони одним тілом."

Сир. 23.16 Два роди (людей) гріхи помножують, а третій (на себе) гнів накликає: 17. пристрасть, мов жар палкий, гаряча, - вона не погасне, аж поки не зникне; чоловік, що нечистий власним тілом, - він не спочине, аж вогонь його спалить, - бо безстидний смакує від кожного хліба, тож не заспокоїться до самої смерти; 18. чоловік, що грішить супроти власного ложа, - він каже сам до себе: "Хто бо мене бачить? Темнота круг мене й стіни мене закривають, мене ніхто не бачить, - то чого мав би боятися? Всевишній гріхів моїх не згадає."

Єз. 16.8. Я переходив попри тебе й уздрів, і ось видно було, що прийшла твоя пора любови. І я накинув полу одежі моєї на тебе й прикрив твою голизну. Я присягнув тобі, увійшов у союз з тобою, [...], і ти стала моєю. 9. Я викупав тебе в воді, обмив із тебе кров і намастив тебе олією. 10. Я одягнув тебе в гаптовану одежу, обув тебе у сап'янці, підперезав тебе вісоном і вкрив тебе шовком. [...] 15. Ти ж, покладаючись на твою вроду й послуговуючись твоєю славою, заповзялася блудувати з кожним перехожим. 16. Ти вживала твою одежу, щоб робити з неї собі узвишшя барвисті, та й на них блудувала. 17. Ти взяла прикраси твої з мого золота й мого срібла, що я був дав тобі, і наробила собі з них чоловічих подоб, щоб блудувати з ними.

Прип. 5.1. Мій сину! слухай уважно мудрості моєї, прихили ухо твоє до розуму мого: 2. щоб ти зберіг собі розсудок, і щоб наука уста твої зберегла 3. Бо мед із уст чужої жінки капає, і бесіда її масніша від олії, 4. але скін її гіркий, немов полин, і гострий, наче меч двосічний. 5. Ноги її низ ходять до смерти, кроки її простують до Шеолу. 6. Стежки життя вона не знає; хода її непевна, їй до того байдуже. 7. Отож, сину мій, слухай мене, не відступай від слова уст моїх. 8. Відсторони твою дорогу геть від неї, не наближайся до дверей її дому, 9. щоб не довелось віддати іншим твою славу, а твоїх літ - людям немилосердним; 10. щоб не наживалися твоїм добром чужинці, щоб труди твої не переходили в чужий дім, 11. щоб не стогнав ти по тому, як тіло твоє і твоя плоть змарніють, 12. щоб не казав: "Чом же я науку ненавидів, серце моє погордувало докором? 13. Я голосу вчителів моїх не слухав, і до наставників моїх не нахиляв я вуха. 14. Я мало не потрапив у крайнє лихо поміж зборищем-громадою!" 15. Пий воду з твого водозбору, воду, що б'є із власної криниці. 16. Чому б твої джерела мали розливатися навколо, твої потоки по майданах? 17. Нехай будуть тобі одному, а не чужим разом з тобою. 18. Нехай живець твій буде благословенний, втішайся дружиною твоєї юности. 19. Премила лань! Люба сарна! Нехай її чари упоюють тебе повсякчас, у любощах її стало кохайся! 20. Для чого тобі, сину, захоплюватися чужою, до грудей сторонньої горнутись?..

Рим. 7.2. Отак і заміжня жінка, поки живе чоловік, зв'язана (з ним) законом: а коли помре чоловік, вона звільняється від закону чоловіка. 3. Тим то, поки живе чоловік, вона буде вважатися перелюбницею, якщо стане (жінкою) іншому чоловікові; коли ж чоловік помре, вона вільна від закону і не буде перелюбницею, якщо стане (жінкою) іншому чоловікові.

Мал. 2.14. А ви ще й кажете: Чому? Та тому, що Господь був свідком між тобою та жінкою твого юнацтва, яку ти зрадив, дарма що то твоя подруга й твоя законна жінка. 15. Хіба він не створив їх як одну істоту, що має тіло й дух у собі? Чого ж шукає ця одна істота? - Потомства від Бога. Майте ж до вашого життя пошану, і нехай ніхто не зраджує жінки юнацтва свого.

