Форум Рідного Міста

Не бійтеся запитувати

Андрій Пелещишин - 27-4-2005 у 13:03

На Форумі обговорюється дуже широкий спектр тем, тому на Форумі присутні люди з різними сферами інтересів, різними знаннями з різних галузей людської діяльності.
На Форумі є ряд комп'ютерних розділів, проте Форум не є ІТ-спеціалізованим. Тому я запрошую усіх не боятися використовувати відповідні розділи як місце де можна задавати навіть "чайниківські" питання чи просити роз'яснити те чи інше явище (поняття) детальніше або популярніше.
На Форумі є достатньо висококваліфікованих людей, здатних відповісти на Ваші питання, і, я сподіваюся, Вони це неодмінно зроблять.
Таким чином даний допис адресований тим, хто не є фахівцем з ІТ, проте в силу уподобань чи потреби користає ПК та Інтернет і відчуває інколи нестачу знань чи навиків.
Тому запрошую використовувати розділи "Програмне забезпечення", "Інтернет і мережі", "Обладнання" і для компенсації прогалин в знаннях по інформаціних технологіях

Максим Пащенко - 26-7-2010 у 23:04

В мене таке питання. Чи є на форумі спеціаліст, який займається його технічною розробкою, хто? В мене є ряд пропозицій по його покращенню, зовнішнього вигляду та функціоналу. Планую оселитися на цьому форумі надовго і хтілося б як краще.
Перейшов сюди з іншого Львівського форуму, через неадекватність тамтешнього керівництва.

Наприклад, перше, що хотів би запропонувати - зробити так, щоб текст той, що є посиланням був би підкреслений і іншого кольору, а то непомітно що то посилання, поки курсор не наведеш.

Юрій Сєров - 26-7-2010 у 23:10

Форум нещодавно пережив чергове оновлення (раніше така опція була), тому сподіваюся найближчим часом вона знову з'явиться.
У розділі "Відгуки, побажання, підказки" є тема Оновлення Форуму - пишіть свої зауваги там.

чому?

Ігор Мацевич - 4-8-2011 у 17:17

Чому в мене одні фото прикріпляються до допису як фото, а інші як посилання, що потребує окремого відкривання? Розміри ж аналогічні. Наперед дякую.

Роман Горихів - 17-5-2017 у 12:58

Порадьте курси програмування у Львові, наразі маю пропозицію від логосу http://frontend.lviv.ua/. Можливо хто з місцевих форумчан шось порадить?

Юрій Марків - 21-5-2017 у 17:45

Цитата: Початково розміщене учасником Роман Горихів  
Порадьте курси програмування


Якщо це справді прохання про пораду, а не своєрідна реклама вказаного сайту... То з особистого досвіду порадив би онлайн курси. Тут залежить від володіння англійською мовою і від бажаної мови програмування. Скажімо, є codewars - там більш ніж 800 задач Java, також codefights - їх там n на різні теми. Ну а якщо це не підходить, то ще радять наш Prometheus. Взагалі курси "оффлайн" - це спосіб заробляти гроші на тих, хто не навчився вчитися онлайн..

Ярема П. - 23-5-2017 у 00:45

Цитата: Початково розміщене учасником Юрій Марків  
...курси "оффлайн" - це спосіб заробляти гроші на тих, хто не навчився вчитися онлайн..
- оце правильно!

Юрій Марків - 23-5-2017 у 12:16

Цитата:

курси "оффлайн"


Воно ще й надзвичайно неефективно з точки зору використання часу. Це, звісно, краще, ніж 5 років навчання у ВИШі, де поміж предметів твого напрямку всовують щось на кшталт "фізичної та колоїдної хімії" (і багато інших, бо ж непрофільні викладачі теж мають за щось жити), як це було в мене ... :D :( Та все одно - витрати часу на дорогу до місця проведення курсів, потім хтось з групи спізнюється і треба чекати поки почнеться, etc, etc, etc. Порівняйте з онлайн, де сідаєте за комп коли зручно, звісно потрібна самомотивація, та це працює краще, коли "гроші заплачені". Критерій, за яким би я вибирав курси онлайн, це маса практичних задач на сайті (або в середовищі розробки з плагіном перевірки результату онлайн), а також можливість обговорення задач з наставником та з іншими учасниками.