Форум Рідного Міста

Відставка уряду

tysovska - 8-9-2005 у 12:08

Мені заціпило. Я не можу зібратися з думками. Які ваші відчуття? Чи можна це вважати позитивним кроком? Чи це - крок назад?

Юрій Сєров - 8-9-2005 у 12:16

В ситуації, що виникла, це дуже позитивний крок. Економічні показники уряду не вражали, але відправити його у відставку не було можливості. Основне, щоб Ющенко зрозумів свої помилки і знову не почав повторювати їх. В уряді були люди, які повинні там працювати, були люди, які були не на своїй посаді (Білозір, Червоненко, ряд може продовжити кожен, на свій смак).
Побачимо що буде далі. Якщо Прем'єром стане той, хто зараз в.о., то я "за". Мені Єхануров подобається. Поки що... :)

Tempika - 8-9-2005 у 12:20

...просто у юлі закінчився гардероб :-))

Олександр Дєдик - 8-9-2005 у 12:57

гадаю у даній ситуації (суцільних звинувачень) крок не найгірший,
такий собі N-ний етап очищення

декого з уряду шкода - зокрема Луценка

>>...просто у юлі закінчився гардероб :-))
недоречно, пані Темпіко

Василь Яворський - 8-9-2005 у 13:10

Я вважаю, що це черговий програш влади. Почнемо з того, що не на своїж містях в цьому кабміні сиділи люди, так чи інакше повязані з президентом, або ті, за кого Віктор Анлрійович занадто акивно заступався. Параноїдальне ставлення до Тимошенко зі сторони НСНУ призвела до повної розгерметизації відносин прем"єрки і президента. І це просто не могло не перекинутися на роботу кабінету. Від самого початку люди президента грали свою гру, а інші міністри свою. Чого варта тільки ситуація з Бакайом, Червоненком та Луценком. Крім того є ще один позаштатний гравець у кабміні - пан Порошенко. Те що заявив Зінченко у процесі відставки, я гадаю є правдою, а така правда доведена законним шляхом бути не може.
Відставка уряду - крок назад.

vovka - 8-9-2005 у 13:25

Я вважаю що це правильно Ющенко зробив.
Порошенка звільнив - це безперечно крок вперед ( хоча невідомо де він ще вспливе) ...
Тимошенко звільнив - в принципі мені її трохи шкода, алеі такий крок Ющенка розумію. Бо інакше почалися б непотрібні розмови.. А так якщо всі то всі..
Команда має працювати злагоджено. А коли перед виборами кожен тягне одіяло на себе - добра не буде..

А Єхануров - нормальний чоловік. Я чогось так і думав що Ющенко його поставить..

А хіба всім міністри йдуть у відставку.. Та не буде такого.. Я в це не вірю.. Може формально їх звільнять а потім знову приймуть на роботу :) Так що нікуда Луценко не дінеться.

Ще би Червоненка кудась відправити (хоча він більше підходить до своєї посади чим той же Порошенко ) ..

Короче як на мене Ющенко зробив все правильно.

tysovska - 8-9-2005 у 13:32

А як вам відставка і заява Турчинова (про те, що відставка уряду загрожує національній безпеці України)?

Василь Яворський - 8-9-2005 у 14:29

А хіба не загрожує? Взагалі оточенні нашого президента загрожує національній безпеці України. Я сьогодні вперше за багато-багато років згоден з Шуфричем: Ющ втретє "кинув" Тимошенко і весь народ, вперше це була заява трьох, потім персонально Юльку коли вона в тюрмі сиділа, і тепер знову на пару з Україною...
Хто вважає Юща правим, то хай собі вважає, патріотизм до Ющенка або до України - вибір самостійний для кожного. Ще до виборів (минулих парламентських) було зрозуміло що Ющ може сам по собі і не поганий хлопець, але поруч з ним .... (тут мав би бути матюк).

