Форум Рідного Міста

Ратушу продадуть?

Hanor Narasson - 31-3-2005 у 23:00

..................P......................r...........................i..........................m........................a...................... ...................................................A.............................p.................................................................... .................................................................r.................................................................................... ...........................................i.............................l...............................i.........................................s.. ......................................!............................................................................................................... ...
Як стало відомо з джерела, близького до Л.К.Б., можливий продаж приміщення Ратуші „стратегічному „портфельному” інвесторові” :2cents: під готельний і/або торгово-розважальний комплекс. Як нову садибу радних джерело називає будинок на розі просп. Чорновола і вул.. Липинського (скоріше всього, як випливає з подальшого, йдеться про будинок дирекції нафтопроводу „Дружба”). Посередньо про такий напрям подій свідчить нещодавно оприлюднений проект генплану, який передбачає перенесення ділового і адміністративного центру міста за межі старої історичної забудови на Підзамче.

(Детальніше див. Поступ №617 за 22.03.2005: Микола ГАБРЕЛЬ: "Містом слід управляти правовими механізмами", автор
Олександр СИРЦОВ, інформаційне аґентство Гал-inf "

http://postup.brama.com/dinamic/i_pub/usual.php?what=39046&raz=... )

Інший варіант – переїзд до новозбудованого замку на Замковій горі (тепер стає зрозумілим поспіх із його зведенням), що також гарно вписується в концепцію генплану: адміністративний центр – нагорі, діловий – під ним.
В приватній розмові фігурант заявив у властивій для нього манері: „ Я просто замахався! Якісь м....ки останній раз покрили дах новою бляхою, а вона слизька. Мені під нею просто тісно, давить. То ж на ній сніг нічо не тримається. Я всю зиму будився в холодному поту, що впав з неї сніг на чиюсь машину чи голову і знову судять, що знову я в тому винен. А до тамтого місця я вже раніше привик. Там ніхто під вікнами мені ходити не буде, пікетувальники всякі! Мені багато років там спокійно було, добре, хоч би то що в державі творилося! Енергетика там гарна, фень-шуй! Там на мене вішати всіх собак не будуть. Тут все заарештовують, хочуть щоб я щось продавав всяким... То я продам! Так продам, щоб подавилися! Щоби ті всі куферки нарешті закрилися і перестали гавкати!”

ІМНО, тепер стає зрозумілим, чому були свого часу проблеми з залами кафе на західній стороні будинку. Адже вилучення цих залів із „цілісного майнового комплексу” різко знижує його привабливість.

P.S. Я свідомий того, що чимало людей розцінить цю новину так само, як і продаж “Золотих Воріт”. Тим не менше, зиск з такої оборудки може бути чималий, адже об'єкт дуже привабливий, і значно більш перспективний для продажу, ніж пусті ділянки десь на околиці, бо хто там ходить? А тут – центр, бажаючих легше знайти. У всякому випадку, в літературі такі неочікуваних продажі, зокрема в Америці, вже давненько описані, навіть техніка продаж, щоб отримати максимальну ціну.