Форум Рідного Міста

Brainbench games

Тарас Чугай - 17-5-2006 у 16:34

Компанія Brainbench оголосила: http://www.brainbench.com/xml/bb/landing/offer/promotion.xml?contentId=2310 про початок II чемпіонату по IT (і не тільки) сертифікації. Чемпіонат проводиться як в особистому заліку, так і серед країн.

Минулого року Україна виступила дуже достойно. Вперед, по кількості сертифікованих громадян, ми пропустили тільки Індію, США, Румінію і Росію. Ось результати http://www.brainbench.com/xml/bb/landing/offer/promotion.xml?contentId=2313 минулого року.

Отже, хто хоче безкоштовно пройти необмежену кількість тестів і підтримати свою країну, бігом реєструємось http://www.brainbench.com/xml/bb/common/login.xml.

Не забудьте повідомити новину своїм знайомим!

Громов Сергій - 18-5-2006 у 13:21

А що саме там "сертифікується" ? Я щось не зовсім зрозумів :(

vovka - 18-5-2006 у 17:32

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Громов Сергій
А що саме там "сертифікується" ? Я щось не зовсім зрозумів :(

Типу знання сертифікуються. Там є величезний набір тестів з різних галузей. То досить відома контора.

Але деякі тести мені не подобаються :) От по PHP вчора пройшов тест в 2 ночі. Але були такі питання - де півекрану коду, лінь було думати і шукати там помилку, тиснув наугад.

Крім того колись давно там можна було тести проходити необмежену кількість разів, і питання повторювалися, тож можна було набрати найвищий бал.. Так нецікаво.

Тарас Чугай - 19-5-2006 у 16:13

Не ідеально воно в них, але для себе штука корисна. До речі поки-що Україна йде на першому місці, дивись попередній пост, там де результати минулого року.