Форум Рідного Міста

Як не треба будувати будинок

Павло Жежнич - 29-9-2006 у 12:42

Цей особняк біля Львова пустує вже близько 10 років. В ньому фактично ніхто ніколи не жив, оскільки прорахунки при будівництві просто вражають. Шкода господаря, який в середині 90-х стратив чималі гроші на будівництво.

P1010010.JPG - 72kB

Олексій Мачехін - 29-9-2006 у 13:17

Не такі вже й великі проблеми - якщо справа лише у просадці верхньої панелі. Але проектував явно талант.

Тарас Гулка - 30-9-2006 у 15:37

В 90-х роках, коли деякі люди робили великі гроші просто на голому місці, таких особняків-палаців навколо Львова з'явилося багато. В мене знайомий вимахав в Дублянах 3 поверховий особнячок. Пізніше "шальні" гроші почали все менще бути доступними і народ почав чухати потилиці, а що з тим робити і кому воно потрібно. В декого грошей не вистачило щоб добудувати, в декого обставити, а дехто просто зрозумів, що для сім'ї із 4 чоловік 12 кімнат непотрібно. В результаті під Львовом маємо в Дублянах десятки недобудованих особняків, під Брюховичами зліва "поле чудес" і т.д.

Знайомий так і не добудував свій палац. І навіть не тому, що гроші скінчились. Він нарешті задумався, а кому ця 3 поверхова махіна потрібна. І таких було багато.

Надивився того свого часу. Будучи студентом молодших курсів, підробляв на цих будовах і набачився багато чого цікавого :)