Форум Рідного Міста

Що з обличчям Ющенка?

сумна - 15-6-2005 у 16:28

Вчора було прикро дивитися на Ющенка: обличчя обрезкле, набряки над очима ще більші, ніж раніше, а особливо мочки вух – аж відстовбурчені, такі спухлі.
А лікарі твердили, що за кілька місяців обличчя прийде в норму.
Розумію, що обговорювати чужу зовнішність некоректно, але цей випадок особливий. Стан здоров’я Президента напевно хвилює багатьох його прихильників і викликає співчуття. Це добре, що хвороба не вплинула на його працездатність. Але чому лікування не дає видимих результатів? Невже це той випадок, коли лікарі безсилі, бо не знають, як таке захворювання лікувати?

Олексій Мачехін - 15-6-2005 у 16:37

Ну якщо правда те, що його труїли, то маємо не захворювання а наслідки отруєння.

Сергій Бєляєв - 15-6-2005 у 16:59

З медичної точки зору, отруєння - це теж захворювання.
До того ж, як я розумію, остаточного діагнозу немає.

Наталка - 15-6-2005 у 17:17

Подруга, яка має медичну освіту, казала, що навіть одну й ту ж хворобу лікують в різних людей по-різному, з огляду на цілу купу факторів, в тому числі й індивідуальну реакцію організму. Втім, про це, здається, й так усі знають. Гадаю, з нашим президентом якраз такий випадок. Важко тут щось прогнозувати...

Яндрух - 16-6-2005 у 08:13

Міністр здоров’я (взагалі-то, абсурдна посада, чи не так?) Поліщук пообіцяв днями всім нам, що небавом обличчя нашого президента відродиться, як ото має відродитися українська земля.
(Після вступу на престіл нового гетьмана, забув, либонь, додати…)
"Маскі"… е-е... ну, тобто, "шапкі далой"!!:lol:

Наталка - 16-6-2005 у 11:48

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Яндрух
Міністр здоров’я (взагалі-то, абсурдна посада, чи не так?)


Ні, не так. Міністерство взагалі-то називається "охорони здоров’я"
http://www.moz.gov.ua/ua/main/siterubr/
і абсурду в цій назві та посаді значно менше, аніж у цьому:

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Яндрух
"Маскі"… е-е... ну, тобто, "шапкі далой"!!:lol:


Власне, порівняно із веселими смайликами та дикою втіхою від того, що комусь погано, у назві "Міністерство охорони здоров’я" взагалі немає абсурду. :mad:

Яндрух - 16-6-2005 у 11:56

Дякую, Наталко, що мене - "агента і провокатора":cool: - отак поправили!:P

Остап_М. - 16-6-2005 у 14:34

Васильєв знає, що Ющенка не труїли, а просто "маніпулювали"

Головною версією отруєння Віктора Ющенка, коли він був кандидатом у президенти, є "певна медична маніпуляція", що відбулася в клініці "Рудольфінерхаус".

Про це заявив лідер партії "Держава", колишній генпрокурор Геннадій Васильєв у середу на прес-конференції в Києві.

"Найбільш активною є версія, що відбулися деякі медичні маніпуляції в той час, коли він був у клініці", - сказав він, відзначивши, що підстави для такої версії - це "факт відльоту в Австрію без тих ознак асиметрії обличчя, з яким він повернувся".

Крім того, за словами Васильєва, приховувався також факт лікування Ющенка американськими фахівцями.

"Влада і правоохоронні органи не зацікавлені в розслідуванні цього злочину. Я пропоную журналістам України, Росії, Західної Європи провести незалежне журналістське розслідування", - підкреслив Васильєв, додавши, що готовий здійснити правовий супровід у такому розслідуванні, а також виступити ініціатором зустрічі з керівництвом клініки "Рудольфінерхаус".

При цьому екс-генпрокурор підкреслив, що не довіряє правоохоронним органам України.

"Злочин не розкритий. Жодних даних, які б свідчили про причетність конкретних осіб, не встановлено. Усе на рівні розмов", - відзначив він, додавши, що "у даному випадку йдеться винятково про політичні маніпуляції, оскільки з самого початку було заявлено про те, що відомі конкретні імена і конкретне місце отруєння, а потім "від конкретних фактів перейшли до гри "відгадай-ка".

Крім того, Васильєв заявляє, що за ним стежать, а бригада Генпрокуратури, яка поїхала з перевіркою в Донецьку область, "збирає матеріали" для порушення проти нього кримінальної справи.

"На найвищому рівні дається завдання. Організовано стеження за мною, моїми близькими. Направлено бригаду Генпрокуратури в Донецьку область - розібратися з Васильєвим", - він.

На його переконання, "влада робить усе, щоб змусити людей мовчати", у зв'язку з чим він готує відкритий лист на ім'я президента і має намір довести його до ЗМІ.

"У такій ситуації, як я, опинилися дуже багато хто. Такі команди лунають по телефону, вони виносяться завчасно за вказівкою посадових осіб", - сказав Васильєв.

