Форум Рідного Міста

Смішно. Прізвища кандидатів у депутати

tysovska - 23-2-2006 у 15:27

Цитата:
Центральна виборча комісія за допомогою МВС перевіряє списки кандидатів у депутати Верховної Ради України. /.../ Реєстри бажаючих прийти в парламент опубліковані в інтернеті, тож хто що хоче, те й аналізує. «Україна молода» взялася, серед іншого, за імена та прізвища кандидатів.
/.../
А загалом, коли у Середу Доля заведе нас у Нужду, і Погода стане як у Сибіру, насунуть Хмара, Сльота, Холод, Мороз і Завірюха, то через Місяць зліземо з Груби, поставимо Дідуха, одягнемо дві Шапки, Шубу, Чобіт і Бриль, розсунемо Ширму та візьмемо три Дудки, Барабан, Скрипку, Кременем розпалимо дві Люльки з Табаком і, співаючи Басом, заграємо Музику, витягнемо з-під Стріхи Палицю, Сокирку, Квач, Кий, Лантух, Довбню, Дубину, Кочергу, Макогон, Бунчук, Батіг, Держак, Повод, Смик, Спицю, Молот, Мотику, Кубик на щастя, П'ятак у Кулак, пристебнемо Булавкою Калиту і, кинувши до Козуба п'ять Коржів, по два Гарбузи, Буряки і Пастернаки, Печерицю, Боровик, Бульбу, Макуху, Кавун, Малину, Качан, Часник, Перець, і з Тараном рушимо Пєхотою без Перерви, зберігаючи Секрет, до Гори через Діброву на Войну з Ордою і Шляхтою. Буде Тризна, буде й Свято!

Стаття з України молодої

Тарас Кіцак - 14-8-2006 у 14:30

:lol: Найгірше, що сміється той, хто сміється останнім. Тобто смішно не нам...

tysovska - 22-8-2006 у 10:06

"Буде Тризна, буде й Свято!"

Олександр Чорнобиль - 22-8-2006 у 10:17

Одразу ж згадався старий радянських часів прикол про композіторів, де сніданок складався здається з Хреннікова з Масленніковим ... Потім ще герой оповіді Шопена витирав Лістом, а Гуно присипав Глінкою. :baddevil:
Але наша депутатська підбірочка вийшла дуууже колоритною. ;)