Tempika - 8-9-2005 у 14:40

...що значить *недоречно*? (це я про гардероб юлі)... по суті, вона не
справилася ні з продуктовою кризою (м*ясо-цукор), ні з ростом цін, ні з
дефіцитом пального... тільки її платтячка я і пам*ятаю :-))

хоча трудно сказати, змогла би вона щось зробити з тим урядом, які як ті
щука, рак і гусак (не пам*ятаю вже хто там третій)... :-)

Василь Яворський - 8-9-2005 у 14:48

Третій там лебідь... (якщо ми про росіянина Крилова)...
Але Тимошенко на сьогодні була кращим прем"єром за останні 14 років. І тут не в платтях справа. Те що була проблема з мясом, то це проблема не уряду, а звичайного бидлізму українських мясоторгівців і виробників... Хто винен у цукровій кризі, то ми всі знаємо і Юля тут якраз єдина, хто стояв активно проти подільшої роботи цієї ... (звання людини воно не достойне). Може проговоримо ще й нафтові кризи, Юля ж продала всі нафтопереробні заводи... Давайте не будемо звалювати на Юлі всі гріхи, уряд дійсно був не ідеальний в особах Зваричів, Червоненка, Пизденика, Тєрьохіна... продовжувати? Плюс секретар РНБО трохи не туди пхав свого тлустого носа... Як на то пішло, то Ющ себе взагалі повів як самодержавець: "Це моє оточення, вони між собою посварилися і я їх усіх повиганяв", ні дати ні взяти цар всія України...

Олександр Дєдик - 8-9-2005 у 15:34

до Темпіки
>>...що значить *недоречно*? (це я про гардероб юлі)
Ну от власне про гардероб і недоречно, не по суті...
А те що ви під цим жартом мали на увазі зовсім інше (те що вона не справилась зі всім решта) я, вибачте, не розгледів...

vovka - 8-9-2005 у 15:55

Цитата:
Оригінальне повідомлення від tysovska
А як вам відставка і заява Турчинова (про те, що відставка уряду загрожує національній безпеці України)?

Ну а куда він мав подітися.. Він же з БЮТ :)
От якби він залишився а Юлю звільнили - то це б була загроза національній безпеці.. Прогнозована відставка.

Василь Яворський - 8-9-2005 у 16:07

Ми зараз і маємо ситуацію котра не просто є загрозою національній безпеці... Дердава не має уряду - це називається катастрофа...

vovka - 8-9-2005 у 16:11

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Василь Яворський
Третій там лебідь... (якщо ми про росіянина Крилова)...
Але Тимошенко на сьогодні була кращим прем"єром за останні 14 років.

А вам не набридло у всіх темах піарити Юльку і зневажати Ющенка ? Тут не офіс БЮТу... Як ви собі представляєте звільнення Порошенка і незвільнення Юльки ?

Як говорив Папанов - "Козлодоєв, сядєм всє" .
Так що це нормальна ситуація що у відставку відправлено всіх.
Президент для того і президент щоби приймати такі рішення, а вони як було видно з його виразу обличчя йому далися непросто.

vovka - 8-9-2005 у 16:12

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Василь Яворський
Ми зараз і маємо ситуацію котра не просто є загрозою національній безпеці... Дердава не має уряду - це називається катастрофа...

Ой.. Катастрофа.. :D
Таке буває регулярно в кожній країні що уряд йде у відставку.. Не треба нагнітати обстановку..

Василь Яворський - 8-9-2005 у 16:15

Я не нагнітаю нічого... Уряд йде у відставку всюди, але чи довго розвинуті країни сидять без уряду? Якщо перекласти все на відомий анекдот, то той вогник попереду у тунелі - то потяг. Всі прекрасно знають, що в даній ситуації новий уряд набрати буде таки важко і це затягнеться не на день-два

Dmy - 8-9-2005 у 16:34

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Олександр Дєдик
>>...просто у юлі закінчився гардероб :-))
недоречно, пані Темпіко

А як на мене, це гіт цього треду. Судячи з усього, обговорення ще певний час триватиме, але сумніваюсь, щоб хтось придумав влучнішу версію.