Мт. 5.27. Ви чули, що було сказано: Не чини перелюбу. 28. А я кажу вам, що кожний, хто дивиться на жінку з пожаданням, той вже вчинив перелюб з нею в своїм серці. 29. І коли твоє праве око тебе спокушає, вирви його й кинь геть від себе: ліпше тобі, щоб один твій член загинув, аніж щоб усе твоє тіло вкинуто в пекло. 30. І коли твоя правиця тебе спокушає, відітни її і кинь геть від себе: ліпше тобі, щоб один твій член загинув, аніж щоб усе твоє тіло пішло в пекло.

Еф. 5.21. Коріться один одному в Христовому острасі. 22. Жінки нехай коряться своїм чоловікам, [...], 23. бо чоловік голова жінки, [...]. 25. Чоловіки, любіть своїх жінок, [...]. 28. Так і чоловіки повинні любити своїх жінок, як свої тіла; бо хто любить свою жінку, себе самого любить. 29. Ніхто ж ніколи ненавидів свого тіла, навпаки, він його годує і піклується ним, [...]. 31. Тим то покине чоловік свого батька і свою матір, і пристане до своєї жінки, і вони обоє будуть одне тіло.

1Кор. 7.1. А відносно того, що ви мені писали, то воно добре чоловікові не займати жінки. 2. Однак, з уваги на розпусту, кожний хай має свою жінку, і кожна хай має свого чоловіка. 3. Хай чоловік віддає належне жінці, так само й жінка - чоловікові. 4. Жінка не має влади над своїм тілом, лише - чоловік; так само й чоловік не має влади над своїм тілом, лише - жінка. 5. Не ухиляйтесь одне від одного, хіба що за взаємною згодою, до часу, щоб вам віддатися молитві, а потім сходьтеся разом, щоб не спокушав вас сатана вашою нестримністю. 6. Говорю це як раду, а не як наказ. 7. Я бажав би, щоб усі люди були, як я, та кожний має свій особливий дар від Бога, один - такий, а другий - інший. 8. Кажу ж нежонатим та вдовицям, що добре їм, коли зостануться, як я; 9. але коли не можуть стриматися, нехай одружуються: ліпше одружитися, ніж розпалюватися.[...] 25. Щождо дівиць, то наказу Господнього не маю, а даю раду як той, хто завдяки милості Божій гідний довір'я. 26. Отже, через теперішні клопоти, уважаю що це добре, тобто, що воно людині добре так бути. 27. А зв'язаний ти з жінкою? Не шукай розв'язатись. Розв'язаний від жінки? Не шукай жінки. 28. Однак, коли оженишся, ти не згрішив; і коли дівчина виходить заміж, не грішить, але такі зазнають тілесного горя, - мені ж вас жалко.[...] 39. Жінка - прив'язана до свого чоловіка, скільки віку його. Коли ж чоловік умре, вона вільна; за кого вона хоче, може вийти заміж, аби лише у Господі це було. 40. Однак, на мою гадку, вона буде щасливіша, коли зостанеться такою..


