Форум Рідного Міста

Єхануров у ВІДСТАВЦІ!!!

Odarka - 10-1-2006 у 17:57

Верховна Рада підтримала постанову про відставку Кабінету міністрів.

За проголосували 250 депутатів.

За голосували фракції Партії регіонів, СДПУ(о), КПУ, БЮТ, Народної партії Литвина.

Андрій Рущак - 10-1-2006 у 18:07

Юлька на висоті :(
Невже аж так хочеться прем'єром стати, шо хоч з Януковичем, хоч з Литвином??

Ярема П. - 10-1-2006 у 19:59

Я просто шизію від нашої верхівки! Весела в нас країна:baddevil:

root - 10-1-2006 у 21:28

І що - Томущо знов буде Прємьером?
Жьдьом ссс?

vovka - 10-1-2006 у 22:13

"Томущо" не буде прем'єром. Тому що вони "Не так бють", чи "Бють Не так" як говорив Луценко... І юлька вже спалила всі мости за собою. Теж не буде прем'єром. А от хто буде - невідомо. Я б залишив Єханурова далі. Треба дати людині попрацювати хоч пару років, а не кожні 3 місяці міняти прем'єрів.

Ярема П. - 10-1-2006 у 22:23

Підтримую vovkу. Як на мене, Ехануров якнайкраще підходив на цю посаду.

Юрій Сєров - 10-1-2006 у 22:23

Ніби до виборів залишиться Єхануров.
Рішення абсолютно політичне, реальних підстав, крім задоволення власних політамбіцій, нема.
Думаю, ті хто голосували "ЗА", добра Україні не бажають. Інакше не зрозуміло, чому Єхануров залишиться, якщо він такий поганий. І навіщо було знімати, якщо після виборів і так би був новий прем'єр???
Схоже просто Юля і Володя зняли маски. Голосів їм (особливо Юлі) це не додасть!

Наталка - 11-1-2006 у 00:18

Не думала, що знову почну перейматися політикою аж так, але погоджуюся з Юрієм Сєровим - маски полетіли. Втім, вони й так трималися на чесному слові... Імхо, Єхануров - це людина, яка працювала, а не піарилася перед камерами, але... щодо того, що голосів це їм (Тимошенко і Литвину) не додасть. Хотіла б я бути того певна, але... У країні Україні, де 30 з гаком відсотків людей готові голосувати за тих, хто лише рік тому буквально розчавлював їх, і частенько - й фізично, я вже нічому не дивуюся. Воістину, отримаємо те, на що заслуговуємо. Втім, Єврокомісія вважає рішення про відставку уряду частиною демократії. Що ж я, звісно, не Єврокомісія, але демократія і принесення фахівця в жертву своїм політичним амбіціям, як на мене - трішки різні речі. Це чистої води популізм із дуже сумними наслідками. "Біла і пухнаста" Верховна Зрада на фоні "заплямованого" Кабміну. Як вже нудить від цих "обранців", немає сили...

Ярема П. - 11-1-2006 у 00:24

Так, нудить, і вибори близько, і знову ге повибираємо, і знову будемо дивуватися як так сталося. Хоча все можливо, тут сам чорт ногу зломить в прогнозах.

Ярема П. - 11-1-2006 у 00:32

Щодо Юлі, то, можливо, це було політичним недоглядом не дати їй місце в спостережній комісії по газо-нафтових переговорах, принаймні амбіції свої вона б задовольнила, і може б не так бісилася... А так виглядає, що на перший план виходять власні амбіції. Взагалі, мене злякала така одностайність в раді. Це серйозне попередження президенту - контролювати парламент стає все важче, і, як стало видно, в певні моменти політичні сили так званої опозиції чудово можуть консолідуватися і перетворюватися в більшість. Звідси недалеко до недовіри президенту і т.п.

Наталка - 11-1-2006 у 00:37

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ярема П.
Щодо Юлі, то, можливо, це було політичним недоглядом не дати їй місце в спостережній комісії по газо-нафтових переговорах, принаймні амбіції свої вона б задовольнила, і може б не так бісилася...


Знову імхо - для того, щоби Тимошенко не так бісилася і задовольнила свої амбіції, їй треба дати місце президента. :mad: Як мінімум.

vovka - 11-1-2006 у 01:00

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ярема П.
Щодо Юлі, то, можливо, це було політичним недоглядом не дати їй місце в спостережній комісії по газо-нафтових переговорах, принаймні амбіції свої вона б задовольнила, і може б не так бісилася...