Хоча, звичайно, важно про щось дискутувати з людьми, закоханими в Юльку аж матюків (див. прізвище(?) міністра фінансів її уряду)

Василь Яворський - 8-9-2005 у 16:49

Ніхто ні в кого не закоханий, просто є об"єктивна оцінка діяльності уряду, зокрема прем"єр міністра і її оточення, і є оцінка діяльності президента і його оточення. І ця оцінка не може починатися девять місяців тому...
Є також і обіцянки дані Майдану, і є "професори" Зваричі, є БМВ, є темники на 5-тому, є демократія для народу і владотримавців, є цвинтар Орлят, є багато чого такого, що можна вважати зрадою України. А це все через безхребетність нашого президента. Юлька не свята, але аж ніяк не безхребетна...

fish - 8-9-2005 у 17:09

крок правильний чи ні - не знаю. але зрозумілий. але от в чому проблема: мені здається, цей вчинок не крапка а саме що двокрапка.

Ігор Баранік - 8-9-2005 у 17:44

Оце так, низка високопосадових відставок. Давненько в нас такого не було. Чого це ВА розійшовся так, мабуть побоюється Юлю.

Dmy - 8-9-2005 у 17:44

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Василь Яворський
Ніхто ні в кого не закоханий, просто є об"єктивна оцінка діяльності уряду, зокрема прем"єр міністра і її оточення, і є оцінка діяльності президента і його оточення

От можна з цього місця докладніше, причому я наполягатиму на доведенні визначення "об'єктивна".
Цитата:
Є також і обіцянки дані Майдану, і є "професори" Зваричі, є БМВ, є темники на 5-тому, є демократія для народу і владотримавців, є цвинтар Орлят, є багато чого такого, що можна вважати зрадою України

По порядку.
Мені навіть здається, що краще б В.А. ті обіцянки виконував не так сумлінно, а то тим пенсії піднімати треба - обіцяв, тим - зарплати, п'яте-десяти, і пішов разбаланс бюджету. Краще б уже, як усі до нього: обіцянка - цяцянка, тим паче передвиборна.
"професори" Зваричі, наскільки мені відомо, були членами УРЯДУ ЮЛІЇ ТИМОШЕНКО, і відправлені у відставку разом із зазначеним урядом ПРЕЗИДЕНТОМ ЮЩЕНКОМ (я нічого не переплутав?)
Що таке БМВ я якось запм'ятовав, а 5-й у мене не показую, тому про темники говорити важко. З іншого боку, каналів зараз достобіса, і я мав нагоду послухати усіх у вільному форматі, навіть тих, кого би сам давно забанив.
"Демократія для народу і владотримавців" - а про що, власне, йдеться? Є якісь факти, порівняння? Бо конкретно я не зрозумів.
Ну, істерику щодо цвинтаря ми вже чули. Можу висунути гіпотезу, що це і є відправною точкою оцінок про поганого президента - зрадника України. До речі, про зраду є відповідна стаття у КК. Невже щось у діях Ющенка підпадає?!
Цитата:
А це все через безхребетність нашого президента. Юлька не свята, але аж ніяк не безхребетна...

Щодо "безхребетності" я просто тішуся. Чомусь здавна (певно, ще з кам'яного віку) повелося, що "мужик" - це той, хто в конфліктній ситуації відразу починає руками махати, щільно лакіруючи цю фізкультуру триповерховими словосполученнями. А якщо, раптом, хтось намагається розв'язувати непорозуміння дипломатично, толерантно і без мордобоїв та інших різких рухів, то він - баба, безхребетний, на ньому їздять всі, кому не ліньки, і толку з нього не буде.
У мене ця концепція завжди викликала сумнів. Навпаки, досвід свідчив, що першим намагається вдарити той, хто боїться, що якщо вдарять його, він стане геть безпорадним.
Судячи зі спостережень за останніх півроку - рік, Ющенко не боявся і першим бити не ліз. Надто, я дивуюсь, як він досі терпів. Але, коли час настав, довго не вагався: подумав, позасідав з усіма (на загал - ледь не добу) і прийняв настільки радикальне рішення, що такого в повному обсязі не чакав, мабуть, взагалі ніхто. Уряд - урядом, але відставка кума, одного з головних фінансистів тощо тощо, відставка, а не, приміром, відпустка - до з'ясування всіх обставин, причому без тиску на парламент, щоб залишили депутатом - це, даруйте!
Якщо так само детально і без емоцій із погляду психологічних мотивацій і обгрунтувань розібрати і деяки інші вчинки чинного Президента, то що-що, а безхребетним його назвати аж ніяк не можна.

tysovska - 9-9-2005 у 08:20

Знаєте, що мені в цьому найбільше прикро? Пророкували: уряд Юлі довго не протримається - от і маєте собі... А насправді уряд був якраз і непоганий - незважаючи на весь тиск, він не просто борсався, а коли-не-коли й важливі питання піднімав і вирішував... А тепер пан Шустрич, пропри власну ледь не сльозливу заяву, задоволено потирає руки. І пан адвокат щось там бовкнув, що Юля на виборах блокуватиметься з його партією.

