Форум Рідного Міста

Перепланування квартири

Тарас Ільчишин - 24-7-2006 у 19:30

Хтось колись робив документи на перепланування? В мене проектний варіант готовий. Може хтось знає подальшу процедуру. Казали, що маю все це завірити в Архітектурному бюро міста, санстанції і в пожарників. Це все, чи має бути ще щось??? Якщо хтось робив, то підкажіть до кого краще йти і як довго ця процедура триває?

Андрій Пелещишин - 24-7-2006 у 21:54

Я з цим не стикався, але мені здається, що ще Бюро Тех Інвентаризації якось до того процесу причетне. Принаймні вони мають зробити новий техпаспорт.
Перепланування можна "не світити", якщо квартиру не планується продавати.

vovka - 24-7-2006 у 22:54

В мене в новостройці мене прораб питався чи не хотів би я зробити перепланування, поки вони не почали будувати мій поверх, чи все робити згідно проекту. Тобто нічого не потрібно було ніде завіряти.
Але також казали що якщо вже побудують мій поверх, то перепланування вже буде за мій кошт. Про довідки теж не згадували, хоча я й не питався.

Тарас Ільчишин - 25-7-2006 у 06:56

Мені сказали, що опалення мені нре дасть ніхто зробити, якщо не буде зроблений новий тех паспорт. Перепланування у ще не збудованому будинку це одне, а в збудованому -- інше. Це так само, що якщо ти маєш будинок зареєстрований в БТІ, то якщо хочеш зробити прибудову, то мусиш з першу її зареєструвати в БТІ.