Форум Рідного Міста

Дозволи на газові пристрої

Тарас Гулка - 20-3-2005 у 11:26

Хто знає, чи дають зараз дозволи на встановлення газових конвекторів?

Минулого літа пробував зробити дозвіл. Зробив купу довідок, різних проміжних дозволів (все звичайно не базкоштовно), потім ці всі документи жек гарно загубив. Тоді ж мене повідомили, що можна не старатися, бо дозволів не дають. При чому дозвіл не дає або Газзавод або Міжвідомча комісія. Таке відчуття, що вони домовляються: бо то одна інстанція не дає, а друга дає, а через місяць навпаки.
Хоча знаю, що за певну суму всі дозволи зробити можна без проблем.
Як мені пояснили, спекуляції на цьому відбуваються через те, що в газових нормах нема понняття газовий конвектор - тому роблять що хочуть.
Я ще розумію, чому зобороняють парапетні конвектори, але чому не можна поставити конвектор на місце старої пічки.:(

Лєна Дадукевич - 6-2-2007 у 17:44

Дозволи дають. Але те, що вся ця біганина за різноманітними папірцями часу забирає багато- факт... і грошей теж :mad: .Ця плата ніби і офіційна, але абсолютно не зрозуміла, як от "проект". Фактично вони ж нічого не проектують. Поки справа до цього "проекту" доходить, так уже весь проект є зрозумілим і фактично готовим.
Але маєм те, що маєм...:(

Тарас Гулка - 7-2-2007 у 15:54

Я вже знаю, що дають :) Бо не давно вже зробив.
З проектами та цінами дійсно жах. Такий проект реально креслиться 15-20 хв. Далі докладають кілька стандартних листків із поясненнями проекту і 220 грн в касу або 180 якщо без квитанції.

Хоча мене найбільше бісило навіть не це. А отримування дозволу у міжвідомчій комісії. Після того як комісія розлянула питання і дозвіл дала, я 2 місяці не міг забрати дозвіл, бо всі члени комісії ніяк не могли підписатися (хоча раз в тиждень всі збираються, але я так розумію їх рука болить більше двох дозволів за раз підписувати :mad: ). Крім того прийомні години з 9 до 13 два рази на тиждень, в черзі можна стояти 2-3 години. А можуть прийти і сказати, що, мов вибачайте, але мене викликає начальство і прийомні години закінчені. Одним словом жах.

Лєна Дадукевич - 21-11-2007 у 16:23

Ага, мені теж жіночка з газконтори сказала такого -то числа зайти забрати дозвіл. Я прийшла - і виявилось що дозволу не те що нема, а вони його і давати не збираються, бо ніби-то немає дозволу з Жеку, а це значить , що треба ще це все нести на міжвідомчу комісію, звову таки , щоб ті дали дозвіл. А насправді ніякої міжвідомчої мені не потрібно, бо дозвіл від Жеку я їм подавала. То вони може знову якісь ... преміальні хотіли. За прискорення, так би мовити. :lol: В Європу йдемо, блін:mad:

romano - 19-2-2008 у 11:32

Вітання! Поділіться секретом, який саме конвектор пставили (фірма, модель), де у Львові можна пошукати? Дякую