Форум Рідного Міста

Перший міжнародний фестиваль експериментальної музики "Деталі з...

Круціфукс. - 11-4-2005 у 19:03

лейбли експериментальної музики
Robotek і Nexsound
за підтримки Спілки композиторів України

п р е д с т а в л я ю т ь


ДЕТАЛІ ЗВУКУ

перший міжнародний фестиваль експериментальної музики



7-8 травня 2005 року
Київ, Центр розвитку моди (вул. Артема, 37/41)

Фестиваль «Деталі звуку» – приголомшливо безпрецедентна для України подія, що рішуче проявить у загал «діалог з Невідомим» сучасної експериментальної музики Європи. Фестиваль об’єднає усе найкраще та найцікавіше з пошуків академічної електроніки, електроакустичних, імпровізаційних та абстрактно-шумових досліджень, найрадикальніших тенденцій сучасної танцювальної музичної культури.
Поруч із найвідомішими та найбільш непересічними представниками експериментальної сцени України у фестивалі візьмуть участь найяскравіші постаті експериментальної електроніки Східної та Західної Європи, які представлять найактуальніше в розвитку сучасної експериментальної культури світу.
«Деталі звуку» побудовано за форматом найбільших світових медіа-фестивалів: рівноправним партнером музикантів стане чи не єдина в Україні професійна команда ві-джеїв, що забезпечить відеопідтримку виступам майже всіх учасників, таким чином поглибивши сприйняття та співучасть присутніх в аудіоекспериментах.

По закінченні фестивалю організатори планують видати диск із найцікавішими моментами живих виступів учасників. Диск розповсюджуватиметься через усі центральні музичні магазини України та закордонні дистриб’юторські агенції.

Учасники фестивалю:

АКУВІДО (Україна)
АЛЛА ЗАГАЙКЕВИЧ (Україна)
АНДРІЙ КИРИЧЕНКО (Україна)
F.R.U.I.T.S. (Россія)
I/DEX (Білорусь)
KADASARVA (Україна)
KOTRA (Україна)
MAS CON (Німеччина)
OK_01 (Україна)
ОЛЕКСАНДР НЕСТЕРОВ (Україна)
OTTOSIDERSPUNK (Україна)
RANDOMENDE (Україна)
PAUL KUST (Україна)
СЕРГІЙ ОХРІМЧУК (Україна)
STAALPLAAT SOUNDSYSTEM (Голландія/Німеччина)
ZAVOLOKA (Україна)
VJ's: PDTA (Україна)


Детальніше - тут:
http://www.dz.org.ua/aboutu.htm

Чарівник з міста Гамельн - 11-4-2005 у 19:09

та ти шо :)

Круціфукс. - 11-4-2005 у 19:12

Зачебураште хтось Чарівника з міста Гамельн за беззмістовне повідомлення!.. І взагалі, Чарівник! Ти їдеш? Бо я ще не знаю. Хто їде взагалі?

Captivitas - 12-4-2005 у 16:05

Про Кириченка та Котру читав багато хорошего, тай взагалі Харків у цьому плані попереду України всієї, хіба що Зсуфффф ще пригадується:lol:

Круціфукс. - 12-4-2005 у 16:50

Про Кириченка та Котру я навіть чув багато хорошого, та і не тільки "про" (і, відповідно, не тільки хорошого)... та і про інших чув, і не тільки "про" :) Мене найбільше цікавить там Алла Загайкевич (її у Львові теж виконували - на "Контрастах"; а ще диск Загайкевич буцімто повинен скоро вийти на кириченківському Nexsound). Інші цікавлять помірно. А зі Зсуфом буде дуже цікаве інтерв'ю у новому "Аутсайдері".

Captivitas - 13-4-2005 у 14:14

Загайкевич писала музику до "Мамая" О. Саніна. Якось вдалося почути її на "Радіо Ера", а також у Кіно-колі (коли "Мамай" вийшов) було велике розлоге інтерв"ю з нею.