Форум Рідного Міста

Інтернет-магазин

ПроцьМаріанна - 4-1-2006 у 23:39

Порадьте хороший надійний інтернет магазин!
Я сама через Google знайшла такі:
http://www.complex.lviv.ua/
http://www.av.lviv.ua/privacy.php
http://www.emark.com.ua/
Але наскільки вони добрі нічого не знаю
Можливо, хтось користувався, і був задоволений сервісом, може просто чув добрі відгуки ...
Я вже спробувала замовляти товари через такий http://www.cddvd.com.ua , але ті працівники так "виляли", що нічого не вдалося замовити.

Demyan - 5-1-2006 у 08:39

Сам користувався emark-ом. Купляв мобільний, ДВД-плеєр. Сервіс чудовий. Робив замовлення, потім зі мною звязувався менеджер, я робив підтвердження та казав куди мені доставити, доставка можлива в той же день, якщо на наступний, тоді до вас перезвонять і скажуть орієнтовно коли привезуть. Окрім того є знижка. Гарантію дають. Однак останім часом я щось не можу зайти на їхній сайт, там порожньо і нічого немає.

vovka - 5-1-2006 у 12:34

Цитата:
Оригінальне повідомлення від ПроцьМаріанна
Я вже спробувала замовляти товари через такий http://www.cddvd.com.ua , але ті працівники так "виляли", що нічого не вдалося замовити.

Невдалося напевно тому що не було на складі.
Скажу по секрету, так як колись мав безпосереднє відношення до цього магазину, на складі реально немає багатьох товарів які представлені в магазині - тобто переважна частина під заказ. Політика така.

Рост - 10-1-2006 у 08:14

А чим зручніший інтернет-магазин від звичайного?

Tempika - 10-1-2006 у 08:23

...якби був дешевший, то був би зручніший, а так... :-))

Demyan - 10-1-2006 у 08:38

Для мене інтернет магазин - це чудово. Я сиджу в інтернеті, походити по магазинам і взнати що де почому а ще якщо шукаю конкретну річ і бігати по всьому львову...тратити час, а потрібна багато часу щоб походити і пошукати. А так подивився в інтернеті знайшов - замовив - тобі привезли, ніде не ходиш. Хоча звісно зараз з тими акціями наприклад на 20% дешевше звісно хочеться в магазин піти однак треба мати з собою ще запас нервів щоб довідатися в тому ж Ельдарода що в них є а що нема:).

Рост - 10-1-2006 у 11:58

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Demyan
однак треба мати з собою ще запас нервів щоб довідатися в тому ж Ельдарода що в них є а що нема:).

Як можна судити з першого повідомлення в цьому треді, це стосується і інтернет-магазинів :)
Інтернет-магазини також мають багато інших недоліків, як - відсутність фахових консультацій за замовчанням (продають там товари ну зовсім не фахівці), невизначеність з гарантійними зобов`язаннями, сервісним обслуговуванням. Єдине, чим вони можуть приваблювати - нижчими цінами. Хоча як на мене, це таки порочна практика. Хтось створює магазин, сервісний центр, з чим, самі розумієте, купа мороки і накладних витрат, добре чи погано, але обслуговує клієнтів, часто витрачаючи на них купу часу і нервів, а якийсь примітивний програмер написав за пару днів сайт, ось уже і магазин. А проблеми появились - закрив його декількома натисками на клавіші.
Моє відношення до цього питання: дозволити мати інет-магазини лише власникам реальних магазинів - для забезпечення якіснішого обслуговування клієнтів. Тут тобі і відповідальність за надані послуги в повній мірі, і наявність реальної, фізичної адреси, куди можна звернутися з проблемами.

ПС. До речі, щодо скидок. Розказав мені знайомий реальну історію вчора.
Закупив один менший начальник для мережі магазинів якийсь товар (не буду вдаватися в деталі, а то магазин больно серйозний :) ). По 28 грн, поставив ціну для продажу 35. Не продається. Взагалі. Ну, що робити... А є вихід - ставиться нова ціна: 135 грн, вішається табличка "Акція! Супер-знижка цілу купу відсотків!" І що, продалось декілька соткнь одиниць того всього товару за декілька днів. Отаке.
Історія реальна, від безпосереднього, так би мовити творця.

Demyan - 10-1-2006 у 12:16

на рахунок гарантії не знаю, але консультації через інтернет магазин я отримав більше аніж в звичайному магазині. Окрім того коли привозили ще й показували як воно все працює. якби не сподобалося - можна віддати і не платити.
Шкода що у нас не прогресує цей напрямок. Скльки в Києві інтернет магазинів - ціла купа.

ПроцьМаріанна - 15-1-2006 у 17:33

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Demyan
Для мене інтернет магазин - це чудово.


А якими САМЕ інтернет-магазинами Ви користуєтесь?

Demyan - 16-1-2006 у 08:37

вище писав що купував в http://www.emark.com.ua/ і якщо що буду ним далі користуватися.

Соломія Федушко - 19-6-2010 у 20:41

Шопінг он-лайн: українці йдуть в мережу

Цікаво, яким зараз інтернет-магазинам довіряють українці?

Юрій Андреєв - 13-10-2010 у 22:11

Досить зручно замовляти меблі в інтернет-магазині меблів http://mebli-lviv.com.ua