Форум Рідного Міста

Способи підготовки до вступних іспитів

Надія Баловсяк - 28-1-2006 у 21:22

Хотілося б почути від шановного панства щодо теми:
які способи підготовки до вступних іспитів ви рекомендуєте (якщо можна - аргументовано, чому надаєте перевагу саме цьому способу); що можете сказати щодо репетиторства і підготовчих курсів - на вашу особисту думку, чи варто на це тратити час і гроші?
Ну і взагалі, все що стосується теми - буде цікаво.
дякую.

Андрій Пелещишин - 28-1-2006 у 22:19

Цікава тема.
На мою думку, репетиторство є бажаним майже зажди, хіба би дитина вчилася в дуже серйозній школі з поглибленим вивченням предметів, які потім будуть екзаменуватися.
Щодо курсів - в їхній користі я не є переконаний, проте часто курси при навчальному закладі дають певну перевагу для вступника у цей вуз.
Наприклад у Львівській Політехніці у попередні роки (не знаю, як буде цього) випускники курсів могли здавати вступний екзамен двічі - в травні та в липні.

Aleksandra Fink-Finowicka - 20-2-2006 у 20:32

Надійко

Як на мене, треба вивчатися у групі друзів (вдома, у бібліотеці, навіт у парку - весною), це дуже приємно! Треба робити собі такий немов дійсний іспит - з падругою. Мені такий метод допоміг багато разів;)

Тарас Задорожний - 20-2-2006 у 21:49

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Aleksandra Fink-Finowicka
вдома, у бліотеці, навіт у парку - весною - це дуже приємно!


Як кому... Я намагався колись вчитись на природі... Закінчувалося нульовим результатом. Особливо зараз, настає весна, навколо купа всього цікавішого ніж якась математика, фізика, хімія, чи що там ще...
Думаю, що варто таки знайти репетитора, але такого, щоб підходив саме Вам. Або просто забути все... Я так зробив свого часу. Просто забув про все крім матеріалу для вступу. Закинув всі хоббі, комп"ютери, телевізори... Воно було варте того ;)

весною у парку

Aleksandra Fink-Finowicka - 21-2-2006 у 20:41

15 років тому ми з падругамі вивчались, сьогодні ще пам"ятаю Монт Еверест звати також Чомолунґма:D Мені вивчання на природі принесло користні результати. Правда - як кому. Мабуть це такий дівочий метод вивчання - хлопцям непридатний:lol:

Demyan - 22-2-2006 у 09:35

А я просто ходив в Малу Академію наук, став дійсним членом, переможцем багатьох науково-дослідних конференції, олімпіад...і вже в 10 класі вирішив долю своїх іспитів і в 11 просто далі ходив в малу академію....