Форум Рідного Міста

Врятуйте Тобі!

Sergi Adamchuk - 15-4-2005 у 16:52

До чого тільки люди не додумуються щоб заробити гроші (очевидно лідери тут американці), ми вже, наприклад, проходили купівлю земельних ділянок на місяці, називання зірок власними іменами, але щойно дізнався про ще одне ноу хау.

Один американець створив сайт присвячений своєму кролику, розмістив багато інформації про нього, і фотографій, але на головній сторінці сайту розмістив повідомлення, що з'їсть його 30 червня цього року, якщо не назбирає 50000$ пожертвувань.

http://www.savetoby.com

Не дивно, що знаходиться не мало людей, які готові віддати від кількох баксів, до великих сум на "благий" вчинок, вже вдалось зібрати половину необхідної суми. Автор сайту детально описує як він його вбє і навіть рецепти із свого кролика.

Андрій Пелещишин - 15-4-2005 у 17:17

А в нас люди котят задарма топлять!

Андрій Біляк - 9-5-2005 у 12:55

Американці зажди вражають не лише своїми знанями, а й своєю тупістю.
Цікаво як люди, що пожертвували певну суму на *благо*крілика взнають що власник цієї тваринки зробить знею навіть якщо і назбирає вказану суму...

Вікторія Черняхівська - 5-8-2005 у 14:40

зайшла на старе давнє рідне місто нет бо воно насправді ніяке не рідне. навіть фізично ні. бо рідним містам там іжу чи укрвебу помахалося ручкою до осені, а зараз так без них сумно, без листів і смс, і без пм, і ніхто-ніхто н еозиваєтсья, ні той, в кого номер на 55, ні з102, ні навіть Ал. мені ж без вас плаксиво якось.
депривація сну, ну і не тільки. всі розійшлися і чере зкілька днів їхати - а здається, що вже ніколи., чорт.
навіть фінве не пише.

ZT - 5-8-2005 у 19:40

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Біляк
Американці зажди вражають не лише своїми знанями, а й своєю тупістю.


Але з іншого боку, погодьтесь, що людину, яка додумалась до цього, і, головне, реалізувала ідею, тупою не назвеш ... :):)