Хочете подивитися на щось? Висновки вже робіть самі: Лист з Citibankу в Варшавіdr.Trollin - 21-9-2005 у 06:38
нє, ну вас же ж попереджували: "CitiBank - to bank z Tradycja"
:-)Василь Яворський - 21-9-2005 у 10:04
... авторитет України у світі...Ярема П. - 21-9-2005 у 12:50
dr.Trollin: це було влучно сказано!Ярема П. - 22-9-2005 у 11:33
Авторитет ми самі собі створюємо... Руками наших обранців, вірніше їхніми словами
і вчинками. Ображає просто сам факт, що після 15 років незалежності і існування як
держави з назвою Україна ще знаходяться люди, які, напевно, мислять архаїзмами
минулої епохи. Причому в в найближчій державі-сусіда, яка брала таку участь під
час революції. Я от думаю, в чий город це камінь.Василь Яворський - 22-9-2005 у 11:50
Камінь в наш город... В город України. Тут не справа одного політика чи урядовця і
навіть не однієї команди. Це справа кожного українця по свому. Одні спілкуються з
іноземцями на привтному рівні, інші на бізнесовому, треті на рівні спорту,
літератури, музики і т.д. А в цілому ми контактуємо між собою, ми визначаємо які ми
є. А якщо уряд не виражає того чим є його народ, то кому потрібен такий уряд.Ярема П. - 22-9-2005 у 20:27
Подивимося, яка буде реакція на лист-віповідь до CitibankуГалина Лев - 22-9-2005 у 21:55
То Ви б для повної белетристики подали свого листа-відповідь на форум, цікавіше
буде слідкувати за розвитком сюжетної лінії.Ярема П. - 23-9-2005 у 00:47
На жаль, лист писаний по польськи, та і не мною, а тією людиною, до якої прийшов той
лист з Ситібанку, і примірника цього листа не маю, лише зміст знаю... Зміст неважко
здогадатисяfreewill - 23-9-2005 у 09:38
Абсолютно нічого дивного. Ви самі згадайте до недавнього часу деякі українські
бланки - поштові, квитанції та інші.Dmy - 23-9-2005 у 13:07
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ярема П.
Подивимося, яка буде реакція на лист-віповідь до Citibankу
Гадаєте, буде щось цікаве? Вибачаться люди, скажуть, бланки переплутали (помилково
використали примірник з археологічного музею). Сподіваюсь.Андрій Пелещишин - 23-9-2005 у 14:36
Бачив одне досить свіже положення, прийняте в моєму вузі (десь з рік тому). Там
зустрів фразу "організація республіканських, всесоюзних та міжнародних наукових
конференцій" ...
До Євросоюзу ми уже готові!Користувач Олесь - 25-9-2005 у 13:38
Чого можна хотіти від закордонної установи... В Україні залізничні квитки які
зараз? Вже українські? Бо ще пару років тому на поїзд з України мені продали квиток
на радянському бланку. А скільки років після здобуття незалежності тривало, поки
урядовці спромоглися на український закордонний паспорт і інші документи?
А для заспокоєння панові автору можу сказати, що на ці вихідні взяв напрокат авто
і на рахунку в графі "Країна, що видала паспорт" в мене написано "El Salvador". Ярема П. - 30-11-2005 у 14:26
Ну що ж, на даний момент ніякої відповіді-реакції взвгалі не було, і скоріш за все,
і не буде: в цієї людини контракт закінчується і вона повертається на Україну.