Форум Рідного Міста

Сервіс для отримання економних варіантів сайтів

Андрій Пелещишин - 10-5-2005 у 12:04

На фоні розрекламованого бездарного Акселератора Гугла http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=3699 вигідно виділяється такий сервіс

http://www.skweezer.net/

не вимагає ніякого спеціалоного софта, безкоштовний (трохи ненавязливої текстової реклами). Видає полегшені версії сторінок (притому дуже суттєво).
Крім того, вбиває табличну верстку, заліняючи її на лінійну. Це корисно для тих, хто переглядає Веб з low-resolution devices - КНК, смартфонів і тп (на яких таблична верстка незручна для перегляду).

Сервіс стане в пригоді власникам КПК та смартфонів, та тим, у кого дорогий або повільний інтернет (наприклад здоступом з мобільника). Приклад - чільна сторінка Кореспондента з оригінальних 72 кілобайт (без графіки) зменшилась до 32 кілобайт.

Громов Сергій - 17-5-2005 у 09:06

Цікаво, як спрацює описаний сервіс для сайтів, інформативність яких побудована на графіках ?? Певно не 100-відсоткова користь від такого проекту ?!

Громов Сергій - 17-5-2005 у 09:08

Перевірив на "собі" :lol:. Вигляд вражаючий !!!!!!!!!!!!

Було: http://www1.bank.lviv.ua/courses.php

Стало: http://www.skweezer.net/s.aspx/2/www1.bank.lviv.ua/courses.php

Андрій Пелещишин - 17-5-2005 у 09:28

Може тобі і не сподобалося, але повір що на девайсі зі шириною екрана 240 або 320 варіант сквізера - набагато краще виглядає від оригінального

Громов Сергій - 17-5-2005 у 09:35

Перше я думав, що воно заріже всі картинки, а в мене всілякі стікери стоять ..... а воно красиво витягнуло всю інформацію у стовбчик. Трошки незвично було бачити власне творіння в такому вигляді - от я про що !

В мене табличка дійсно перевантажена змінами кольорів - дизайн, затверджений зверху !!!! Мусю :) крутитися в тому що є .... А от що дійсно не сподобалося - то те, що форматування тексту "по лівому краю" система зберегла, і вийшло не зовсім вдало. Я розумію, що на всі смаки - не зробиш, та й з мацьопкими єкранами й такє - лафа ! Але для бравзера - це не приживеться.