Форум Рідного Міста

Молоді мами, розлучені

Галина Лев - 23-8-2005 у 12:31

А жвідки ти жнаєш, шо вони рожлучені? Тому, шо шекшуальні?

Tempika - 23-8-2005 у 12:53

...ну він просто,мабуть, робить припущення, що вони розлучені, бо не може
повірити, що чиясь вірна жінка так може виглядати :-)))

Яндрух - 23-8-2005 у 13:35

Мені теж доволі часто таке доводиться бачити.
Хоч більше не ту сексуальність, як оту якусь, мабуть, ностальгію в їх очах за тим часом, де вона була вільна, де вона могла багато чого собі дозволити і т.д.. А тепер, бачте, вона зв’язана “по руках – по ногах”: дитиною, чоловіком, сімейними путами, одно слово.
Може, через те, що заміжжя/розлучення – то безперечно переломна хвилина в житті тої чи іншої жінки. А, отже, вона починає порівнювати: те, як було колись, із тим, як є тепер.
Деякі, певно, надто довго не можуть себе розмежувати від свого колишнього життя, тому приховано й ведуть якусь свою власну гру.
От одна (молода заміжня) з мого під’їзду раніше взагалі опускала очі додолу – золотко, а не дружина!.. :saint: - мабуть, така сором’язлива, що колупала піч, коли сватали!.. ;) (Ні, ні, не подумайте там нічого: я теж не надто видивляюся. Але й як дивлюся, то як на людину.) Вже за деякий час вона стала по-іншому дивитися… Мабуть, справді: щось змінюється в них із часом…
Знов, як йду своєю вулицею, то вже призвичаївся бачити (хоч Сихів – не село, та все ж!) знайомих обличь: от одна така молоденька мама (ше пам’ятаю її взагалі маленькою дівчинкою, а нині їй напевно ще й 16 немає!), бува, з матір’ю і дитиною (чоловіка, видно, не має: десь, певно, „підзалетіла”, або мама „так нарадили”…) спацерують собі тротуаром, поміж торгових яток, перекупок, того тлуму, гамору. В очах малої мами якась радість, на обличчі – блаженна усмішка… Не знаю, за що: за материнство - за те, що має своє кровне дитято… Чи просто життя теперішнього як слід іще не бачила – тому така ейфорія в очах… Бо мама – та дивиться, як треба дивитися…
Іноді бачу її (малу) самою з дитиною (вона мене, звісно, в очі ніколи не бачила) – така сама, як і завжди: зачудована життям!.. Чалапають собі разом з маленьким, щось там показує йому; стануть, бува, посеред хідника й так стоять, а потік люду просто минає маленьку пару – таке враження, що реалії теперішні не зачепили її жодним чином (хоч одягнена доволі по-простацьки, бідненько…).

Ну, а інші заміжні – і молоді, і старші – відверто хтиво позирають на будь-якого „екземпляра протилежної статі”…

Галина Лев - 23-8-2005 у 14:43

Чому відразу хтиво? Може попросту оцінююче?

Tempika - 23-8-2005 у 15:59

...та я вже казала Яндруху, що він бачить світ крізь призму власної
невдоволеності, мабуть... :-) бо у нас в будинку повно молодих мам, і
жодна ні на кого хтиво не дивиться.

Яндрух - 25-8-2005 у 08:00

2 Галини:
Добре, нехай буде оцінююче.

2 Темпіки (в свою чергу):
(також) Добре - хай буде: „крізь призму власної невдоволености”.

Tempika - 25-8-2005 у 13:19

...я так зрозуміла, яндрухом зроблено заявку на тендер задоволення
власної невдоволеності :-))) неодружені (розлучені) кобіти, прошу
звернути увагу :-)))

Яндрух - 25-8-2005 у 13:43

Так: тут без посібника з прикладної психології З. Фройда, гадаю, не обійтися... (##-##)

Hanor Narasson - 25-8-2005 у 17:23

Відносно того, що після родів жінка виглядає сексуальнішою, то цілком згоден, бо (с): "Люблю українську природу: горячий борщ, холодну воду і т.д." Так от після родів оте саме "т.д.":D стає значно "видатнішим":saint:

Галина Лев - 25-8-2005 у 21:26

До Андрія: спасибі, мені аж легше стало. Ну але тепер мушу бути уважнішою, бо кожен мій оцінюючий погляд може бути сприйнятий за хтивий.

Наталка - 28-8-2005 у 17:03

Не пригадую, на жаль, чиї це рядки, але, дивлячись на своїх подруг, котрі мають діточок, згодна із цими віршами на 100%:

"Наперекор изменчивой молве,
Художники прославили в веках
Не девушку с венком на голове,
А женщину с младенцем на руках.

Девичья красота незавершенна,
В ней нет еще душевной глубины…
Родив дитя, рождается Мадонна,
В ее чертах миры заключены"…

Стосовно ж останнього питання Ігора - ну дуже актуальне. :D Наразі можу сказати, у кого як. Але ж люблять жінку не за вагу... Чи як? :rolleyes:

Галина Лев - 28-8-2005 у 19:04

Фіфті/фіфті. Більшість з моїх знайомих схудли на шкварка, і навіть з тих, хто схильний до повноти, але то після одного бейбі. А коли в Мадонни троє? Моя мама поправилася після четвернтих пологів(після мене), бо Галя заважила 4,100кг і завдовжки була 56см. Хе-хе.

Наталка - 28-8-2005 у 20:51

Моя - після других (себто після мене) поправилася. Але оскільки вона після брата мого схудла до 48 кілограмів, то ті п’ять, що я мамі накинула (зріст у неї 160 см) зайвими аж ніяк не були. Сусідка моя улюблена, мамина подруга, має трьох дівчат, але все життя як тростинка була, досі зі спини за дівчинку вважають. :) Маю, втім, і таких подружок, що погладшали, і то після першої дитини, і таких, що були повненькими, а потім схудли, так що... Все дуже індивідуально. :saint:

Тарас Капущак - 18-12-2006 у 10:47

Чув таке пояснення щодо схуднення чи грубшання після народження дитини. Коли жінка носить дитину, вона мусить мати достатній запас всіх необхідних речовин для дитини й для себе. Якщо організмові (одному й другому) якихось речовин не стає, то після народження дитини він намагається запастися ними, причому з запасом (на чорний день). В такому випадку мама грубшає. Якщо ж всього вистачало, то жінка вертається до своєї ваги, а може й схуднути. Тому чим більше жінка себе терзала дієтами, зганяла вагу й жирові відкладення (які і є тими запасами) перед вагітністю, тим більше в неї шансів набрати вагу потім. Єдине, що ще слід зауважити, що якщо жінка повна, то це ще не значить, що вона має в організмі в достатній кількості всі необхдіні речовини.

Тарас Гулка - 18-12-2006 у 22:09

Прочитав ваші дописи і зразу згадав улюблений вислів мого хорошого товариша-одногрупника. Він часто казав:

"Ой, як я люблю малих дітей!"

і після невеликої паузи продовжував

"за те, що у них молоді, красиві мами" :)

Ната Толмачова - 15-4-2007 у 22:32

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Дзвін
А взагалі дещо тяжкувато звикати до дитини, особливо якщо ти молодий.


тяжко жити взагалі :lol: