Форум Рідного Міста

На сайті www.dzyga.com.ua - Культурний форум:)

Odarka - 16-3-2005 у 17:23

На нашому Дзигівському сайті http://www.dzyga.com.ua - відкрився новий форум. дуже просимо всіх бажаючих до нас завітати:)) І допомогти форуму розвиватися:)
Можливо цікавлять питання "Ляльки" або "Дзиги", наших акцій.. - про це все ви можете запитати на форумі:))

Юрій Сєров - 17-3-2005 у 10:59

Бачу у вас справи йдуть не дуже:rolleyes:. Може, Соломіє, краще на нашому форумі зробити підфорум, модератором якшого ти б була і за який би відповідала. Аудиторія тут значно більша. :) Для багатьох людей, для мене зокрема набагато простіше спілкуватися в межах одного форуму, ніж слідкувати за подіями на кількох. Подумайте...

Кутузік - 17-3-2005 у 18:29

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Для багатьох людей, для мене зокрема набагато простіше спілкуватися в межах одного форуму, ніж слідкувати за подіями на кількох. Подумайте...


Це точно

ZT - 17-3-2005 у 23:53

Нічого такого і не думайте! ...
В Дзиги обов’язково повинен бути свій форум. Я впевнений що на тому форумі серйозні флейми тільки попереду, і він швидко стане авторитетним ресурсом ! ).

Кутузік - 18-3-2005 у 12:52

І це правда:)

Odarka - 18-3-2005 у 13:12

Ми його запустили лишено цього понеділка.
Форум в нас повинен бути...тому нам цікава думка людей, які заходять на наш сайт...
А підфорумом..мені мій директор не дозволить займатися..він мене голову відірве:)))))))))))

ну я жартую...але форум потрібний:))

Андрій Пелещишин - 18-3-2005 у 13:48

Про об'єднання форумів мова навряд чи може йти хоча би по причині імовірних суттєвих розходжень у політиці модерації форуму.
Хоча з другого боку, у нашому сегменті WWW спостерігається тенденція по амбіційному запуску проектів, які можуть бути успішніше реалізовані в межах уже існуючих. І форуми тут - на першому місці. Але як же так - визнати що твій форум, блог чи сайт не здатен самостійно жити? От амбіції і спрямовують людей на марну трату сил на власний проект. Хоча в той же час активна участь у популярному форумі чи блозі може дати на порядки більшу віддачу, ніж запуск автономного проекту. такий підхід уже добре прослідковується на Заході.
Щиро сподіваюся, що написане мною не стосуватиметься Дзиги. Реально у неї серйозний людський та інформаційний потенціал, що дозволяє говорити про теоретичну можливість запуску найпопулярнішого УАнет-форуму, чого я їй щиро зичу (а ми далі залишимося, як і було не раз задекларовано мною "форумом, який ніколи не стане найпопулярнішим" ). Конкурентами за відвідувачів ми все-рівно не є, бо інформаційні та комунікативні потреби україномовних користувачів інтернету вітчизняними сайтами задоволені у дуже незначній мірі.