Форум Рідного Міста

Нагороди наших футбольних "героїв"

Павло Жежнич - 22-8-2006 у 00:37

Перед Днем Незалежності Президент традиційно роздає нагороди. І, як за Кучми, їх отримали найдостойніші (
детально можна прочитати тут).
Найцікавіше: "За працю та звитягу" удостоєні два кухарі "Динамо" (Київ), водій "Динамо" і навіть завідувач рестораном на базі "Динамо".

Юрій Сєров - 22-8-2006 у 05:18

Вже кидав цей лінк.
Там ще Мірча Луческу дістав орден, і всякі коломойські та інші достойники, причому дуже вже їх багато з Донбасу...
Правда тренери Карпат (Іщенко-Ставицький :) ) також дістали нагороди.
Хай живе показуха!

Олександр Чорнобиль - 22-8-2006 у 08:53

Просто нема слів. Очевидно, що заявку подавала ФФУ. Але щоб заявка пройшла настільки повністю! Я не знаю як зараз називається служба Секретаріату Президента, яка займається званнями і нагородами (те, що така є і цей указ результат їх роботи знаю напевно), але враження таке, що у керівник цієї служби - людина Суркіса. Бо власне його віза на документі це єдина річ, яку читав Ющенко (перед тим можливо Рибачук і хтось з його заступників). Думаю і факсіміле не знадобилось.
Коментар Геращенко просто казковий. Хто не розуміє чому - зайдіть на president.gov.ua і почитайте кілька указів. Це займає "трохи" часу. (Та й взагалі, хто працює в бюрократичних організаціях, той знає, що керівництво читає тільки дійсно ключові документи, а решту підписує, глянувши на наявність віз).
У зв"язку з цим мені згадався російський анекдот початку 90-х:
Народився хлопчик і вся сім"я радиться як його назвати. Сім"я дуже цікавиться політикою, тому хочуть дати ім"я як у якогось з відомих на той час політиків. Ну і пропонують - Михайло як Горбачова, Олександр як Руцького, Руслан як Хасбулатова тощо. Тут хлопчик обкакався і дискусія тимчасово припинилась, бо треба дитину перепеленати (нагадаю, початок 90-х - підгузників ще немає). Тут бабка й каже:
- Борис його назвемо. Як Єльцина.
Всі:
- Чому?
- Дивіться, весь в лайні, а як головку тримає. :lol: