Форум Рідного Міста

Суші

ПроцьМаріанна - 20-2-2006 у 20:20

Де у Львові смачно готують суші. Дуже хочеться. У іншій країні навчилась і звикла їх їсти. І вже скучила. Чула про один на вул. І.Франка -- ще там не була.

Буду рада кожній відповіді.
Дякую :P

Тарас Задорожний - 20-2-2006 у 21:58

Непогані у Спліті. На розі просп. Свободи і Коперника. Там я їх особисто не їв, бо не дуже люблю, але знайомі (фанати східної кухні) радять. Мушу сказати, шо там все дуже смачно, але і дорого... Хоча суші, наскільки пригадую, начебто, не особливо... Смачного!

ПроцьМаріанна - 27-2-2006 у 00:16

Дякую

Тарас Задорожний - 27-2-2006 у 10:34

На здоров'я! Як спробуєте, напишіть, чи сподобалось :)

ПроцьМаріанна - 28-2-2006 у 20:58

Obovyzkovo

ПроцьМаріанна - 4-3-2006 у 16:38

Дуже сподобалось. Там, справді, дуже смачно готують. Ціни доступні. Ми (з чоловіком) попробували 5 різних видів (кожного виду по 6 шт -- це стандарт) + з'їли по тарілочці супу місо -- це обійшлось у 260 грн (без тіпсів). Класне місце, гарний сервіс. Фле фж за дуже вишукане -- нас змусили роздягнутись у їхньому гардеробі -- ятам в джинсах почувала себе не зовсім зручно.

Ще хотілося б спробувати поїсти суші в менш елегантному місці :))

А, взагалі -- дуже задоволена -- дякую
Порекомендуйте ще щось

Андрій Петришин - 5-3-2006 у 14:35

Порекомендувати? Будь-ласка - Ви не пробували суші з нирок новозеландських коралових трипангів, або м'яса лівої клешні бермудського 2-місячного лобстера? Як так? Ви багато втратили. Тільки потрібно замовляти трипангів з південного боку рифового шельфу, а то з північного мають кислуваті нирки. Якщо ні, то Ви не пробували справжні суші взагалі, Вас обманули і підсунули ніц не варту підробку.

Тарас Задорожний - 5-3-2006 у 14:43

Колись суші були ше у Сан-Ремо на Зеленій. Не впевнений чи вони там ше є. Там точно не елегантно і паршивенький сервіс. А щодо Спліта, то там завжди доволі приємно. Хоча і нколи по дефолту з вами починають говорити російською. Радий, шо поміг. Як згадаю ше про суші, - напишу сюди

Tempika - 5-3-2006 у 17:03

...ніколи б в житті не наважилася спожити щось за один раз вартістю 65 процентів середньої української пенсії :-(( то так, офтопік...

Андрій Петришин - 6-3-2006 у 09:29

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Tempika
...ніколи б в житті не наважилася спожити щось за один раз вартістю 65 процентів середньої української пенсії :-(( то так, офтопік...

Ну це залежить від статків і виховання (в кожного по різному). Ми (з подружками) коли відпочивали на сейшельських островах, ласували саме такі суші як я ото вище описував, так це всім сушам суші, не якась там "дішовка". Ну і ціна відповідно, починається з $100 за штучку. У Львові таких ніде не готують, не вміють.
А дозволити собі можна, навіть при скромних доходах - пів року на бобах і квашеній капусті, зате один день по повній програмі, будь-яка зачмихана пенсіонерка може пошикувати, не говорячи вже про тих фіфочок, які впали на хвіст вухастим пузатим гама... тобто багатим кавалерам.

rost - 6-3-2006 у 09:50

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Tempika
...ніколи б в житті не наважилася спожити щось за один раз вартістю 65 процентів середньої української пенсії ...

Це скоріше проблема української пенсії, а не того, хто може собі дозволити повечеряти на двох за 50-60USD. Люди заробляють гроші, для того, щоб витрачати їх так, як їм подобається.

Мене інше дивує, як ресторан з таким рівнем цін виживає там де такі зарплати і пенсії. Минулої пятницю ми з колегами обідали в японському ресторані Japanese Village. Заплатили 78 канадських доларів (~ 320 гривень) разом з типсами. Замовляли всі суп місо плюс хто що любить -- суші, темпура, сашімі і т.д. Було нас ШЕСТЕРО. І це САМИЙ ДОРОГИЙ японський ресторан у Вікторії (їх ціни і меню можна глянути тут -- http://www.japanesevillage.bc.ca/). Обслуговують і готують там виключно японці. Оскільки Вікторія це, якби туристична столиця Канади, то по кількості ресторанів на душу населення займає друге місце в в Півн. Америці. Крім Japanese Village, тут є ще з 4-5 японських ресторанів тому є з чим порівняти. Приблизно такі ж ціни в Ванкувері. За 10-15USD практично завжди можна пообідати в японських ресторанах в Сан Франциско і Лос Анжелосі. Мінімальна платня в Британській Колумбії є $7.50CAD на годину. В Каліфорнії, здається, $6.50USD. Тобто обід в японському ресторані ~1.5-2 мінімальних годинних ставки.

Казати, що 260 гривень на ДВОХ - "ціни доступні" у Львові, це звучить, як жарт, але чомусь не смішний.

Тарас Гулка - 6-3-2006 у 10:51

В центрі зараз повно реклами нового суші-ресторану. Має відкритися 8 березня. Адреса, здається, Левицького 8. Проте, точно не пригадую.

Користувач Олесь - 6-3-2006 у 11:39

Rost:
Колись вже згадував в іншій темі - в Україні дійсно жахливо високі ціни, особливо якщо їх порівняти з рівнем доходів населення, попри те, мешканці вважають їх доступними, і водночас бояться зростання цін до рівня Европейських... хоча це мало би бути зниження до рівня Европейських. Згадав собі ціну на суші в дорогому ізраїльському ресторані (я особисто не замовляв, бо не їм такого, але ціну запам'ятав) - від 40 до 60 шекелів за порцію разом з тою зупою, що є десь 8,50-13,50 USD. Кухарі були теж виключно японці. В Европі (континентальній) в середньому теж такі ціни на японську кухню - 10-15 USD.