Форум Рідного Міста

Кожен дільничний міліціонер матиме „безлімітку”

Роман Ромашка - 7-2-2006 у 01:23

У 2006 році всі дільничні міліціонери України отримають безлімітні спецпакети мобільного зв’язку, які оплачуватимуться з держбюджету за цінами, що в десять разів є нижчими за стандартні, передає УНІАН.



Про це повідомив сьогодні на прес-конференції у Запоріжжі міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко.

„Ми маємо безлімітний пакет від UMC, за 20 грн. на місяць. Вони (UMC – ред.) задля нас пішли на значні знижки, але, не зважаючи на це, ми оголосили тендер і якщо, наприклад, пан Ахметов дасть нам пакет за 10 грн., то ми теж оцінили б такий крок”, - заявив Луценко.

Під час прес-конференції Юрій Луценко також повідомив, що зв’язком, а також транспортом забезпечать не лише дільничних міліціонерів, але й громадських помічників дільничних, яких в Україні, за підрахунками міністра МВС, має бути щонайменше 20 тис. осіб.
Взято з http://www.korespondent.net

Роман Ромашка - 7-2-2006 у 01:25

Виникає зразу запитання: чому "безлімітка" в лапках.
А також з якї це радості УМЗ пропонує в 30 ! разів дешевше ринкової вартості!?
Щось тут не те.

vovka - 7-2-2006 у 17:22

Ну в лапках - тому що це слово трохи "жаргон" .. Не варто на це звертати увагу.

В 30 разів - в прицнипі теж немає нічого дивного. Напевно ЮМС прагне захопити новий досить великий ринок збуту своїх послуг. Крім того це ж дуже непогана для них реклама :)

А ціна - ну вона і так для пересічних громадян завищена.. Значить є куда її знижувати :) Я сумніваюся що в нас на мобільний звязок ринкові ціни. Дві приблизно рівні компанії - це скоріше монополія чим ринок.


p.s. Відколи це кореспондент став українським ? Давно на ньому не був - а тут на тобі - несподіванка. Щоправда українську мову там ще треба відшліфовувати, бо місцями вона плавно переходить в російську :)

Hanor Narasson - 7-2-2006 у 17:57

Цитата:
Оригінальне повідомлення від vovka
p.s. Відколи це кореспондент став українським ? Давно на ньому не був - а тут на тобі - несподіванка. Щоправда українську мову там ще треба відшліфовувати, бо місцями вона плавно переходить в російську :)


Офтопік: та українська версія була вже давненько, просто "по замовчуванню" вагтакжилася російська