Форум Рідного Міста

Професійний бокс. Обговорення

Ігор Баранік - 5-10-2006 у 16:31

Поговоримо про бокс!

Юрій Сєров - 6-10-2006 у 13:29

Бокс. Віталій Кличко: переговори про бій з Льюїсом тривають

Михайло Романяк, Високий Замок, 22.09.06 13:04:00
"Майстерність не проп’єш"

- Віталіє, чи випадковою була заява, що єдиним варіантом вашого повернення на ринг, є бій з Ленноксом Льюїсом?

- Вважаю Леннокса Льюїса одним з найсильніших боксерів в історії боксу. Тому, радий, що мені випала можливість зустрітися з ним на ринзі. Як ви пам'ятаєте, той бій був зупинений рефері на прохання лікаря в той момент, коли я лідирував за оцінками арбітрів. Але в мене не залишилося ані найменшого сумніву, що у випадку його продовження, я б виграв цей двобій. На жаль, тоді мені зарахували поразку. Впевнений, що у випадку нашої повторної зустрічі з Ленноксом на ринзі, такий бій викликав би величезний інтерес у світі. Впевнений також, що повторний бій я б виграв. Час покаже, чи прийме Льюїс рішення повернутися на ринг...

- Отож, можна припустити, що ви все-таки ведете переговори з командою на предмет матчу-реваншу?

- Я скажу так - переговори тривають, але поки що я б не хотів відкривати всі карти...

- Якби такий бій дійсно відбувся, скільки вам знадобиться часу для того, щоб набрати форму?

- А я з форми й не виходив. Знаєте, у спортсменів є гарне прислів'я: "майстерність не проп’єш". Я веду здоровий спосіб життя, не п’ю, не палю, систематично підтримую форму в спортивному залі...

"Дон Кінг веде проти нас підпільну війну"

- На сьогодні основними поясами у світовій ієрархії в суперважкій вазі володіють боксери-вихідці із країн колишнього СРСР. Рахман, що грозив вас перемогти й навіть якось підніс на таці "курча по-київськи", згодом був безжалісно побитий Олегом Маскаєвим. Не шкодуєте, що самому не вийшло покарати зарозумілого американця?..

- Ясна річ, прикро. Але той поєдинок не відбувся не з моєї вини. Виходити травмованим на бій, незалежно від того, скільки б там не стояло на кону грошей - а сума гонорару обчислювалася сімома нулями - нерозумно. Тим, хто розуміє, що таке розрив хрестоподібної зв'язки, коментувати нічого. На той час я не був готовий провести бій. Як ви знаєте, мене терміново прооперували. Хоча, ні на секунду не сумніваюсь в тому, що, перебуваючи в звичній формі, переміг би Рахмана.

- Як ви оцінюєте сьогоднішню "слов'янську експансію" у суперважкому дивізіоні?

- Знаєте, ми голодні й сильні. Тому й маємо чотирьох представників пострадянської школи боксу на троні. Думаю, що найближчим часом ця тенденція збережеться. Але, не довго, хочу сказати. У мене є впевненість, що вже незабаром всі пояси будуть об'єднані в руках одного боксера - нашого земляка й мого брата Володимира Кличка. Ми ведемо переговори про, так званий, об'єднавчий двобій, коли чемпіон миру боксуватиме з чемпіоном за іншою версією. Олег Маскаєв поки відмовляється. Ми даємо йому час на відновлення, але вірю, цей бій все-таки відбудеться.

Хто ще – росіянин Валуєв або білорус Ляхович? Як бачите, вибір не надто великий...

- До речі Сергій Ляхович недавно заявив, що Володимир Кличко уникає з ним зустрічі на ринзі...

- Та з превеликим задоволенням! Промоутер Ляховича - Дон Кінг - продовжує нагромаджувати навколо нас якісь чутки. Невже ви думаєте, що Володя злякався заяв Ляховича, що, мовляв, "Білий Вовк" потребує свіжого м’яса"? Зовсім ні. Але тут є свої підводні камені. А з боку Кінга проти нас взагалі ведеться ціла підпільна війна. Але ми відстоюємо свої інтереси, головний з яких - об'єднання чемпіонських поясів в руках братів Кличків...

