Форум Рідного Міста

Потрібен дизайнер інтер`єрів

Рост - 16-3-2005 у 12:30

Потрібен ... ну, для чого може бути потрібен дизайнер інтер`єрів? Для дизайну інтер`єрів! Ні, не щоб він виступав в якості дизайну... хоча... Але тоді потрібна дизайнерка... Щось я сам заплутався, як буде краще... Ну добре, потім розберемось.

Так от, дизайнер, з хорошим смаком, знанням технологій (не обов`язково, щоб сам міг зробити, головне, щоб знав як :) ). А матеріали - шкіра, шкірзамінник, пластмаси тощо.

SerhiyKudrienko - 6-9-2017 у 09:27

Тут багато дизайнерів, на любий смак http://nvb-architects.com.ua/ . майстри своєї справи, багато років з ними співпрацюю, тому можу із впевненістю сказати, що довіряти таким людям можна.

Рост - 6-9-2017 у 09:43

Як буває корисно запитати щось в інтернетах. Не пройшло і 12 років, раз - і відповідь :)
От тепер сиджу, згадую, навіщо мені він був потрібен, той дизайнер. Хоча якщо дизайнерка, то вона завжди не зашкодить ;)

Оксана Лінкова - 23-10-2018 у 11:04

Та це ж додаткові витрати, якщо щей дизайнер меблів замовляти. То ж дизайнеру заплати, потім тим хто виготовлятиме, а потім ще й перевізникам.... Дорого вийде. Краще вже замовляти в одному місці, у виробників: вони і з дизайном допоможуть, якщо щось не зрозуміло і є сумніви і виготовлять, і перевезуть, та ще й зберуть: mowing.lviv.ua