Надаю послуги по відеозйомці весіль, випускних вечорів та інших урочистостей. Проводжу художній монтаж. Виготовлення DVD-дисків з анімованим меню, а
також відеокасет. Після закінчення робіт є можливість викупити "сирий" матеріал за ціною касети (miniDV). Можливе проведення робіт по перекодуванню
VHS в DVD (mpeg4) або DVD в VHS, перемонтаж старих відеоробіт з подальшим виготовленням DVD.
Ціни на всі роботи помірні. Якість висока.
Звертатися через форум, ю2ю.
Приймається до уваги 
також таке роблю. покищо правда тільки з мінідв працюю, але в найближчому часі хочу також взяти і аналогову карту.
ТО Василь Яворський: яким софтом користуєтесь.
пробував всі цим користуватись і в результаті зупинився на пінаклі. Ще можна в віртуал дабі робити. був в мене кодек, за допомогою якого захвачений матеріал в дв форматі можна було перекодовувати в віртуал дабі. це в тому випадку, якщо людині треба в аві-форматі мати. двд менюшки в пінаклі в мене не виходять, а в неро вийшли, хоча я ними практично не користуюсь, бо все це роблю для себе або для моїх знайомих.
Віртуал Даб я використовую тільки для рендерінгу в mpeg4, ну і часами (коли займаюсь перемонтажем не мною знятого відео) для очистки від зайвих шумів.
Пінаклом практично не користуюся, надаю перевагу Соні Вегасу або Адобівському Прем"єру. ДВД оформляю окремими спеціалізованими прогами, неро
використовую виключно для запису....
Але софт то тільки частина справи. Багато важить знімальне обладнання (і не тільки камера). Світло, мікрофон, штатив - з цього починається нормальне
відео. Ну і звичайно відчуття кадру, вміння використовувати різні плани.
Мені мікрофона, світла наразі не треба , бо я цим професійно не займаюсь і мабуть не буду. Це все тільки для себе. Якими прогами робити менюшки, якщо не секрет? Бо бачив в знайомого двдішку з програмами для монтажу і може там щось є.