Форум Рідного Міста

Про Чорновола зняли фільм

Андрій Моравський - 23-8-2006 у 14:42

http://www.pravda.com.ua/news/2006/8/23/46403.htm

В Україні знято художньо-документальний фільм про життя і діяльність відомого українського політика і громадського діяча, лідера Народного Руху України В'ячеслава Чорновола.

Як повідомив у понеділок на прес-конференції в Києві режисер фільму Володимир Онищенко, у фільмі демонструються унікальні хронікальні кадри НРУ, які ніколи не показували по телебаченню. Важливу роль у стрічці грають екранізовані протоколи допитів головного героя.....
=========
Нарід.. чув що впускали за так на сеанс в "Кіно" ... але не зміг потрапити.. підкажіть, панове, де в Мережі це творіння можна витягнути?Звідки його можна закачати?Хтось має?
Дякую! Хотілось би подивитися!

Demyan - 23-8-2006 у 14:59

Найбільший ажіотаж - у Львові. В доенцьку - провал. В києві теж сподівалися більше - прийшло десь половина в зал або троха більше. Кажуть що була погана реклама.

Олександр Дєдик - 23-8-2006 у 15:36

А коли воно в "КІНО" йшло?
коли і де його взагалі можна у Львові переглянути?
(не бачив жодної реклами в онлайн, та й в самому "Кіно" теж ніби не було)

Андрій Моравський - 23-8-2006 у 16:39

він був тижні півтори-два тому... афіші висіли на ліхтарних стовпах... скромно і непримітно... :-\


Невеличкий оффтоп:



Відбулося відриття пам'ятника В'ячеславу Чорноволу...

У них узяли участь Президент, Прем'єр-мінстр, спікер Верховної Ради, багато представників Народного руху України та Української народної партії. Син В'ячеслава Чорновола - Тарас, не переривав своєї відпустки і пропустив цю подію....
Я В ШОЦІ ! Навіть попри його вар"ятикуватість!!

Для дружини загиблого борця за незалежність - відкриття пам'ятника, це певна надія, що справу про загибель В'ячеслва Чорновола рослідують до кінця.