Siemens to Sell Mobile Phone
Unit to BenQ - Yahoo! News
Сіменс продає свій підрозділ по виробництву мобілок тайванській корпорації BenQ
Дуже шкода. 
На сьогоднішній день на мою думку сіменси на рівні з нокіями одні з кращих.
Будем надіятись, що якість їх після цієї продажі не погіршиться (в чому я дуже сумніваюсь)
Ужас
котострофа прям... я їх фанатка і тут такий удар...
різниця відчувалась.
На початку жовтня BenQ розпочала управління телефонними підрозділами Siemens. Останніми розробками при "старій владі" стали Siemens AX72 та AP75, які
й увійдуть до історії як останні Сіменси 
А я встиг придбати "Сіменс А70" - теж остання розробка компанії.
Помітив, що реклама телефонів Siemens тепер завершується надписом про "телефони німецького підрозділу BenQ".
Поступово готуються до зміни торгової марки
не люблю сіменсів! для мене це взагалі не телефон. і крім того саме гілка мобільних телефонів в концерні сіменс була збитковою. можливо BenQ виправить ситуацію і нарешті буде робити нормальні телефони.
Телофни надійні. Безперечно, найменше в сервіс на ремонт попадають сіменси та нокії.
сіменси найменше в сервіс попадають? неправда -- от якраз напевно, що найбільше або люди ходять не звертаючи увагу на баги свого телефону. Як на мене найбільш надійними є Нокії і Соні-Еріксони.
це я кажу зі слів людей які працюють в сервісі в менсі та Нтоні
Тут не варто порівнювати кількісні показники .... я от мислю, що Міцубісі чи Саджеми ще рідше в сервіс попадають, бо їх ЗНАЧНО МЕНШЕ за інші моделі,
та й сервіс не візьме бо ....
отак !
Особисто юзаю S55-й.
Чесно кажучи задоволений на всі 100%.
Щодо надійності то назвати сіменс ненадійний ч-з те що колись був такий глюк як С62, то було б великою помилкою.
Щодо СЕ, то можливо воно так і є, але от чутливість приймача там ніяка. На рівні самсунга. Особисто перевірив на декількох моделя в порівнні з іншими.
І тут Мотори, Сіменси, Саджеми рулять зі страшною силою.
я не люблю простих телефонів. після того як я дорвався до смартфонів, я вже не хочу ніц іншого, а сіменсівський смартфон -- це щось страшне.
Категорично не згоден.
Чим поганий SX1 для прикладу? От тільки не кажіть що Symbian відстає від Windows Mobile.
Тільке не треба робити доводи в плані музики і якості екрану. Я в курсі що СЕ і Самсунг тут неперевершені.
відносно музики, то мені на наплювати. я в плані смартфонів довіряю тільки нокіям і соні-еріксонам -- там також симбіани стоять. SX1 дуже глючний смартфон. Клавіатура на ньому -- це просто жах. ті хто пробував на ній набрати номер зрозуміють. крім того коли ви зайдете в інтернет і подивитесь на кількість прошивок для SX1 і для якого любого смарфону від нокія, то результат буде видно зразу.
Не дивився і особливо не цікавився. Сильно не юзав. У двох найомих є такий апарат.
Щодо клавіатури то вона не початок незручна (теж саме можна сказати про Nokia 3560). Але народ звик і особливо ненарікає. Щодо глючності то дуже
залежить чия зборка. Якщо Китай, то не дивно що воно глючить. З Nokia Угорської зборки теж іноді проблем хватає.
Доречі в СЕ клавітуру теж зручною важко назвати. В свій час мав Т230, так мініютюрні клавіші просто морально вбивають. Натискуєш на 5 а до пари ще 1
або 7 зачіпаєш.
Якщо чесно, я не признаю пантові телефони. Питається за що гроші платимо?
Mp3-плеєр, фотокамера чи потрібні вони? Абсулютно непотрібні.
А ще більше злить коли малжтки по пів години спілкують по Х безкоштовних секунд по пантофону самсунг Д600 протягом пів години. Стріляв би таких без
суда і слідства! 
ви навіть не уявляєте, як мене дратує таке спілкування по Х секунд. особливо в маршрутках.
відносно понтових телефонів, то це вже від людини залежить. Я люблю смартфони. Знаєте як зручно відкрити на телефоні ворд чи ексель і в екстренній
ситуації відредагувати текст, чи переглянути пдфку, яку тобі скинули на пошту, особливо коли знаєш, що доступу до нету нема. або небуде в ближчому
часі доступу до компутера
Неуявляю бо такої необхідності невиникало.
На роботі інтренет без кордонів (безлімітка 1 МБ/с). А в ворд чи інший мікрософтівський хлам невикористовую.
Вдома якщо припече, що сь терміново горить, то підключаю до ноута мобілку і вперед.
Як то кажуть, кожному своє.
а коли їдеш десь далеко в поїзді чи знаходишся в горах і хочеш перевірити пошту, чи комусь шось відіслати. як не кажи але зручно.
Якщо їду надовго то беру ноут з собою. 2,5 кг це не так багато.
Якщо їду в гори, то ніякої роботи тільки відпочиваю і насолоджую красою 
я також розслабляюсь, але як прикольно, коли знайомим можеш переслати свою фотографію по пошті і отримати їх фотографії з-за кордону чи ще звідкись
А до чого тут мобілки від Siemens, хлопці? 

От і вийшов перший Siemens-BENQ
Судячи по всьому на Windows Mobile.
Враховуючи китайські руки, на щось нормальне наврд чи можна розразовувти.
Одним словом прощай ще одна хороша марка...
2 Тарас Ільчишин
Вспію отримати завжди. Враховуючи розцінки на інтренет (>5 гр. /МБ) не вважаю це за необхідним.
Мій старенький СХ75 відслужив мені вірою і правдою 3 роки, і тільки раз в ремонті був - джойстик накрився. так що нема чого гнати на семенів, хороші телефони були, Сіменс - ціна-якість, земля йому пухом
Земля пухом тому, що підприємство перестало існувати як таке. Тепер телефони під таким брендом більше не випускатимуться, на жаль.
Я особисто користуюся виключно Сіменсами з 1999 року, і ДУЖЕ задоволена. Тепер матиму проблему, коли прийде час змінити трубу
Кажуть Nokia також не погані телефончики виготовляє. 

все нормально.