Коментуючи розслідування Генпрокуратурою резонансних кримінальних справ, екс-генпрокурор, зокрема, підкреслив необґрунтованість закриття справи проти генерала СБУ Валерія Кравченка (розголошення державної конфіденційної інформації, відмова виконати наказ начальника, самовільний відхід з військової частини).

"У його діях явно міститься склад злочину", - переконаний Васильєв. На його думку, злочин Кравченка - не в тому, що "він подавав інформацію, а в його спеціальній діяльності як людини, яка має стосунок до розвідки".

Говорячи про справу, порушеному проти глави Донецької облради Бориса Колесникова, Васильєв сказав: "У цій справі нічого немає. Він (Колесников) утримується під охороною. Кримінальна справа фабрикується".

Коментуючи справу проти колишнього першого заступника голови СБУ Володимира Сацюка й оголошення його в розшук, Васильєв відзначив, що Сацюк вже "звернувся до суду з приводу незаконних дій прокуратури".

Інтерфакс-Україна

Наталка - 16-6-2005 у 15:41

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Остап_М.

При цьому екс-генпрокурор підкреслив, що не довіряє правоохоронним органам України.

На його переконання, "влада робить усе, щоб змусити людей мовчати".


Я вже плачу, чесне слово. "Сльози мєшают говоріть". (с) :P

сумна - 16-6-2005 у 16:13

Пані Наталю, можна я приєднаюся? :-)

Наталка - 16-6-2005 у 16:45

Можна і треба. Тема ж Ваша. :saint:
Але ж і наофтопили ми! :rolleyes:

Dmy - 16-6-2005 у 16:50

Мені теж не подобається діяльність чинної влади.
На місці Генпрокуратури я давно вже порушив би проти Васильєва справу за наклеп і образу честі та гідності.
І хай доказує.

Captivitas - 16-6-2005 у 17:34

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
На місці Генпрокуратури я давно вже порушив би проти Васильєва справу за наклеп і образу честі та гідності.
І хай доказує.


Там взагалі якісь незрозумілі стосунки між чинним та екс-прокурором. Піскуну теж є що спростовувати й доказувати.

Наталка - 16-6-2005 у 17:57

Ага, а Васильєв вирішив, що найліпший захист - то напад. :D У цьому, втім, він не оригінальний.

сумна - 17-6-2005 у 11:48

Отже, буде ще міжнародна судово-медична експертиза.
Очевидно, в нас тепер кожна експертиза у кожній важливій справі мусить дублюватися міжнародною, бо ніхто нікому не вірить. :-(

MartinkaDP - 18-6-2005 у 00:22

Ну Васільєв уже давно не буває оригінальним...
не знаю чи показує у вас "всеукраїнський" канал КРТ (Кієвская Русь Тєлєвідєніє - належить якраз братам Васільєвим), але там його дужже багато, мало не щодня виступає, і все те саме...

Наталка - 18-6-2005 у 12:21

Я мала "втіху" побачити КРТ у Трускавці, якраз на якийсь політично-аналітичний репортаж натрапила. Мало політики, вірніше, того, що під нею розуміють на цьому телеканалі, ще менше аналітики, здорового глузду немає зовсім, а решта - повний ацтой. :mad::baddevil:

tysovska - 22-6-2005 у 12:40

Я в Дніпропетровську "КРТ" дивилася ще до виборів - то було що-о-ось!

А щодо Ющенка - ще давно, щойно в нього почали проявлятися ті всі ознаки отруєння на обличчі, була стаття в "ua.proua.com", де американський лікар (не пам'ятаю вже зараз) розписував, як буде проходити хвороба Ющенка, якщо він дійсно отруєний діоксинами. І те, що він описав, поки що співпадає з тим, що ми бачимо. Він писав, що найбільше виявляються ознаки отруєння на незахищених ділянках шкіри (обличчя, частково руки), але насправді це означає, що всередині в організмі теж усе вельми кепсько. Лікування триває роками. Поки не виведуться діоксини з організму, обличчя не зміниться. Ні пластичною хірургією, нічим іншим цього зробити не можна. І коли говорили, що після виборів Ющенко просто зразу "зніме маску" і знову стане таким, як був, то мене це тоді ображало, а тепер тим людям має бути просто по-людському совісно за свої слова. Сказати можна все, що завгодно. Як із цим сказаним потім жити?

Ігор Баранік - 6-3-2007 у 20:34

Пройшов час, а обличчя в Віктора Андрійовича щось не дуже змінилося в кращу сторону. Скільки приблизно потрібно років, щоб обличчя прийшло повністю в норму?

MartinkaDP - 8-3-2007 у 01:05

та чо, він після останніх відвідин клініки виглядає трохи краще.
був би молодший, думаю, цей процес ішов би швидше. а так не хлопчик уже...

Ігор Баранік - 9-3-2007 у 07:45

А його обличчя взагалі буде таке я раніше?