Форум Рідного Міста

DE:CODED – IT фестиваль

ZT - 5-4-2006 у 01:09

Увага, увага!

Перший український ІТ фестиваль DE:CODED 2006

Коли: 14-16 квітня
Де: Львів, Центр творчості дітей та юнацтва Галичини (Погулянка), вул. Вахнянина, 29 (бічна вул. Зеленої, 64)

Більше 250 комп’ютерів в одному виставковому комплексі об’єднані в єдину локальну мережу з високошвидкісним Інтернет каналом та безпровідною Wi-Fi мережею.
Крім професійних змагань, семінарів та презентацій - широка розважальна програма.


Сайт Фестивалю: http://decoded.org.ua/

Конкурси та змагання: http://decoded.org.ua/program_ua.php

Для бажаючих виступити з семінаром: http://decoded.org.ua/seminars_submit_ua.php

Організатор - BEST Львів.

Вхід на фестиваль - безкоштовний!

ZT - 5-4-2006 у 22:10

Люди :), зголошуйтесь і беріть участь! Це набагато цікавіше ніж просто бути гостем :).

Роман Голощук - 20-4-2008 у 16:23

18 квітня, у Львові розпочався вже третій всеукраїнський фестиваль комп’ютерного мистецтва та інформаційних технологій DE:CODED. Проходитиме фестиваль три дні – до 20 квітня, у Палаці мистецтв (вул. Коперніка, 17).

Програмісти, дизайнери, фотографи, студенти, які захоплюються комп’ютерною технікою, будуть обмінюватися досвідом. Впродовж фестивалю відбуватиметься конкурсна програма з різноманітними змаганнями професійного та розважального характеру. Професійна програма включатиме в себе змагання з програмування, комп’ютерної графіки, музики, веб-дизайну, фото- та відеообробки. Розважальна програма складається з конкурсів, виступів львівських діджеїв, ігрових стимуляторів, зокрема, у програмі є такі конкурси, як найсексуальніше вмикання ПК, найеротичніше фото з ПК, метання CD, швидкий набір, «переплутана клава», скакалка, метання мишки, біг з клавіатурою.

На фестивалі також будуть представлені новинки у сфері роботехніки, ІТ-ярмарка кар’єри, на якій будуть представлені комп’ютерні компанії, паралельно відбуватимуться семінари, виступи та майстер-класи провідних компаній України та світу, а також семінари, організовані учасниками фестивалю.

Джерело: http://daily.lviv.ua/?newsid=16001

ZT - 21-4-2008 у 23:35

Мушу сказати, що цього року фестиваль знову був масштабніший за попередній :). Організаторам вдалося виправити помилки, реалізувати нові ідеї, посилити акцент на професійних змаганнях. Цікавими були семінари від Інтел, СофтСерву, Елексу. Дуже цікавою - скайп-конференція з організатором міжнародного конкурсу IOCCC (заплутаний код на мові C) Ланданом Нолом зі США. На неконференції КодКемп серед іншого можна було почути про нові соціальні мережі та аутсорсинговий ринок в Україні (все, що я встиг), вночі з суботи на неділю була дуже класна розважальна програма.

От, а учасники 5-ти змагань з програмування весь час з ентузіазмом програмували :). Переможці будуть на сайті http://decoded.org.ua/.

Багато фотографій з фестивалю.