Форум Рідного Міста

Новий супермаркет "ШОК"

Тарас Гулка - 14-5-2005 у 12:52

Хотів би поділитись враженнями від нового «Шоку» вірніше Крезу, так як новий новий супермаркет відкрив саме Крез.
Відкривали з помпезністю. Повітряна куля, багато «крутих» гостей. В 10.30 запустили першу толпу людей. Чому першу, тому що далі запускали по декілька чоловік.
Стосовно цін – нічого особливого. Навіть з їх рекламованою 20% знижкою ціни як ціни. Може на деякий товар трошки нижче ніж середні по Львову. Асортимент достатньо великий, але !!!
Чому «але» ?

Вирішив я придбати мікрохвильовку. Так як на 50 відвідувачів був один менеджер, то просто запам’ятав код товару і пішов до каси. Спереду черги чулися вже знервовані вигуки. Справа в тому, що деякий товар закінчився вже на другому покупцеві :) і розчаровані люди бігали і шукали що би ще встигнути купити.
Черга рухалась помалу, так як касири не мали дрібних грошей на здачу (власники могли б потурбуватися про це заздалегідь). Фактично треба було чекати поки хтось із черги не розміняє гроші, а то касири відмовлялися брати гроші.

Підійшовши до каси мусів сказати ціну товару, так як в базі в касира ціна без знижки і реальної ціни вона не знала. Взагалі можна було казати будь-яку ціну, так як того ніхто не провіряв :D

Отримавши чек пішов отримувати товар. Виявилось, що товар можна отримувати в того консультанта який записав на папірці код товару, а так як я сам сказав код касиру, то товар мені не хотів ніхто давати  За 30 хв. пошуку хоч когось я нарешті знервувався дорешти, вхопив якогось чудіка в червоній сорочці, і пояснив або я зараз отримаю товар або влаштую маленький скандаль. Враховуючи, що поблизу було багато телевізії то це помогло. Він зник але повернувся через 5 хв. і сказав, що така мікрохвильова є тільки на вітрині (це при тому, що я був одним із перших покупців) і зараз запакує. Дальше я сам мусів тягнути цю пічку до відділу оформлення гарантійних талонів де знову очікувати в черзі для отримання штампу.

До того часу обурення людей чулося все частіше: відсутність товару, відсутність персоналу, псевдонульовий кредит (при кредиті знижку ви втрачали і вартість відповідно зростала на 10-20%) і т.д.

Одним словом як і обіцяли в рекламі я був в шоці, правда в неприйємному .
:mad:

Андрій Пелещишин - 14-5-2005 у 13:18

Щось подібне я колись бачив в Ельдорадо. Щось хотів купити, а потім просто розвернувся і пішов геть

Tempika - 14-5-2005 у 15:13

...а я сьогодні теж прогулялася по тим магазинчикам... шукала
маленький холодильник.... ніде нема :-(((

Олександр Чорнобиль - 15-5-2005 у 11:18

Зате який файний рекламний матеріальчик вони собі проплатили в новинах ТРК "Люкс". ;)

Громов Сергій - 16-5-2005 у 08:38

Не ходив - не повівся я на ту рекламу. І не тільки тому що кишеня була дірява :lol: - просто не віриться в халяву, подібне завжди пахне підколкою ...

Taras - 29-7-2005 у 15:17

Ну львів'яни, як завжди, всім не задоволені :sing:.

Я зараз, на превеликий жаль, вже не проживаю у Львові, але був на тому відкритті в якості представника від компанії, одного із виробників продукції, яка там продається.

Як ще недавній львів'янин можу сказати таке:

1. ціни там і направду були найнижчі у Львові. Правда не можу гарантувати, що на всю продукцію, але те що я дивився так і було. я і досить моїх знайомих закупились там під час акції і дуже задоволені.

2. натовп був направду великий. але нікого туди не гнали і причини великого натовпу очевидні. те, що вони не розрахували потрібних запасів - то факт. вони просто і самі не сподівались такого ажіотажу.

3. я особисто купив там 2 речі (одну, правда ще до відкриття магазину, так що став по суті першим покупцем :), але іншу в нормальному режимі) без жодних проблем і за пару хвилин. правда кредитною карткою так і не зміг розрахуватись - це факт!

4. на даний момент, наскільки я розумію, це є найбільший і найпросторіший магазин електроніки, так що тішитись треба, а не наїжджати.

Так от.

Tempika - 29-8-2006 у 13:45

...не знала, куди цю історію впхати, не хотіла наґло нову тему відкривати...
але ось у мене зламався цифровий фотік, і я почала потрохи придивляти
новий... як раз рекламка Компутерного Всесвіту потрапила в ящик...
а там виділено СУПЕРЦІНА ЗА КОМПЛЕКТ фотік кенон А530 і прінтер для
фоток - разом 1269... як раз тре було йти на Південний, зайшла в ВАМ...
підходжу до того комплекту, а продавець ховає очі... каже, що, мовляв,
рекламна агенція наплутала, воно продається окремо і разом буде
біля 2000 грн... ага, як же, верстальник і ціну вигадав, і суперціну просто
так написав... встидно, товариші... дешевий рекламниій трюк... не можна
так зловживати довірою покупців тільки тому, що ціни у вас лише троха
менші найвищих на ринку... я їх бойкотую, все.

Serg Selev - 20-9-2006 у 21:26

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Громов Сергій
Не ходив - не повівся я на ту рекламу. І не тільки тому що кишеня була дірява :lol: - просто не віриться в халяву, подібне завжди пахне підколкою ...


А у що тоді віриться?

Андрій Пелещишин - 20-9-2006 у 22:06

Сергію, я змушений звернути Вашу увагу на дещо невластивий цьому Форуму стиль ваших повідомлень, який більше пасує чату.

Serg Selev - 23-9-2006 у 01:18

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Пелещишин
Сергію, я змушений звернути Вашу увагу на дещо невластивий цьому Форуму стиль ваших повідомлень, який більше пасує чату.


Можливо тому що я досить багато спілкуюсь на різні теми по асьці.