Форум Рідного Міста

Україну очікує змова!!!! УУУУУ як страшно!!!!

Василь Яворський - 25-5-2005 у 15:33

http://www.gazeta.lviv.ua/articles/2005/05/25/5472/
От-таке от.
Мене давно цікавило питання: набіса Ющенкові потрібен Нємцов? Тепер здогадуюся...

Сергій Бєляєв - 26-5-2005 у 09:50

Для повноти картини треба ще було навести повний перелік осіб, з якими зустрівся Порошенко під час візиту до Москви.

Василь Яворський - 26-5-2005 у 10:12

Взагалі-то Ющенко розчаровує тільки одним: унікальним вмінням оточувати себе гімнюками (вибачайте за слово, просто нічого культурнішого підібрати не можу). З наведеного виступу погоджуюся тільки з одним: Юля може дійсно стати опозицією до Ющенка, але тільки тоді, коли її остаточно "дістануть" різноманітні Порошенки, Нємцови і Зваричі.
Так і хочиться подивитися в очі президенту і запитати: "Коли ж Ви почнете дослухатися до нормальних людей, а не до різних гамнюків?"

Сергій Бєляєв - 26-5-2005 у 10:18

Для чого вибачатися. Так і є. Багато "хороших" людей біля нашого Президента.

Рост - 26-5-2005 у 11:34

Так. І багато ще кращих біля других претендентів.
А взагалі - запропонуйте Ющенку інших. Але реальних кандидатур - щоб і розумні, і чесні, і з грошима, і з авторитетом в різних колах (потрібне підкреслити)...
Давайте складемо список!

Василь Яворський - 26-5-2005 у 13:01

Принаймні на місце Зварича є достатньо більш достойних кандидатур, наприклад Катеренчук або Ключківський, вони свої дипломи вже "довели" у Верховному суді. Посада Нємцова взагалі є громадською і неконче необхідною, крім того не така це вже й впливова і авторитетна людина, в Росії з його абсурдних утопістських ідей вже давно посміюються. Та й Порошенка можна знайти ким замінити...
Тут проблема не в тому є навколо інших кандидатів кращі чи гірші і скільки їх. Важливо те, що зараз влада сама провокує випади проти себе, що вони такі ж як і минула влада. Сам пан професор Зварич чого вартий, добре, що хоч з правописом цього слова в нього все впорядку. Тільки прецидент з дипломом вже аж занадто вагома підстава до його відставки але реакції президента немає. Так згоден - це дрібязковий випадок, але абсолютно зайвий, тим паче, що Зварич не володіє якимись унікальними дуже потрібними якостями.

Сергій Бєляєв - 26-5-2005 у 15:57

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Рост
Так. І багато ще кращих біля других претендентів.
А взагалі - запропонуйте Ющенку інших. Але реальних кандидатур - щоб і розумні, і чесні, і з грошима, і з авторитетом в різних колах (потрібне підкреслити)...
Давайте складемо список!

Себе можу запропонувати. Правда з грошима у мене не дуже :lol:

Dmy - 26-5-2005 у 17:12

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Сергій Бєляєв
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Рост
запропонуйте Ющенку інших. Але реальних кандидатур - щоб і розумні, і чесні, і з грошима, і з авторитетом в різних колах (потрібне підкреслити)...

Себе можу запропонувати. Правда з грошима у мене не дуже :lol:

Рост забув додати: "... і скромні" :lol:

Сергій Бєляєв - 30-5-2005 у 09:44

Я б не протиставляв скромність та амбітність.

tysovska - 30-5-2005 у 09:54

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Василь Яворський
Принаймні на місце Зварича є достатньо більш достойних кандидатур, наприклад Катеренчук або Ключківський, вони свої дипломи вже "довели" у Верховному суді.

Зварич те саме довів у тому самому суді. Виступав не гірше за них, а навіть і професійніше (суворіше, стриманіше). А що ж до його диплому, то як людина, яка сама має диплом магістра з канадського універу, я мушу підтвердити слова Зварича про те, що, по-перше, можна називатися професором і викладати, не маючи при цьому закінченої освіти (сама викладала, ще не мавши диплому), а по-друге, можна вступити до докторантури, не маючи диплому про закінчення магістратури (можу навести приклади з прізвищами з того університету, де я вчилася; крім того, можна походити по сайтах універів США й Канади і прочитати про умови вступу на докторантуру - там приймають і за наявності "Honours BA", не обов'язково мати "MА"). А журналістів вважаю купленими політичними кілерами. Коробова на прес-конференції Ющенка виглядала, як дешева повія, якій заплатили, щоб вона просто поляпала язиком, а правда це чи ні - до дупи. (Вибачайте за грубість).

Остап Дзондза - 30-5-2005 у 10:10

У повторному інтерв'ю УП Зварич сказав що навчався і ЗАКІНЧИВ інший вуз, Manhattan College у Riverdale, NJ.

5 років - і має ступінь бакалавра. Плюс 3 роки після того на Міжнародних Відносинах у Колумбійському університеті.
Наскільки добрі ці навчальні заклади і який висновок можна зробити з того, що людина сумарно 8 років навчалася в них?

Сергій Бєляєв - 30-5-2005 у 10:20

To tysovska: Тут питання не у тому, як він вміє представити інтереси у суді (у мене це теж непогано виходить, хоч юридичної освіти я і не маю), а у тому, що людина на посаді Міністра юстиції згідно з освітньо-кваліфікаційними вимогами до посади повинна мати диплом юриста (український чи офіційно засвідчений в Україні диплом іншої держави, це значення не має).

Василь Яворський - 30-5-2005 у 10:49

Тут навіть не справа у наявності чи відсутності диплому юриста, але коли людина починає плутатися у власній біографії, то це вже вибачайте... Тут єдина асоціація напрошується: то "сидєл", то "не сидєл", а зрештою "... прожив своє життя от-так...". Міністр повинен в першу чергу чесний, а в другу - дипломований. Сказав би як є, а не вигадував би історій з "загубив", "викладав"... Тоді б і інформкіллерів не потрібно б було, а люди б розібралися хто є хто, раз чесно зізнався - молодець, професіоналізм свій довів, чому б не міг бути міністром. А тепер вже пізно, заблукав міністр у власній брехні, як у трьох соснах.

Сергій Бєляєв - 30-5-2005 у 14:38

Підтримую!