Пісня Пісень
(найеротичніший твір усіх часів і народів)
1.
1. Пісня пісень Соломона.
Молода: 2. Хай він мене цілує цілунками уст своїх, бо любов твоя понад вино солодша. 3. Запах пахощів твоїх найзапашніший. Розлите миро - твоє ім'я; тому дівчата тебе люблять. 4. Тягни мене вслід за тобою: біжімо! Цар увів мене в свої хороми. Ми будемо радіти й веселитися тобою, ми будемо твою любов понад вино хвалити. Яка ж то насолода тебе любити! 5. Я чорна, але гарна, дочки єрусалимські, немов кедарські шатра, немов шалманськії намети. 6. Ви не дивітеся на мене, що я засмагла, що мене осмалило сонце.[...]
Молодий: 15. Яка ж бо ти прекрасна, моя люба! Яка ж бо ти прекрасна! Очі твої - голубки.
2.
Молода: ... 3. Що яблуня між лісовими деревами, то любий мій між синами! У його холодку, що так бажала, я сіла і плід його був солодкий моєму піднебінню. 4. Він увів мене в бенкетний покій, і любов - стяг його надо мною. 5. Підсильте мене тістечками виноградними, яблуками мене одушевляйте, бо я з любови знемагаю. 6. Ліва рука його під головою в мене, а правою він мене обіймає.[...]
[...]
4.
Молодий: ... 10. Які ж бо твої любощі прекрасні, моя сестро-дружино! Які ж бо твої любощі хороші! Понад вино! І запах твоїх пахощів понад усі бальзами. 11. З уст твоїх крапле медом, о дружино, мед і молоко у тебе під язиком, і запах твоїх шат, немов запах Ливану. 12. Садок замкнений, моя сестра-дружина, садок замкнений, криниця під печаттю. 13. Твої протоки зрошують сад ґранатовий, де овочі препишні, квітучий кипр та троянди.[...] 16. Здіймись, північний вітре! Прилинь і ти, південний! Повій на сад мій, щоб його запахи рознеслись! Нехай мій любий увійде в сад свій, та споживає плоди його препишні.
5.
1. Я ввійшов у сад мій, о моя сестро-дружино, збирав мірру мою з моїм бальзамом, їв мою крижку з медом, пив моє вино з моїм молоком. Їжте, о друзі! Пийте, впивайтесь, мої любі!
Молода: 2. Я сплю, та моє серце не засинає. Ось чую: стукає мій любий: "Відчини мені, о моя сестро, моя люба! Моя голубко, моя чиста! Бо голова у мене роси повна, кучері у мене - нічних капель". 3. Я скинула із себе мою одежу: як мені її надягнути? Помила собі ноги: як мені їх бруднити? 4. Мій любий просунув руку через дірку в дверях, і нутро здригнулось у мені. 5. Я встала відчинити любому моєму, із рук моїх закапотіла мірра, на ручки при засуві. 6. Я відчинила любому моєму, та любий мій уже відвернувся, пішов далі, дух у мені захопило, як він заговорив був. Шукала я його, та не знайшла вже; я кликала його, та він не обізвавсь до мене.[...]
[...]
7.
Хор: 1. Вернись, вернись, о Суламіто! Вернись, вернись, щоб нам на тебе подивитись!
Молодий: Чому ви дивитесь на Суламіту, неначе на танок подвійний?
Хор: 2. Які бо гарні твої ноги у сандалях, дочко княжа! Круглота твоїх стегон, неначе ланцюгові кільця, робота рук мистецьких. 3. Пупок твій - кубок круглий, вина замішаного в ньому не бракує. Лоно твоє - ворох пшениці, оточений лілеями навколо. 4. Двоє грудей твоїх, як двоє оленяток, близняток олениці. 5. Шия твоя, мов вежа із слонокости. Очі твої, немов ставки у Хешбоні при Бат-Раббім вороттях. Ніс твій, немов вежа ливанська, що дивиться на бік Дамаску. 6. А голова на тобі, мов Кармель той; волосся на тобі, неначе пурпура, - цар в її заплітках упіймався. 7. Яка ж бо ти прекрасна, яка мила, о моя любо у розкошах! 8. Станом твоїм нагадуєш ти пальму, грудьми твоїми виноградні грона. 9. Я мовив: Я вилізу на пальму, вхоплю з плодами її гілку! Хай груди твої будуть, мов грона виноградні, а запах твого подиху, мов запах яблук. 10. Твоя розмова, мов вино добірне, що по устах моїх і по зубах стікає.
Молода: 11. Я - для мого любого, і до мене звернене все його бажання. 12. Ходи, мій любий! Ходім у поле, та заночуймо в селах. 13. Устаньмо в виноградниках раненько, гляньмо, чи виноград броститься, чи його квіт відкрився, чи зацвіли вже яблуні ґранатові. Там обдарую я тебе любов'ю. 14. Мандраґори свій запах розливають при наших дверях усякі плоди якнайкращі, нові та й старі теж, що я для тебе, любий мій, сховала.
[...]

