Форум Рідного Міста

Спецномери

Андрій Пелещишин - 30-5-2005 у 18:51

Уже пройшло трохи часу від заяви Луценка про ліквідацію усіляких спеціальних номерів автомобілів. Проте, самих таких номерів візуально не не поменшало.
Цілком можливо, що це природньо що номери не змінили (навіщо зайву роботу робити?), просто номера усіляких спеціальних серій уже не мають усіляких відповідних пільг та допусків.
Проте чи це справді так, чи уся боротьба з спеціальними номерами в черговий раз безуспішно скінчилася?
Мій знайомий, власник престижної іномарки з "тетешним" номером з переважаючою кількістю нулів, наприклад вважає, що його ніяке ДАІ не зупинить. Відповідно і ставиться до ПДР (наприклад там чарчину-другу перехилити перед поїздкою чи тп).
А може він помиляється, і для ДАІ тепер нема "нічого святого"?

Нормалайзер - 30-5-2005 у 19:46

знайомий в чомусь - помиляється, в чомусь - ні

є список. не серій, а конкретних номерів, які усі знають і яких - не зупиняють. зовсім-зовсім маленький, повірте, перелік

якщо номер знайомого там - його не спинятимуть, якщо ні - він просто ходить під Богом, або гонорово вкладає межи техпаспортом і правами партрет Франкліна.

От Франклін - і далі в фаворі. Принаймі більшому, аніж номери ТТ ("Татові - торба...")

Андрій Пелещишин - 30-5-2005 у 20:11

Цитата:
є список. не серій, а конкретних номерів, які усі знають і яких - не зупиняють. зовсім-зовсім маленький, повірте, перелік


Якщо так, то підозрюю що ДАІшники можуть і не пам'ятати усього списку на пам'ять (якщо там більше 20 номерів - то їх пам'ятати практично нереально) і з'являється шанс мати номер який схожий на "списковий" і навряд чи його хтось спинятиме.
Якщо ж існує щось на взірець формули (контрольної суми) то під неї також можна підлаштуватися :)

Нормалайзер - 30-5-2005 у 22:44

їх значно менше..