Форум Рідного Міста

Починається нова війна компроматів?

Андрій Пелещишин - 21-7-2006 у 13:06

МВС встановило нові факти в справі про загибель еск-міністра внутрішніх справ Кравченка, ніби це вже і не самогубство. Може хтось просто зрозумів, що двічі в себе вистрілити - справа малореальна?
Але цікаво, що це питання вспливає в момент, коли за пару днів повинне бути прийняте одне чи інше рішення найвищої ваги.
Цитата:
"Кримінальну справа за фактом виявлення трупа Кравченка розслідувала Генпрокуратура, і було прийнято рішення про його закриття. Але потім це рішення було скасовано і зараз воно знаходиться у провадженні Генпрокуратури", – сказав Медведько.

Він також заявив, що оскільки міністр внутрішніх справ Юрій Луценко повідомив про наявність у нього певної інформації, що спростовує версію самогубства, то генпрокурор готовий зустрітися з Луценком.

http://pravda.com.ua/news/2006/7/21/44883.htm

Юрій Сєров - 21-7-2006 у 19:48

Чув від людини, яка має стосунок до Радіо Свобода, що І Кравченко і Кирпа були вбиті. Перша інфа, яка поступила, вона й в неті проскочила, що в Кравченкові 3(три) кулі. Потім зменшили до 2-х і придумали казочку про стан аффекту. Інша справа, чому не хотіли розплутувати зразу. Тепер мабуть вирішили на когось натиснути. Дивись і Янек відмовиться від прем'єрства...

Андрій Пелещишин - 21-7-2006 у 20:00

Ага, або Ющенко перестане опиратися.

Андрій Пелещишин - 28-7-2006 у 22:12

Цитата:
Смерть екс-міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка була насильницькою, про що свідчать ушкодження на його тілі.

Про це заявив екс-міністр охорони здоров'я, який був консультантом республіканської судмедекспертиз з черепно-мозкових травмах, Микола Поліщук в інтерв'ю газеті "Дзеркало тижня".
"За характером поранень, зафіксованих у документах, можна однозначно стверджувати, що це насильницька смерть, дані пошкодження не могли бути нанесені рукою цієї ж людини. Можливість того, що це міг бути самостріл, має бути виключена", - заявив Поліщук.


http://pravda.com.ua/news/2006/7/28/45286.htm

Якщо я не помиляюся, то пан Поліщук був тою людиною, яка фактично зупинила потік бруду, що виливався на Ющенка після отруєння, коли влада звинувачувала його в симуляції та в невдалій косметичній операції.
Хоча би тому думка цього чоловіка варта уваги.

Андрій Пелещишин - 1-8-2006 у 12:27

http://pravda.com.ua/news/2006/8/1/45380.htm
Плювки в бік політиків стають усе більш конкретними та несподіваними
Цитата:
Фонд громадських свобод Бориса Березовського надав у розпорядження Генеральної прокуратури офіційні свідчення свідка, який стверджує, що убивство журналіста Георгія Гонгадзе було вчинено на замовлення нинішнього спікера Верховної Ради Олександра Мороза і глави російської "Альфа-Груп" Михайла Фрідмана.

Юрій Сєров - 1-8-2006 у 16:31

І про отруєння Ющенка знову згадали...

Юрій Сєров - 7-8-2006 у 03:36

Депутат Тимошенко знайшов компромат на Мороза в інтернеті

Що саме знайшов депутат, я не зрозумів, але месідж про імпічмент насторожує, дивно чому він з'явився тепер, а не до створення уряду...

vovka - 7-8-2006 у 13:22

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Депутат Тимошенко знайшов компромат на Мороза в інтернеті


:lol: Сміх.. краще б мовчав :D

===
"По-перше, ті записи, які оприлюднив Ляшко, він їх взяв з Інтернету, із сайту, де завжди розташовують матеріали, якими володіють спецслужби, це правда. Але це був Інтернет-сайт, він взяв його, фактично, у відкритій пресі", - сказала вона.
===

Андрій Пелещишин - 7-8-2006 у 15:13

Цитата:
Сміх.. краще б мовчав

Не зовсім так. Він спробував зняв зі себе відповідальність за образу честі і гідності Мороза.
Дана технологія уже використовувалася, і чим раз тим частіше використувуватиметься.
Наприклад треба злити компромат чи просто "чорнуху" на політика X через газету Y. Робиться сайт x-polityc.narod.ru, де розміщається інформація, далі в газеті Y цитується даний сайт з указанням джерела.
Усе чисто.