"Не збираюсь узгоджувати свої дії з Каськівим чи Пинзеником... "

- Зараз ви депутатствуєте у Київміськраді. Ваші опоненти, якщо так можна сказати, постійно акцентують той факт, що вас там не часто можна побачити...

- Справді, я не відвідую всі засідання. Але один в полі не воїн. Є наш блок, який притримується принципів, які ми задекларували на виборах. І він приймає ті рішення, які мають піти на користь людям. Проте я беру участь в обговоренні всіх рішень нашої команди. Не думаю, що повністю б себе реалізував, щоденно просиджуючи сиднем у Київміськраді. Я відвідую чимало загальнодержавних та міжнародних акцій, займаюсь благочинністю тощо.

- Свого часу існували певні тертя між вами та лідером "Пори" Владиславом Каськівим. Зокрема, він у програмі "Свобода слова" розповідав, що ви, не порадившись з ним, увійшли до, так званого, опозиційного блоку (у квітні 2006 року.- Авт.).

- (говорить різко) Я не член партії Каськіва, щоб мені хтось вказував. На виборах ми входили до спільного блоку "ПОРА"-ПРП-Віталія Кличка. Вибори завершилися, і я не збираюсь ні з Каськівим, ні з Пинзеником, кожного разу узгоджувати якісь свої дії.

- А в політиці і політиках ще не розчарувалися?

- Ні, бо ми не збираємося відходити від тих принципів, які декларували на виборах...

Ігор Баранік - 6-10-2006 у 19:20

Вже й політику намішали.

Ігор Баранік - 6-10-2006 у 19:21

Завтра бій Валуєв - Баррет, прогнозують перемогу росіянина нокаутом.

Юрій Сєров - 6-11-2006 у 23:33

Судячи по нарізці, наваляли вчора Ляховічу...

Dmy - 7-11-2006 у 17:23

Не те щоб так уже і наваляли (якщо не рахувати останніх 30 сек).
У 1 раунді Брігз трохи поскакав, а Лохович позакривався. А подальші 10,8 раунда вони просто простояли в центрі ринга, час від часу відмахуючись від комарів. Причому білорус відмахувався трохи вправніше, так що перед останнім раундом вів перед у всіх судей. Спокійно міг віддавати раунд, лише не падати. Упав. Віджався. Упав вдруге - на суддівський стіл. Звук удару тушки об стіл співпав із гонгом. Шоу!

Юрій Сєров - 8-11-2006 у 00:18

Show must go on!
Кажуть останній раунд був задовгий, будуть опротестовувати/
Тільки що по мегаспорту, показували (запис мабуть), як Валуєв якомусь ямайцю Дона Кінга наваляв, той впав у третьому раунді.
Не знаю чи знайдеться якась зброя на того монстра зі Сходу.:rolleyes:

Ігор Баранік - 9-11-2006 у 22:01

Знайдеться. Там потрібна швидкість, технічність, сила удару. Все це має Володимир Кличко.
В суботу бій Кличко - Брок. Прогнозують перемогу Володимира нокаутом.

Андрій Пелещишин - 12-11-2006 у 10:42

Цитата:
Прогнозують перемогу Володимира нокаутом.

Прогнози справдилися!

Тарас Задорожний - 13-11-2006 у 10:26

З чим його і привітаємо

Юрій Сєров - 13-11-2006 у 13:46

Важкий видався бій. Володимир виглядав слабше ніж в попердньому бою. Суперник сильніший? В 5, 6 раундах все почало виглядати досить тривожно: фізуха Володю почала підводити, розсічена брова... Пощастило, що в 7-му зумів вліпити Броку. Загалом Володя немає того, що має Віталій... впевненості.

Dmy - 13-11-2006 у 17:46

Треба було Броку починати рішуче головою рухати ще з першого раунду. Тоді Вовка би відразу завівся і завалив його не в сьомому, а у другому ;)
Нестеренко каже - перетренувався :rolleyes:
А я гадаю, може, вони Дону очі замилювали, аби той швидше на об'єднувальний матч погодився?

