Форум Рідного Міста

На що спрямувати гроші від туризму?

Люда Рева - 12-9-2006 у 11:40

Всі ми прекрасно бачимо яка велика кількість туристів наповнює наше місто кожного дня. І хотілося б, щоб було побільше різних цікавих закладів, де б осідали їхні гроші, які б ми спрямували потім на ...:sing:

Ярема П. - 12-9-2006 у 11:52

на ремонт вулиць, озеленення і освітлення!!!!!!
на міський транспорт (який він в нас пошарпаний)!

Тарас Задорожний - 12-9-2006 у 13:00

На ремонт - добре. А загалом на розвиток туристичної інфраструктури.
Кращі умови - більші заробітки...

Люда Рева - 12-9-2006 у 13:04

Гарно ви пишете!
Але де взяти ті гроші на розвиток туристичної інфраструктури?!:rolleyes:

Demyan - 12-9-2006 у 13:17

Як на мене то справа в тому що чим більше робити для туристів - тим більше треба витрачате саме на туризм, на персонал який обслуговує туризм (гіди, працівники готелів, водії тощо), покращення умов туристів тощо.

Ярема П. - 12-9-2006 у 14:11

Питання було куди спрямовувати кошти від туризму, от я і написав. Взагалі то значну частину їх так само і треба би було спрямовувавати і на сам розвиток туристики, це безперечно. Львів по свому потенціалу міг би переплюнути багато гарних міст Європи, бюджет яких залежить на 2/3 від туристичного бізнесу.

Тарас Задорожний - 12-9-2006 у 18:49

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Demyan
Як на мене то справа в тому що чим більше робити для туристів - тим більше треба витрачате саме на туризм, на персонал який обслуговує туризм (гіди, працівники готелів, водії тощо), покращення умов туристів тощо.


...а це все нові робочі місця. Справа в тому, що воно дуже навіть окупно. Колись захолустями львівскої ОДА ходили проекти про те, щоб заборонити полякам привозити своїх гідів, а змушувати брати місцевих.

Роман Голощук - 5-2-2007 у 21:25

300 тисяч гривень планує виділити Львівська обласна рада цього року на програми з розвитку туризму

Цього року серед інших нових туристичних маршрутів уперше планують впровадити маршрути етнічними українськими землями у Польщі, – про це повідомив заступник начальника управління культури та туризму Львівської ОДА Андріана Кліща.

Як сказано у повідомленні, також готують інформаційно-пізнавальний прес-тур для іноземних туроператорів та представників ЗМІ основними історико-архітектурними та культурними об’єктами Львівщини. Для популяризації туристичної привабливості Львівщини видадуть путівники щодо районів області. Також у районах проводитимуть семінари-тренінги з розвитку сільського туризму. У липні у Турківському районі у рамках підпроекту «Літо в Карпатах» відбудеться фестиваль «Бойківські Фестини». У вересні у Сколівському районі у рамках підпроекту «Карпати кличуть» управління культури і туризму виступить співорганізатором фестивалю «Тустань 2007».

2007-го у Львові відбудеться Другий міжнародний туристичний форум. Плануються підписання меморандуму про співпрацю із визначенням конкретних заходів щодо співпраці між представниками шести країн Євро-Карпатського регіону: України, Польщі, Чехії, Угорщини, Румунії, Словаччини. Про це було домовлено ще минулого року, під час Першого міжнародного туристичного форуму.