Форум Рідного Міста

Програма захисту українців від...

Яндрух - 19-9-2005 у 21:50

... самих українців!

Ґевалт!
Ратуйте!!
Українці в небезпеці !!!

Що, навіть не знали, що нам загрожує небезпека?! Які ж ви патрійота свеї земли?!!
Небезпека нам загрожує завсігди!
Наші землі хочуть загарбати злії вороги, щоб панувати над нами, а ми щоб були їм рабами. Хочуть, щоби ми їм були прислужниками, а вони щоб ніц не робили, а тільки їли, пили і веселилися! Бо на своїй рідній земли, на нашій україні, то ми маємо так робити!!
Не дамо ляхови-москалеві пити нашу кров!
Потрібно всім стати на порятунок нашої неньки-україни, щоб клятому воріженькови ані на хвилю не здалося, що українці після здобуття незалежности буцімто розслабилися: бо, мовляв, ото вже маємо нашу україну, тож нині зажиєм ми врешті у своїй сторонці, а злії воріженьки згинуть, як роса на сонці!

„Програма захисту українців” – ось що порятує нас від злих та підступних намірів наших ворогів!
Розробив і уклав сей (без усякого сумніву) корисний для всіх на світі українців посібник - котрий має бути в кождій українській оселі, а щоразу, як лягати спати, маємо читати ’го замість молитви! - наш славетний патрійота, вірний син україни, всенародний обранець та душа всіх львівських віч*... Так, а зара увага... стрічаємо... так-так-так... – а онде і славетний герой нашого часу: Олег Тягнибік !
Слава! Слава! Свободу не спинити! Хочемо правди! Геть руки від української держави!! – отакими та ще багато-багато іншими гарними словами, що супроти них сонце навіть меркне, стріли людоньки нашого захисника, істиного правдолюбця та (через свої харизматичні якості) неперевершеного майстра затуманювати мізки своїм землякам.
Отсю надивовижу просту, та, однак, дуже корисну для кожного вкраїнця „програму”, видруковану на гарному глянцьованому папері, можна врешті собі дістати, залюбки прочитати, а відтак набратися їді проти злих воріженьків і на прийдешніх виборах віддати свій голос на користь тої партії, на котру вкаже освячений богами перст згаданого повище Олега Тягнибока, щоб потім, за кількоро місяців, рвати на собі волосся, а до голови щоб прийшло оте цинічно-іронічне: бачили очі, що купували, тепер хоч повилазьте!

Шановні друзі, а даваймо так набуцім поспитаймо того Олега Тягнибока, навіщо потрібно захищати українців, і від кого саме?
Отже, пане Тягнибік: vox populi, vox Dei.


*колись була „клюмба”, а нині є „віче”!

Слава Україні !!

Tempika - 20-9-2005 у 07:09

...від китайців, я так собі думаю :-)))
велика китайська загроза нависла над світом, це ж знають усі :-))))))))))))))

Василь Яворський - 20-9-2005 у 08:58

Як на мене нас спершу потрібно захистити від нас самих... Від нашого рабського світосприйняття, від надмірного лібералізму, від надмірної терпимості і всепрощення, від примирення з долею рецесиву на своїй же землі... Частина "Не дамо ляхови-москалеві пити нашу кров!", як на мене занадто вузька. Цю фразу потрібно починати недолугими українцями і закінчувати ними ж протягнувши цю лінію через усі можливі народи. І іронія тут, повірте, не доречна... Незалежність ми маємо... Формально... Але чи це є вінцем мрій українців про свою державність? Чи наявність формальної держави є запорукою стабільного розвитку і процвітання?
Запитайте кожен себе чи такої України хотілося нам в кінці 80-х... Чи про таку державу ми мріяли на початку 90-х... Чи про таку Україну писали Донцов і Бандера... Якщо так, то що ж нас і справді не потрібно захищати... Але якщо вас влаштовує та країна в якій ми живемо, запитайте себе чи не час звернутися за фаховою медичною допомогою...

Яндрух - 20-9-2005 у 10:01

Та ні, Темпіко, не від китайців нависла загроза, а (і має рацію Яворський) від нас самих, від кожного з нас зокрема, через що піддаємося на чужий вплив. А певні представники людської породи (як от о.тягнибок тощо) не упустять такої можливості скористатися нагодою повпливати собі на нас.

Василь Яворський - 20-9-2005 у 11:45

Я не вважаю, що Тягнибок так уже й шкідливо на нас впливає... Голос волаючого в пустелі, який заставляє замислюватися над місцем українства в Україні... Що тут поганого? Так часами той голос багато що перебільшує і подає в незовсім тому світлі, але на те й голови у нас є, щоб фільтрувати інформацію яку в нас вливають... Якщо вівцям постійно щось втовкмачувати, вони у це повірять... То в чому шкода коли втовкмачують українським вівцям, що вони українці?

Ігор Баранік - 20-9-2005 у 13:12

А хто врятує нас від жорстокого світу?:(

Василь Яворський - 20-9-2005 у 13:48

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Дзвін
А хто врятує нас від жорстокого світу?:(


А тут діє тільки одне правило: не будь вівцею і вовк не рушить... Ми тільки самі можемо себе врятувати.

Andreas - 20-9-2005 у 16:35

Цитата:
Василь Яворський
Я не вважаю, що Тягнибок так уже й шкідливо на нас впливає... ... Якщо вівцям постійно щось втовкмачувати, вони у це повірять... То в чому шкода коли втовкмачують українським вівцям, що вони українці?


Я перепрошую, пане Василь, але Ви й себе "вівцею" вважаєте? Напевно, що ні. То ж на якій підставі Ви вважаєте отарою решту українського населення? Вівцями, яким потрібно щось постійно "втовкмачувати", яких потрібно батогом гнати до кращого життя, бо ж вони, дурнІ, своєї користі не розуміють...

Василь Яворський - 20-9-2005 у 16:57

Я мав на увазі ту частину українців, котрі бездумно дивляться на цей світ, бачуть що їм тут зле але змінити нічого не хочуть. І не потрібно когось кудись гнати, однаково куди... Потрібно будити цей веселий цвинтар! Поки ми не будемо не просто усвідомлювати що ми варті кращого, а не почнемо щось кардинально міняти у свому житті - ми будемо вівцями, отарою котрій зле але вона мириться з отим зле... або ж іде сліпо за поводирем.
Ми не є безнадійні. Кінець минулого року це довів, ми можемо щось змінити. От тільки нас треба ще наразі до того штовхнути, підбадьорити. Інакше ми спимо, всі наші зміни зходяться до обговорень на форумах, кухнях або за келихом пива чи філіжанкою кави...
Промови Тягнибока, як на мене, на людей, котрі усвідомлюють свою приналежність до нації, місце цієї нації, силу цієї нації не розраховані. Це швидше певне волання до тих, котрі говорять про себе як про українців але живуть за принципом великого інтернаціоналу, які печуться за проблемами всіх націй що представлені в Україні, а от біди власної нації відставляють на потім. Саме ця частина українців на мій погляд цілком заслуговує аби її називати вівцями. Якщо хто себе у цьому побачив, то вже є добре: бачити себе збоку - великий здвиг до позититвних змін.
Щодо "втовкмачування", то я мав на увазі вбивання в голови того, що кожен господар своєї долі. І кожен в праві, в силі, в змозі вирішувати якою дорогою йти. Вбивання в голови українства, котре рано чи пізно приведе до усвідомлення того українства і спричинить бажання діяти - творити а не руйнувати. Саме творити майбутнє своєї країни, а не руйнувати минуле... Останнє взагалі модна але абсолютно безперспективна справа...