Tempika - 16-3-2005 у 16:15

...хтось таки почитує Вартову Башту, почитує :-)))))

Галина Лев - 16-3-2005 у 17:37

До Темпіки: перепрошую, я мала на увазі два варіанти трактування Вашого допису, але оскільки писала прибита втомою, те слово кудись закотилося.

Tempika - 17-3-2005 у 12:12

..як це до чого :-) така маса цитат певного характеру може зустрічатися тільки у роздатковій літературі свідків Єгови :-)))

Яндрух - 17-3-2005 у 22:33

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Tempika
...хтось таки почитує Вартову Башту, почитує :-)))))


Я - не "свідок" і не бабтист, Темпіко.

Галина Лев - 17-3-2005 у 22:43

А хто сказав, що на екрані? На відео най знімають і продають тільки повнолітнім. І чому Ви вважаєте,що на це не було би попиту? Ще й який був би, особливо за межами України. Звичайно підійти до того питання треба зі смаком, чого в нас за відповідну оплату не бракує.

Tempika - 18-3-2005 у 09:44

..та я й не казала, що свідок або баптист, але написано настільки у їх
недолугому стилі, що вибачайте... :-)))

Андрій Пелещишин - 18-3-2005 у 11:00

Tempika! Я попрошу Вас утриматися від образливих висловів на адресу людей різних вірувань. На Форумі таке є недопустимим.

Tempika - 18-3-2005 у 11:05

...ну правильно, коли мене ображали за те, що я висловлювала власні
вірування з приводу виборів і помаранчової революції, коли мене просто
залляли брудом по вуха, то ніхто навіть не зморгнув... подвійна мораль,
так?

Андрій Пелещишин - 18-3-2005 у 12:36

Не знаю, хто і коли вас ображав, я не завжди читаю усе що написано. Проте Ви завжди можете скористатися кнопкою "Звіт" для повідомлення адміністрації щодо образливих і недопустимих повідомлень.
У будь-якому разі це не дає Вам права ображати інших.

Tempika - 18-3-2005 у 13:02

...а кого саме я образила?... якщо ці релігійні тексти є низької літературної якості, то при чім тут віруючі?....

Андрій Пелещишин - 18-3-2005 у 13:27

Цитата:
..та я й не казала, що свідок або баптист, але написано настільки у їх
недолугому стилі, що вибачайте... :-)))

1 Ви стверджуєте, що стиль людей певних вірувань є "недолугим"
2 Ви класифікували як "недолугі" тексти Біблії, яка є для багатьох людей святою книгою та дорогою їхній душі.

Надалі від роз'яснення очевидних речей буду утримуватися.

Tempika - 18-3-2005 у 13:56

...я не знаю, чим принципово відрізняється біблія від іншої релігійної
літератури, і наголошуючи такі речі, Ви ображаєте мої особисті вірування
як агностика...

Андрій Пелещишин - 18-3-2005 у 15:02

Вам і не потрібно знати, Вам просто не потрібно ображати переконання інших. Я ж не сказав що Біблія - свята книга для всіх, але я сказав що вона свята - для багатьох. Я ж собі не позволяю сказати, що "агностики пишуть в недолугому стилі", Ви ж собі це позволили.

Темпіко, я вважаю дану дискусію беззмістовною і продовжувати її не буду.
Зауваження за образливий допис стосовно віруючих деяких конфесій я вам уже висловив.

Яндрух - 19-3-2005 у 21:21

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Tempika
..та я й не казала, що свідок або баптист, але написано настільки у їх
недолугому стилі, що вибачайте... :-)))


Це, мабуть, через те, що Ви, Темпіко, - росіянка, й тому не в змозі відчути й прийняти близько до серця (перепустити через себе) рафіновану (красну!) українську мову.

Андрій Пелещишин - 19-3-2005 у 21:29

Яндрух, а це тут до чого? Я думаю, пані Темпіка прекрасно володіє мовою і тлумачів їй не потрібно.
Просто в неї своя точка зору.

Андрій Пелещишин - 19-3-2005 у 21:34

Все, у зв'язку з остаточною деградацією даної дискусії, я її закриваю.