Форум Рідного Міста

Зайчики, зайчики, сховайте свої вушка!

Тарас Сокальський - 9-11-2005 у 13:08

Сам і почну. Їздив колись приміський потяг "Тернопіль – Чернівці". Оплата в касі або кондукторам. Останні періодично проходили через всі вагони і перевіряли/продавали квитки. Ходили вдвох, кожен обслуговував свою сторону. Якщо вистачало вільних місць, то проходив такий фокус: треба було виглянути в сусідній вагон, засікти, котрий з кондукторів трошки відстає і пересісти на його бік. Коли попри тебе пройде кондуктор з протилежного боку, швиденько і тихенько пересідаєш туди. В результаті обидва кондуктори сприймають тебе за "чужого" і не чіпають:sing:
p.s.Через деякий час потяг став нерентабельним, і маршрут скоротили до "Тернопіль – Заліщики":(

Рост - 9-11-2005 у 14:00

Ну і який сенс в цій темі? Навчити поганому? :)

Сергій Бєляєв - 9-11-2005 у 17:08

Ні, спонукати перевізників зменшити тарифи. Хоч, якщо вести мову про залізничників, то у них вони ще досить помірні порівняно з автомобільним транспортом.

Odarka - 9-11-2005 у 17:18

Краще платити за проїзд, ніж слухати голос бензопили (кондукторки):)))

Громов Сергій - 9-11-2005 у 17:55

Є кондукторки яким все пофігу - чи платиш чи ні, на власний розсуд.

Тарас Сокальський - 11-11-2005 у 11:39

Цитата:
Ну і який сенс в цій темі? Навчити поганому?

Для когось може воно й погано, неетично, муки сумління викликає, а для бідного студента, в якого в кишені вітер свище – життєва необхідність. Треба ж якось доїхати додому, щоби забрати торбу з харчовою "гуманітарною допомогою":)

Цитата:
Краще платити за проїзд, ніж слухати голос бензопили (кондукторки)))

Ну то якщо є чим платити і третього не дано:) Якщо ж фінанси співають романси, то мусиш щось вигадувати, щоби уникнути і першого і другого :D:D:D

Цитата:
Є кондукторки яким все пофігу - чи платиш чи ні, на власний розсуд.

Колись траплялися (зрідка). Але останніх років десять таких не спостерігав – спускають їм план збору грошей і мусять виконувати.