Форум Рідного Міста

Пане Богдане, а де Ви взяли дати наших днів народжень?

Андрій Пелещишин - 14-2-2006 у 14:48

Уже не перший раз чую скарги знайомих щодо привітань листівками з днем народження від пана Богдана Федоришина, претендента на посаду мера Львова.
Чомусь люди не взахопленні від таких "вітань", і часто сприймають це як звичайне хамство.
Можливо я помиляюся, і насправді це нормальна практика, проте з другого боку, в мене виникає серйозне питання щодо того, звідки приватний підприємець отримав БД з персональними даними громадян України, і чи не варто би "компетентним структурам" поцікавитися, хто і на якій підставі передав йому таку базу даних

Тарас Задорожний - 14-2-2006 у 15:02

Мене Бодьо не вітав. Але є варіанти звідки такі дані беруться... Паспортисти в ЖЕКу, МВС... Наші роботодавці, для прикладу...

Demyan - 14-2-2006 у 15:09

А ще в інтернеті: служби знайомств (прізвище є, а отже адресу знайти можна), дані з резюме, просто користувачі зареєстровані в форумах, аськах, іноді люди вказують повні свої дані.

Андрій Пелещишин - 14-2-2006 у 15:11

Ага, якраз :) Богдан Федоришин сидів на форумах і вишукував домашні адреси та дні народжень

Тарас Задорожний - 14-2-2006 у 15:14

З Інтеренету такі дані не походять. У аську багато хто пише неправду... На сайтах знайомств теж... Це явно паспортні дані, які хтось пану Богдану продав, чи подарував

vovka - 14-2-2006 у 16:01

Мого брата теж Федоришин 3 січня привітав з ДН.

Мені не подобається те що за нами слідкують всякі сумнівні особи.
Впевнений що ця особа має доступ не тільки до БД з паспортними даними.

Яндрух - 15-2-2006 у 15:21

Щодо співпраці з ЖЕК-ами, поштою – можна таке вважати як факт.

Пригадалися минулі вибори до парламенту, і голови міста відповідно. 2002 р.
Стою я, отже, в черзі на пошті (66-та дільниця), щоб оплатити рахунки, і тут ураз заходить усередину один чолов’яга, в якому вже тоді можна було впізнати Буняка. (Просто до того вже довелось бути присутнім на „зібраннях виборцях”, тож обличчя кандидата запам’яталося.) Отже, зайшовши, він – кандидат на посаду голови міста Л. Буняк! – просто обмінявся поглядами чи то з директором, чи... одно слово, з найстаршою цієї поштової дільниці. Та, знов, кивнула му у відповідь, і той, пересвідчився, що „все буде добре”, за хвилю вийшов на двір.
Отак здобувалася влада на минулих виборах.
(Можна припустити, що однією поштою тоді не обмежилося.)

Ще давніше, здається, позаминулими виборами я дістав від Садового листа з однією анкетою.

Десь ще восени всередині під’їзду було наклеєно оголошення про зустріч у приміщенні нашого ЖЕКу (Стимул-Сихів, якраз поруч із тою поштою) із представниками „самопомочі”.

А ото днями мати одержала від Садового... ну, майже цілу бандерольку: і лист, і довідник якийсь, і примірник газети, і ше там шось – як подарунки від св. Миколая!

А що вже казати про всяких „рідерз дайджестів”, „клуб книги” тощо...
Як то кажуть, хто володіє інформацією, той володіє світом!..