Позавчора по 5 каналі йшла чудова передача в прямому ефірі. З Юльою, Івченком, і Ляпіною. Івченко аргументовано поставив юлю з ітерою на місце. Юля навіть не сперечалася.. Тому її невдоволення газовим питанням стає зрозумілим - не її посередник буде гроші відмивати. А амбіції свої вона не задовільнить ніколи. Завжди всього їй буде мало..
Як то кажуть - скільки вовка не годуй - все одно в ліс дивиться..

Хоча з іншого боку тут напевно щось не чисто.. Ну не може БЮТ так тупо втрачати підтримку значної частини електорату.. В мене навіть пару знайомих з партії БЮТ коли я їм сказав про відставку - не повірили що БЮТ був "за". Подивимося що буде після виборів...

Подивлюся завтра як бютівський "Високий Замок" почне викручуватися в своїх коментарях... :)

Ярема П. - 11-1-2006 у 01:04

Гадання на кавовій гущі...

Tempika - 11-1-2006 у 08:09

...ну а литвин, що це за людина... мені навіть страшно, що це за людина, якщо ось так зібрати докупи все, що ми про нього знаємо... та юля - киця пухнаста у порівнянні з ним... :-)

Тарас Задорожний - 11-1-2006 у 08:56

У нас таки країна чудес... Верховна рада - орган, що контролює, чи раптом, хто не працює на благо держави... Тільки появився чоловік, яким можна було бути задоволеним, а його бац...
Це абсурд! Але, ще раз можем переконатись у Тимошенко... Ця жіночка крім власних амбіцій нічого не бачить і не хоче бачити... :mad:

Наталка - 11-1-2006 у 09:27

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Задорожний
Але, ще раз можем переконатись у Тимошенко... Ця жіночка крім власних амбіцій нічого не бачить і не хоче бачити... :mad:


Власне. Що ж до Тимошенко та Литвина - яке їхало, таке й здибало. Не ризикнула б я пухнасту кицю Юлю чухати за вушком - можна лишитися без руки. В кращому випадку. Імхо, у неї просто маніакальне прагнення влади. За будь-яку ціну, у будь-який спосіб. Потенційний диктатор. Із дуже великим потенціалом. :mad: Цю б її енергію та в мирних цілях...
А коли я чую, як Верховна Зрада говорить про зраду Урядом національних інтересів, хочеться головою об стіну битися. Таке безсоромне пересмикування я пригадую ще коли Ющенка у відставку відправляли. От кажуть на біле "чорне", і хоч ти їм межи очі плюй - все рівно божа роса. Гидко...

Сергій Бєляєв - 11-1-2006 у 10:02

Верховна Рада черговий раз порушила Конституцію.

Стаття 87. Верховна Рада України за пропозицією Президента
України або не менш як однієї третини народних депутатів України від конституційного складу Верховної Ради України може розглянути питання про відповідальність Кабінету Міністрів України та прийняти резолюцію недовіри Кабінету Міністрів України більшістю від конституційного складу Верховної Ради України.
Питання про відповідальність Кабінету Міністрів України не може розглядатися Верховною Радою України більше одного разу протягом однієї чергової сесії, а також протягом року після схвалення Програми діяльності Кабінету Міністрів України або протягом останньої сесії Верховної Ради України.
(Стаття 87 в редакції Закону N 2222-IV від 08.12.2004)

Я ніколи не був великим прихильником Єханурова, але його уряд відставили незаконно.

Городецький - 20-1-2006 у 12:37

Попри те, що маю деякі підстави вважати Єханурова "своїм" (Дніпро і досі "кузня кадрів"?), дивлюся на його відставку як на певну закономірність. Прозоро видко було, що він очолює так званий "технічний уряд", і наші "обранці" із задоволенням скористають свої нові "права". Чистісінької води політичний крок. А що врешті? Чому б і ні?
От тільки зиску з того - нічого, всьо одно до нового Парляменту інший Уряд не призначатимуть, бо нема кому, а працювати треба. Отже, пан Єхануров має тепер розв'язані руки - він в.о., фактично відставлений (юридично - спірно), обов'язки має, а відповідальність - теоретично. Саме час для непопулярних кроків? Ех, шкода буде, якщо і таку нагоду проґавимо ...

Наша обладміністрація (працюю там) хвалить пана Єханурова, як гарного господарника і за неналежність до політичного VIP'у. Хоч він і є "сірим кардиналом", скажу вам на вушко, але претензій до нього я власне не маю.