Форум Рідного Міста

День Незалежності - 2006

Юрій Сєров - 14-8-2006 у 07:10

У Львові в День незалежності відбудуться концерти, театралізовані дійства та «Богатирський турнір на приз Василя Вірастюка»

Організаційний комітет, створений розпорядженням міського голови, працює над програмою святкування у Львові 15-річчя Незалежності. Як розповіли організатори, планується низка різноманітних заходів: виступи творчих колективів, концерти, спортивні акції, театралізоване дійство. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, у центрі міста на пр. Свободи біля пам’ятника Т.Шевченка о 15 годині розпочнеться Акафіст до Пречистої Богородиці, після цього виступатиме Ансамбль українського танцю «Вітер». На пл. Ринок можна буде побачити виставку Галереї українського однострою .

Планується, що у Парку культури ім. Б. Хмельницького буде молодіжний концерт за участю українських виконавців. Ще один молодіжний концерт організовує ВАТ «Львівська пивоварня» на Сихові, біля кінотеатру ім. Довженка.

Біля Оперного театру концертів не буде, передбачається, що там проходитимуть театралізовані дійства для дітей.

Спортивна акція «Богатирський турнір на приз Василя Вірастюка» відбуватиметься на проспекті Свободи, навпроти будинків 33-39. Шість атлетів з різних місту України змагатимуться між собою, серед них і два львів’янини, за приз В.Вірастюка. Організовує акцію сам Василь Вірастюк.

Традиційний молодіжний ді-джейпарад проводитиме ТМ «Nemiroff» на вул. Стрийській. Також у парку культури ім. Б.Хмельницького проходитимуть змагання зі стрітболу, а на стадіоні «Юність» 24-27 серпня відбуватимуться спортивні показові виступи. Там же, 24 серпня, духовий оркестр дасть святковий концерт. Крім того, у Народному домі Левандівки о 16 годині розпочнеться свято мікрорайону.

Оргкомітет продовжує роботу над формуванням кінцевий варіант програми святкувань.

Західна інформаційна корпорація

Юрій Сєров - 24-8-2006 у 06:30

Вітаю усіх з святом!
Україні 15!
Дуже б хотілося, щоб до повноліття веселіше пішли справи в економіці та культурі, а розмови про другі державні, ЄЕПи, СНДи і інший совок пішли в минуле.
А ще щоб пішов у минуле весь той совок, який нами досі керує.
Незважаючи на траур (трохи лицемірно-дуполизний), святкувати є що!
Слава Україні!