Василь Яворський - 9-9-2005 у 08:32

Хммм... Якщо хтось не баче що твориться в державі, то перепрошую... Про об"єктивну оцінку, тут не зовсім вистарчить місця, зрештою її вже дуже давно дають західні ЗМІ, в тому числі і ТВ, читайте, дивіться зрозумієте.
Звичайно ж Зварич був членом уряду Тимошенко,Ю от тільки чомусь коли Тимошенко на Зварича наїхала за реекспорт нафти (куди Зваричу навіть носа не треба пхати) вступився за Зварича чомусь президент.
Про BMW M6 не пам"ятаєте?! :o Тут коментарії зайві... Черговий раз нам довели, що для сім"ї президента є окремий карний кодекс, а типові закони їх не стосуються...
Про різницю демократій дізнайтеся у будь-якій установі, спробуйте спочатку щось вирішити так, як то мало б бути, а потім, коли Вам це набридне - зверніться до якогось чиновника, що є членом НСНУ, відразу відчуєте різницю.
Цвинтар Орлят, тільки ілюстрація... Просто дуже гарно показує у що ставить президент України національну гідність українців по відношенню до своїх особистих амбіцій, а звідси де він ту Україну має...
А щодо безхребетності, то Ви мабуть просто сліпий і не бачите, як ваш ідол намагається витанцювати перед всіма повністю втративши свою позицію. Відставка уряду і секретарі РНБО крок не радикальний, а крок відчаю. І думаю тут без руки Пороха не обійшлося.

Яндрух - 9-9-2005 у 08:46

Суєта суєт то всьо, людоньки! :lol:

Ну, але якщо тверезо підходити до того, то це лише квіточки… Курчат (вони ж ягоди) рахуватимемо по осені – навесно!

Вчора по обіді мій і всі довкола під’їзди вже було обклеєно жовтими летючками щось на кшталт: "Зінченко пішов, щоби очолити передвиборну кампанію Леді Ю." і т.ін. "Люди знатимуть правду – країна буде в безпеці". Оперативно як!
А як почалася прес-конференція з Порошенком, то сигнал від Телебоймана взагалі пропав. І цілий вечір отак „глючив”. Додзвонитися – додзвонювався, але відразу переводилося на лінію заняту. І отак цілий вечір. А що буде далі?
(От цікаво, як буде сьогодні: перериватимуть Порошенка разом із Зінченком на ictv о 19.20 чи не даватимуть почути „правди”, що лунатиме з вуст Леді Ю. на інтері о 20.00?)

Одно слово, можемо привітати одне одного: ПОЧАЛОСЯ!!! :lol:

Василь Яворський - 9-9-2005 у 08:53

Гадаю, що ті курчата (ті ж ягоди) полізуть нам з вам трохи туго... Як вам позиція ЮВА щодо нових принципів формування уряду? Чимось то так попахує... Якщо так далі піде, то за деякий час головною людиною держави буде не президент чи прем"єр, а секретар ЦК НСНУ.

Яндрух - 9-9-2005 у 09:03

Отак поволі стається, набуває все виразніших рис – за влучним і... цинічним висловом Костя Бондаренка – „проект Україна”.
Якщо Л. Кравчук задав ідеологічних рис „проектові”, Л. Кучма запустив державницьку бюрократичну машину – тепер черга за Ющенком: закрити тему. Щоби „проект Україна” відбувся раз і назавжди! І не було вороття назад.

Яндрух - 9-9-2005 у 21:14

The show is about to begin! - Шоу розпочинається!
Так, перефразовуючи Джіма Морісона (пісня American Prayer), можна трактувати Юлин "солодкавий" (для вуха посполитого українця) виступ: і нашим, і вашим, і рожевим, і блакитним було продемонстровано дружнєє посланіє!
Фору має той, хто починає першим!

