Форум Рідного Міста

Рахунки БУ заблоковані, сміття не вивозиться

Юрій Сєров - 21-12-2005 у 17:00

Власне у назві проблема розкрита практично повністю :)
Біля мого будинку, де стоять контейнери для сміття виросла вже немала гірка (як не забуду завтра фотоапарат, то зроблю знимку).
Дзвонив в БУ (це те саме, що й ЖЕК), там сказали, що машина, якою вони вивозили, поламалася (я думав, що вони наймають якусь фірму, виявляється - ні) і в них нема грошей на "запчасті", а їхній рахунок заблокований і їм це від серпня не платять зарплатню.
Отакі :( справи. З одного боку я співчуваю працівникам БУ, рахунки заблоковані (здається через борги перед теплоенерго). Але з іншого боку мені прийшов рахунок за квартплату на 36 грн.
Раніше ці гроші (реально) йшли на вивіз сміття, ліфт, освітлення під'їзду, нечасте сухе прибирання під'їзду і подвір'я, тепер лишився ліфт та світло. 36 грн. не забагато за ці 2 послуги? Може я пропустив якусь дорогу послугу????
І що робити з сміттям, скоро діти на санках будуть з неї кататися...
Заставити сусідів платити я не в змозі... а поки вони не заплатять, рахунок не розблокують і відповідно машину не відремонтують... Чи може є якийсь вихід? Не буду ж будувати мінісміттєспалювальний завод в себе дома :)
Наскільки я знаю такі проблеми періодично виникають у багатьох жителів нашого міста.
Вже шляки трафляють. Порозвішували по місту свої писки, ліпше б сміття прибрали, народні слуги, блін! :mad:

Тарас Задорожний - 21-12-2005 у 18:02

Юрчику, оце вже точно тобі не щастить....
То вода гаряча пропала, атепер ше і сміття гори...
Співчуваю... Може зміни адресу :(

Hanor Narasson - 22-12-2005 у 13:55

Накатайте "тєлєгу" в санстанцію. Тільки підіть туди особисто і поясніть, що "контора" не заплатить, бо рахунок заблоковано. Санлікарі цілком законно мають право оштрафувати керівника особисто:baddevil:

Тоді і запчастини купить , хоч за власні гроші - бо штрафувати можна багаторазово і по наростаючій, а так видатки тільки раз.:baddevil:

Юрій Сєров - 23-12-2005 у 11:26

Цитата:

Може зміни адресу

Ну якщо вже міняти, то включно з назвою країни, локальний обмін нічого не дасть, імхо. Не хотілося б....
Хотів нині сфоткати, але вже почали прибирати. Пригнали Камаз і трактор. Виникає резонне запитання до наших "господарників": невже регулярно вивозити 3 контейнери дорожче ніж приганяти Камаз, трактор, і працівників для прибирання того, що пороздувало по подвір'ї.
Та й рівень проплати послуг такою поведінкою вони не досягнуть.
Совок рулить!