Форум Рідного Міста

У Львові пройде фестиваль пива «Кубок Лева»

Юрій Сєров - 15-6-2006 у 22:27

17-18 червня у Львові, в центральному парку культури та відпочинку, відбудеться традиційний фестиваль пива «Кубок Лева», – повідомила Західну інформаційну корпорацію фахівець зі зв’язків з громадськістю ВАТ «Львівська пивоварня» Надія Цюра.

Цьогорічний фестиваль заповідається бути найграндіознішим пивним святом року: в акції візьмуть участь славетні пивні торгові марки: «Славутич», «Арсенал», «Туборг», «Балтика». Вперше на фестивалі буде присутнє датське пиво «Карлсберг».

Під час заходу працюватимуть пивні майданчики і три сцени. Кожна торгова марка готує для любителів хмільного напою цікаву розважальну програму. Серед зірок фестивалю – українські виконавці «Піккардійська терція», «Мандри», « Таліта Кум», «Вася Клаб», «Бумбокс», серед закордонних «Чичеріна», «Леприконси» та ін. Також у розважальній програмі різноманітні конкурси, пивні забави, чемпіонат з брейк-дансу, арм-реслінг, футбольні змагання, караоке, танцювальний марафон.

«Ми проводимо фестиваль вже увосьме і бачимо, як динамічно розвивається пивна культура в Україні, – зазначає Президент ВАТ «Львівська пивоварня» Володимир Печер. — Щорічне збільшення гостей фестивалю і, відповідно, літрів пива, випитого під час акції, – підтвердження цьому. Ми пишаємося, що за допомогою фестивалю, нам вдається тримати марку пивної столиці України з 1715 року».

Джерело: ЗІК.