Ігор Баранік - 11-9-2005 у 11:18

А що взагалі такого сталося? Цілком нормальна і типова ситуація. Декільком блискавкам стало тісно в одній команді.

Юрій Сєров - 11-9-2005 у 12:17

Юля зробила ставку на вибори 2006. Думаю тепер вона фаворит перегонів, НСНУ буде важко з нею тягатися: лідерів нема... А якщо ще й Томенко з Костенком до неї приєднаються... Хоча Костенко напевно ні. Невідомо як в неї складеться на сході. Не люблять там її... Хоча, можливо, до весни думка зміниться. І тоді БлЯ пролітає як фанера...
Справді, Show must go on!

Олексій Мачехін - 12-9-2005 у 11:47

В цій ситуації я однозначно на боці Юлі. Наскільки мені відомо, Порошенко накрутив справ настільки, що Турчинов починав ним займатися надто ретельно, через що все і посалося. Зокрема Порошенко перетяг на себе нелегальні фінансові потоки через кордон, був неостаннім у стрибку цін на цукор. Впевнений, було ще щось і не мало.

Натомість Президент повів себе як трепло - розповідаючи що уряд надто "піариться" залишає головного піарщика - Кінаха, жаліючись на скандали між РНБО і урядом, РНБО і секретаріатом, відправляє у відставку уряд, звинувачуючи уряд у погіршенні економічних показників забуває що сам заборонив тиснути на нафтотрейдерів, при тому що цей же уряд виконав його економічні програмні обіцянки.

Ющенко в моїх очах після такого вчинку втратив значну частину довіри, особливо призначенням Єханурова, котрий зіграв неостанню роль у розвалі вугільної промисловості.

Будемо, звісно, бачити, як воно буде. Якщо Ющенкові вдасться поліпшити ситуацію у владі - молодець, але мені здається що країна повертається до старих методів роботи уряду.

Що до цього обговорення на форумі - панове, не могли б ви якось обійтись від "Юльок", "Пиздеників" і решти прізвиськ?

Ігор Баранік - 12-9-2005 у 17:11

Ну може й дійсно побачим цікаву боротьбу на виборах. Це як бої без правил.:P А чому, і там і там немає правил. І скажіть, що я не правий.

Василь Яворський - 13-9-2005 у 08:32

Знаєте, у будь-якій ситуації є дві правди, по кожному факту, без виключень. Тому і видаються передвиборчі баталії на бої без правил. Потік окмпромату і бруду, котрий деким розцінюється як викриття, брехня, котра сприймається за правду - це тільки інструменти впливу на нашу з вами свідомість.

tysovska - 13-9-2005 у 09:26

Дві дуже різні думки Степана Хмари про Юлію Тимошенко.
Одна стаття - ще з січня: http://hmara.com.ua/index.php?Lev=comments&Id=127
Друга стаття - зовсім нещодавня: http://fraza.com.ua/interview/08.09.05/9382.html
Чи справді Юля настільки змінилася - чи то просто Хмара дуже й дуже помилявся у справжньому рівні її здібностей?

Ігор Баранік - 13-9-2005 у 11:07

А навіщо вони це взагалі роблять? Я маю на увазі політиків. Я думаю, що це просто їхній порядок життя-політика, так як і будь-яка інша професія. Наприклад завдання двірника - підмести прилеглу територію, завдання політика виграти вибори. Хоча особливої різниці між двірником та політиком я не бачу, а може її й немає, і чи повинна вона бути?

Олексій Мачехін - 13-9-2005 у 11:33

Відповідь проста - хто платить, той і замовляє музику. Перша стаття належить до доробку Хмари у фракції БЮТ, друга - після виходу з неї.
Так само, наприклад, з Корчинським.

Ігор Баранік - 13-9-2005 у 11:42

Що тут скажеш, це просто банальна ГРА.

tysovska - 13-9-2005 у 12:41

Тільки Корчинський не відсидів стільки, скільки Хмара. Ото й усієї різниці. Ви гадає, що після стількох років таборів людина здатна гратися в політику???

