Форум Рідного Міста

Порадьте Тернопільські готелі

Андрій Моравський - 28-9-2005 у 00:05

Нарід! Хто мав досвід переночувати у Тернополі? Так щоб недорого.... може готель.. може турбаза.....
Підкажіть!!!!
дякую!!!

Олександр Шевченко - 28-9-2005 у 09:20

Я ночував. Готель "Рута", вулиця Медова, 2. Щоправда, цін не знаю, бо платили за мене, але навряд чи дорого, бо далеко не три зірки. Цитата з сайту Тернопільської міськради:
"Готель "Рута" розташований в центральнiй частинi мiста, в примiщеннi сервiсно-туристичного центру "Рута". Один номер "Люкс" - двокiмнатний, чотири одномiснi номери другої категорiї, чотирнадцять двомiсних номерiв - звичайнi, двадцять номерiв - чотиримiснi, звичайнi. Всього в готелi 120 мiсць, крiм номеру "Люкс". На другому поверсi нашого примiщення розмiщене кафе, яке надає послуги по замовленню. В холi готелю i мiський та мiжмiський телефони. Директор КП СТЦ "Рута" - Денейка Петро Йосипович
тел. 25-24-20.
Старший адмiнiстратор - Саулiна Валентина Дмитрiвна,
тел. 22-62-15. "
Перекантуватися цілком можна. Щоправда, гаряча вода лише при сприятливому розташуванні зірок на небі, забарвлена чимось коричневим, а в 7 ранку хтось під вікном голосно слухає блатняк, але взагалі - сподобалося. Ліжка класні і вид з вікна теж :)

MartinkaDP - 28-9-2005 у 14:02

я ночувала в Галичині - це з іншого боку озера, але вважай центр. за ціни теж важко сказати, але підозрюю що не з дорогих, бо звідки в "Нівроку" гроші (а платили відповідно вони :P )