Форум Рідного Міста

Міжнародна виставка дитячого образотворчого мистецтва

Дмитро Кузьменко - 16-10-2005 у 17:48

Житомирська громадська організація „Арт-село” спільно з Житомирським обласним управлінням культури та Житомирською обласною організацією Спілки художників України запрошують взяти участь в щорічній виставці дитячого образотворчого мистецтва, присвяченій Міжнародному дню захисту дітей. Виставка відбуватиметься вже вчетверте в приміщенні виставкового залу Житомирської обласної організації Спілки художників України. Традиційно вона проводитиметься в кінці травня – на початку червня 2006 року. Цього року вона матиме міжнародний статус. Взяти участь в ній вже зголосилися організації з Японії та Італії.
Художня студія „Арт-село” існує з березня 2002 року. Організація займається навчанням дітей малюнку, живопису, історії мистецтв та композиції, декоративному розпису, кераміці, комп’ютерній графіці. Особлива увага приділяється талановитим дітям з сільської місцевості. Учні студії забезпечуються всім необхідним для образотворчого мистецтва: фарбами, художніми пензлями, спеціальним папером тощо. Студія допомагає також в організації виставок молодих художників, сприяє популяризації їх творчості.
Житомирська громадська організація „Арт-село” співпрацює з Міжнародним Фондом „Відродження”, посольством Королівства Нідерландів в Україні, японською Каталицькою школою “Селізіо”, м. Наґойа, Житомирським обласним управлінням культури, іншими організаціями.
Якщо Ви зацікавлені взяти участь в міжнародній виставці, присвяченій Дню захисту дітей, просимо Вас зв’язатися з організаторами виставки.
Адреса: „Арт-село”, вул. Пушкінська, 27, к. 11, м. Житомир, 10014, Україна.
Е-мейл: kuzart@bigmir.net
Телефони: +380501701678 (Олена Гузенко), +380977862632 (Дмитро Кузьменко).
Детальнішу інформацію про студію „Арт-село” Ви знайдете на сайті http://www.artselo.iatp.org.ua

Андрій Пелещишин - 16-10-2005 у 18:06

Пане Дмитре, кроспостинг на Форумі категорично заборонено.