Ігор Баранік - 13-9-2005 у 12:47

Я не Хмару мав на увазі.

Dmy - 13-9-2005 у 13:47

Цитата:
Оригінальне повідомлення від tysovska
Тільки Корчинський не відсидів стільки, скільки Хмара. Ото й усієї різниці. Ви гадає, що після стількох років таборів людина здатна гратися в політику???

Найвеселіше, що Хмара відсидів більше навіть :o за Юлечку, разів, едак, в ...цять.
Але ж все одно нікому нічого не докажеш, хоч і результати "на лиці": "втемяшется в башку какая блажь - колом её оттудова не выбьешь" ((с) О. М. Некрасов, "Кому на Руси жить хорошо" )

vovka - 21-9-2005 у 01:33

Як Вам сьогоднішнє голосування по Єханурову ?

Моя думка.
Вкотре переконався в тому що Тимошенко нікчема...
Це ж треба бути настільки цинічною щоби в ефірі Інтера в "сльозах і соплях" говорити як вона залишила Єханурову записку типу "Бажаю успіхів" і разом з тим в повному складі (крім Головатого - для того він і Головатий щоб самому думати :) ) не проголосувати за нього (ну це ясно не прайм-тайм інтера , тут аудиторія куди менша, яка подивиться хто і як голосував)... Ніж в спину - не інакше...
Якщо ще тиждень тому я сумнівався за кого голосувати, то зараз вже точно визначився - треба гнути свою лінію до кінця і дати можливість ВАЮ спокійно працювати 5 років.
Думаю повторно кандидатура Єханурова би пройшла.. 3 голоси добрати цілком реально.

tysovska - 21-9-2005 у 14:04

Але чому Левко Лук'яненко теж не госував? Він же у БЮТі? А з БЮТу був тільки 1 голос - Головатого. Я цього не доберу.

Dmy - 21-9-2005 у 15:45

Цитата:
Оригінальне повідомлення від tysovska
Але чому Левко Лук'яненко теж не госував? Він же у БЮТі? А з БЮТу був тільки 1 голос - Головатого. Я цього не доберу

Може, його просто не було поруч із Радою, а власне - самого питати треба.
"Собор", от, бурчить, Матвієнко у відставку йде - певно йому не дуже до вподоби, що теперішній БЮТ нарешті продемонстрував своє справжнє місце: десь поміж СДПУ(0), Регіонів і комуністів (Губського не рахуватимемо - він просто подібний до Зінченка, хоча і не такий шустрий - робить те саме, але з часовим лагом - мабуть бракує комсомольського вишколу :P ).

Василь Яворський - 21-9-2005 у 15:51

А мене то все черговий раз переконує, що перед нами розігрують гарно сплановану гру... Тимошенко не нікчема, тут Ви явно помиляєтеся... Це людина з характером, причому з характером значно сильнішим ніж ВАЮ, котрий і справді веде себе як нікчема.
Відразу вислизає на гору питання: гей, ВАЮ, а коли ж бандити в тюрми сядуть? Коли їх "карєша", котрі не стидаються привселюдно розсипатися перед тими злочинцями перестануть обіймати посади? Коли ж наш президент набереться принаймні самоповаги, щоб не опускатися до того, що тих бандитів запрошувати до себе в кабінет для обговорення питань розвитку держави?
Я не кажу що Тимошенко свята, чиста і непорочна... Прекрасно усвідомлюю, що це не так. Вона так само веде свою закулісну підлу гру. Але в неї принаймні вистачає гордості не опускатися до своїх ворогів, і відкрито йти на конфронтацію, не міняти думки про них, не відмовлятися від прийнятих рішень.
Зараз і справді не стоїть питання особистості яка займе прем"єрське місце, але не може бути прем"єром України людина, котра стелиться перед тими, хто ту Україну свого часу згвалтував... Зрештою і президентом така людина бути не може...

Dmy - 21-9-2005 у 19:50

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Василь Яворський
Тимошенко не нікчема, тут Ви явно помиляєтеся... Це людина з характером, причому з характером значно сильнішим ніж ВАЮ, котрий і справді веде себе як нікчема

Перше, що я просив би - не приписувати мені свої думки і слова. Прошу дати посилання, де саме я сказав: "Тимошенко - нікчема".

