Форум Рідного Міста

Яким турагенствам ви довіряєте?

Demyan - 13-5-2005 у 09:02

Настає літо. Хотілось би взнати хто якими турагенствами користується (якість, відповідальність, серйозність...), поради перед поїздкою. А також можливі нюанси які виникають у користуванні послугами турагенств.

Captivitas - 13-5-2005 у 12:55

Минулого року консультувався з приводу выдпочинку у "монстрів" турбізнесу: Налс, Гамалія та подібні. Шукав туристичний тур, але переважно траплялися або море, або будинок відпочинку. У результаті поїхав у Карпати, зписавшись з однією родиною через інтернет.

Роман Голощук - 18-5-2005 у 21:30

Ось тут колись давно вже була спроба "оцінити" турагенства:
Послугами якої туристичної фірми Ви користуєтесь?

Demyan - 19-5-2005 у 09:09

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Роман Голощук
Ось тут колись давно вже була спроба "оцінити" турагенства:
Послугами якої туристичної фірми Ви користуєтесь?


при переході на зсилку мені пише
"помилка!
Форум, який Ви вибрали не існує."

Андрій Пелещишин - 19-5-2005 у 10:09

Підправив адресу, тепер все гаразд

Роман Голощук - 30-5-2005 у 21:55

Турпутівки подорожчали :(

Порівняно з минулим роком, туристичні путівки подорожчали орієнтовно на 8-10%.

Докладніше тут: Львівська Газета

Андрій Моравський - 18-8-2005 у 20:28

:( Мав досвід.... коли з фірмою Ельпіда (що на вул Фурманській) відпарвилися ми з моїм Коханням по "Золотій Підкові" .... здавалося все нічого....
тільки коли сіли в автобус (ЛАЗ між іншим а казали Мерседес) ....рушили то екскурсовод запитала "Якою мовою вести екскурсію"!!!
Я був у шоці.... хтось там 2-3 людей були з Московії і вона сказали що ми мол гостинні.... а російську знають всі .... і т.д. :-(
я наполягав щоб вели українською.... на що у відповідь почув що ми можем зупинится і поділитися на тих хто їде і хто не їде (!) це при тому що я вже заплатив гроші (60грн з носа ...)

Ельпіда - це не патріотична фірма!!

Та хай би собі по москальськи.... АЛЕ Ж БИ ПОПЕРЕДИЛИ НА ПЕРЕД!!!!! так цього не зробили!
Людоньки !!! не ходіть в Ельпіду!!!

Станіслав Лозинський - 30-6-2011 у 15:22

Їжджу тільки через Тур де Львів. Що би не загадав -- по-перше у них все є, по- друге дешевше, по -третє вже не раз читав по відгуках, що вони надійні. До речі, коли Кар"я провалилася я від них поїхав через Тур тесс. причому вони мене попередили, що у карї дешевше на 45 $, але вони з ними не працюють через погане відношення до туристів. Уявляєте, яка в мене була щеняча радість (за нас звісно), коли з нашої club Belindy ( до речі класний готельчик його мені теж вони вибрали) почали виселяти кар"ївців. Я так думаю Надійність це перший критерій при виборі фірми.