Форум Рідного Міста

Anthony Zimmer (Неуловимый)

ich /Віталій Бондаренко/ - 19-7-2005 у 15:28

[color=darkred]Неуловимый[/color]
[color=darkblue]Anthony Zimmer[/color]



[color=darkred]Рецензія на Кіноманії[/color]
http://www.kinomania.ru/movies/a/Anthony_Zimmer/index.shtml


Який секрет успіху в детективному кіно? Безумовно сюжет тут на першому місці, Закрутити все, заплутати і подати в останній момент щось дуже несподіване і цікаве. Але самого сюжету для успіху недостатньо звісно, зрозуміло що потрібні видовищні екшін-сцени де подих завмирає на мить, а серце б'ється ніби кулемет. Але це ще не все, бо якщо б це було все, то такими детективами хіба-що дітей розважати, ще потрібні головні герої з високим рівнем гри та красива головна героїня, мужня, вродлива та позитивна. Ну і зрозуміло що любов, куди без неї...

Подивимось з такої позиції на французький фільм "Неуловимый" (Anthony Zimmer). Ніби все це присутнє і успіх має бути гарантований. Натомість попсова публіка не сприймає таких фільмів. Не сприймає як і більшість старого французького кіно про кохання, бо Anthony Zimmer це фільм про справжнє безкомпромісне кохання, здатне заставити людину відмовитись від всього, піти на будь-що і все це заради крихи довіри і взаємності.




В фільмі є і досить інтегруючий детективний сюжет, видовищні сцени, Софи Марсо, як в старі часи вона заворожує шармом та естетичністю гри, і звісно там є красиве кохання, але Жером Саль створив не детектив, а романтичний тріллер, який хочеться дивитись декілька разів і кожного разу переживати разом з героями сильні пристрасні почуття.

[color=darkred]Рецензія від Джона Сільвера[/color]
http://www.kino.orc.ru/js/review/anthony_zimmer.shtml

Якщо ви любите французькі старі фільми, рекомендую переглянути Anthony Zimmer, особисто мені дуже сподобався.




(с) ich @ Медіаклуб