Стосовно сили характеру, не знаю, в яких джоулях і в який спосіб його вимірювати. Вже зауважував, що багато-хто має стереотип, що людина з характером - це той, хто відразу і з будь-якого приводу починає махати кулаками. Як на мене - стереотип суто печерний. Як на власному, так і на чужому досвіді знаю, що значно важче буває задля тих чи інших резонів саме не встрягти в бійку, коли руки самі чешуться, а наступити собі на вухо і піти на перемовини.
Цитата:
Відразу вислизає на гору питання: гей, ВАЮ, а коли ж бандити в тюрми сядуть?

Відразу вислизає на гору питання: гей, пане Василю, Ви, часом, ще не забули, хто 7,5 місяців очолював виконавчу владу? Кому були підпорядковані МВС, Мінюст, чий корефан протирав штані в СБУ? Так коли ж бандити в тюрми сядуть? Президент мусить за ними бігати, хапати за руку і приводити до в'язниці? Та нє, у нього, згідно Конституції, інші функції, а це функції саме виконавчої влади, яку 7,5 місяців... (далі по тексту)
Цитата:
Я не кажу що Тимошенко свята, чиста і непорочна... Але в неї принаймні вистачає гордості не опускатися до своїх ворогів, і відкрито йти на конфронтацію

Ну це як раз стосується першого пункту: що легше, що важче. Гадаю, якби у нас всі були такими "гордими" і тільки тим і займалися, що ні про що ні з ким не домовлялися, а відразу лізли на конфронтацію (було би бажання - привід знайдеться), нас вже б залишилось не 47 млн, а 47 тис у кращому випадку. На щастя є ще "безхребетні" та "нікчемні", які в цьому жорстокому (патосно, а що поробиш?) світі ще не остаточно втратили уміння домовлятися. Навіть із ворогами, якщо вже так склалося, а за твоєю спиною купа ні в чому не повинного народу. Бо ж давно відомо: пани скубуться...

Василь Яворський - 22-9-2005 у 09:09

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
Перше, що я просив би - не приписувати мені свої думки і слова. Прошу дати посилання, де саме я сказав: "Тимошенко - нікчема".


А з чого Ви вирішили, що та моя фраза стосується саме Вас, підійміть трохи очі і не вважайте себе центром дискусії, тут є ще й інші люди... Малося на увазі повідомлення, що є якраз попереду Вашого...
Менше з тим... Стосовно всього іншого в мене є маса аргументів щоб рознести всю вашу ідеологічну тираду... але... питання чи варто їх наводити і псути собі нерви... люди з рабським світоглядом, з позицією вічного плебея ніколи не наважаться прийняти щось, що розходиться з принципом плазування... Домовитися не значить плазувати... Домовлятися можна різними способами, а характер міряють не в джунглях, а тим наскільки людина вміє триматися однієї мети і на скільки вона може вимагати виконання цієї мети від свого оточення... Мабуть час це вже зрозуміти... Я не кажу про те, що Ющенко не мав ставати президентом чи не має ним бути наступні приписані законом роки... Процес перелому - процес тривалий, але покажіть мені де той перелом... Що стосується "бандитів" і хто мав за ними ганятися, то Ви мали б прекрасно розуміти з чиєї подачі ще досі не взялися за Кучму і хто йом з його оточенням у давав гарантії... Стосовно СБУ, то цей закид навіть із Вашою ж позицією не в"яжеться... Скажіть від коли прем"єр керує СБУ? Може в нас були якісь зміни в конституції і певних законах які я пропустив? І де тоді є прокуратура? Хто керує нею? І з якого часу СБУ має стати публічним органом?

Sergi Adamchuk - 22-9-2005 у 09:35

Схоже готується революція.... що з цього вийде?
http://compromat.ru/main/ukraina/kolom.htm

Мають показати фільми, який дуже сильно коипроментує Юща....

Василь Яворський - 22-9-2005 у 09:51

:lol: Такої бездарної качки я ще не бачив :lol:
Те що Березовський тут свою гру грає - не сперечаюся... Але цей лист це таки шедевр!