Форум Рідного Міста

Путівник "Прогулянка Львовом"

Ярема П. - 6-6-2005 у 11:52

В світ виходить новий путівник по Львову "Путівник по Львову". Виданий кількома мовами в Києві в видавництві "Балтія Друк". Автори-справжні Львів'яни, Ігор Лильо - один з тридцятки, які мають ліцензію екскурсовода у місті Львові, сам пішечки не раз і не два водив туристів показувати місто, провів купу часу в архівах, і взагалі кандидат історичних наук, веселий хлопець, та його чарівна дружина. Книжка написана в дуже гарному стилі, з гумором і байками. На фотографіях: Ігор підписує один з 200К екземплярів:
Ігор підписує путівник
То саме, але сміється
а тут кілька знімок самого путівника:
Путівник1
Путівник2
Путівник3

PS Путівник щойно появився і розлітається з страшною швидкістю з книжкових полиць! Мені повезло-я вициганив в автора :sing:.

Рост - 6-6-2005 у 15:53

А у Львові де можна купити?

Ярема П. - 6-6-2005 у 16:02

Стандартна фраза "шукайте в книжкових магазинах" :sing: Якщо чесно, не знаю, де у Львові. Знаю, що в Києві купити можна прямо в видавництві, де знайти - дивіться їхній сайт http://www.baltia.com.ua/
А ось тут дещо про презентацію книжки http://www.radio.com.pl/polonia/article.asp?tId=23136&j=5

Роман Голощук - 6-6-2005 у 20:29

Така література дійсно потрібна.
Дивує тільки, що вона видається у Києві ;)
Можливо, найближчим часом і львівські видавництва нас потішать?

Ярема П. - 6-6-2005 у 20:45

Ну, тут справа проста. Путівник писався на замовлення прибалтів, та і видавництво їхнє в Києві. Це була їхня інвестиція в Україну. Спеціалізуються вони на випуску путівників. Дивіться їхню сторінку. А Львів, є Львовом, з смітниками (особливо робить враження смітник на вулиці Вірменській), бомжами, брудом на вулицях, безпритульними псами і т.п., поки наші пердиві депутати в меріїї ратифікують побудову замку на горі... Буде їм замок, а нам бруд на вулицях.

Ігор Баранік - 13-9-2005 у 12:37

Ану ж весь Київ за порадою путівника приїде дивится Львів.:rolleyes:

Сергій Яцюк - 12-1-2006 у 11:15

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Дзвін
Ану ж весь Київ за порадою путівника приїде дивится Львів.:rolleyes:


Весь - не весь, але вже їде ;)
Ми з дружиною на минулому тижні відвідали Львів і пройшлись маршрутом, змальованим у путівнику. Враження - виняткові! Тепер плануємо повторити поїздку навесні, подовживши її до кількох днів.