Форум Рідного Міста

Про відпочинок у Карпатах

Ігор Гринечко - 22-6-2006 у 21:24

Доброго дня чи ночі, хотів розповісти про одну туристичну агенцію Львова, але прошу не ставитись до цих слів з упередженням.
Наша агенція починалася як звичайно з маленького сайту і 15 садиб з якими ми працювали, наразі на 23.06.2006 є 67, ця цифра зросла за півроку.
Наша головна мета - робота з людьми, допомога з відпочинком у Карпатах самим відпочиваючим та власникам в поширенні інформації про свої послуги. На сайті є номер ICQ, телефон та корисна інформація про регіон, нажаль не повна.
Моє найбільше бажання зробити Карпати відомими, в плані туристичних маршрутів, цікавих місць, місць поселення. Тут головне питання в альтернативі, можливості вибору ;)

Сайт ...
І альтернатива ;) .....
та і ше невелички списочок ...sing:



Ок, вибачте за нав язливість, старався, але не вийшло.

Лінки, що ви потерли, я маю на увазі останній, були досить цікавими, там був список всіх приватних садиб Карпат з телефонами та невеличким описом, нещодавно на нього натрапив і подумав, що ці 4 листки А4 були б дуже корисними для людей, що не з нають, ДЕ МОЖНА відпочивати у Карпатах. Попередній сайт про приватні садиби з фото, досить якісний, але це реклама.

Загалом я почав цю тему задля одного, вияснити наскільки люди довіряють тур агенціям, чи що вони про них думають, розумію, що це мені не вдалося, оскільки я хотів розповісти про те що ми робимо, ТАК ТАК це РЕ К ЛА МАМА

kinec_dorogy copy.jpg - 49kB

Андрій Пелещишин - 22-6-2006 у 21:53

Цитата:
Доброго дня чи ночі, хотів розповісти про одну туристичну агенцію Львова, але прошу не ставитись до цих слів з упередженням.


А давайте, я буду ставитися з упередженням?

Що у правилах не написано нічого щодо реклами? Що нема рекламного розділу? Що у Вас є вже 50 повідомлень?
Що, обовязково своє перебування на Форумі починати з реклами?

Повідомлення не видаляю лише з однієї причини - щоби був приклад, як не потрібно розміщати рекламу.
Тему закриваю. Лінки тру.

Маленька порада. Хочете рекламувати свої послуги - спочатку розпочніть спілкування, напишіть кілька аналітичних матеріалів з туризму або заведіть рубрику новин, а вже тоді - рекламуйте. Обіцяю - результат буде.