Ігор Баранік - 14-11-2006 у 11:58

Сумніваюся, що очі замилювали. У Володимира таки є слабинка. По ідеї він би мав наслідувати стилю Льюїса, але щось не видно. Звичайно є досить серйозні побоювання: фізична форма, погано тримає удар, і впевненість щось шкутильгає. Віталій же все це мав і з успіхом використовував.

Юрій Сєров - 19-11-2006 у 17:30

Віталій Кличко може повернутися на ринг
Кореспондент.net

18 Листопада 2006, 17:55

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Віталій Кличко може знову повернутися на ринг.

За інформацією німецьких ЗМІ Кличко збирається почати тренування під керівництвом тренера Фріца Здунека в спортивному залі промоутерской компанії Universum у Гамбурзі, і вже почав шукати житло поблизу тренувального залу.

Нагадаємо, що Віталій пішов з боксу після розриву зв’язок правого коліна, крім того, його турбували й інші травми, зокрема травма спини, тому за ходом тренувань буде спостерігати фізіотерапевт, у задачу якого буде входити усунення наслідків цих травм.

Повідомляється також про слова Здунека про те, що Віталію необхідний лише один "розминочний" двобій перед тим як вийти на титульний бій. За повідомленнями деяких ЗМІ за планами з поверненню Віталія на ринг стоїть німецький телеканал RTL, котрий має контракт із боксером на показ його наступних чотирьох боїв. Сума контракту становить 12,8 мільйонів доларів.

Ігор Баранік - 19-11-2006 у 20:54

Було би дуже цікаво побачити, в якій зараз формі Віталій.

Ігор Баранік - 2-12-2006 у 22:07

На днях наш земляк Віталій Ціпко проведе двобій з грізним Джефом Лейсі. Буде дуже цікавій поєдинок. Нагадаю, що це суперсередня вага.

Dmy - 4-12-2006 у 16:55

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Дзвін
На днях наш земляк Віталій Ціпко проведе двобій з грізним Джефом Лейсі. Буде дуже цікавій поєдинок

Щось я чув, що Віталік вже своє отримав. З рахунком 0,5:2,5 :(

Ігор Баранік - 4-12-2006 у 19:06

Так, програв за очками.

Ігор Баранік - 11-12-2006 у 23:02

Олег Маскаєв захистив свій титул чемпіона свту в поєдику проти Пітера Охелло. Скажу відверто, не той був суперник. Бій вийшов середнього темпу, вязкий. Думаю, що Маскаєв довго титул не протримає.

Ігор Баранік - 10-1-2007 у 21:21

Самуель Пітер знову, вдруге переміг Джеймса Тоні. Тепер він обовязковий претендент на титул, яким володіє Олег Маскаєв.

Юрій Сєров - 24-1-2007 у 15:10

Віталій Кличко повертається в ринг.
Для того, щоб провести бій з Маскаєвим. Інформація підтвердив сам Віталій.

Ігор Баранік - 19-2-2007 у 21:32

Так, але команда Самуеля Пітера ставить палки в колеса Віталію.

Ігор Баранік - 27-2-2007 у 21:26

А хто що скаже про двобій Володимира Кличка та Рея Остіна?
Я наприклад вважаю, що Остін не є суперником для Володимира, і поєдинок з нім лише порожнє марнування сасу. Але проти правил, які б вони не були не підеш. Остін офіційний претендент. А якщо говорити про обєднавчий двобій, то цікаво було бі побачити бій Володимира проти Валуєва. ІМХО, якби проти Валуєва виходив Віталій, то росіянин не мав би жодного шансу.

Ігор Баранік - 6-3-2007 у 21:29

Нужбо панове, які у вас думки на рахунок двобою Володимира???

Юрій Сєров - 10-3-2007 у 14:17

Сьогодні. Володимир Кличко - Рей Остін

Ігор Баранік - 10-3-2007 у 20:48

А ще бій Сулейман Мбає - Андрій Котельник, теж бій за звання чемпіона світу, тільки в легкій вазі.

Тарас Ільчишин - 11-3-2007 у 00:25

4 удари Володимира лівою і Остін в ауті )))

Юрій Сєров - 11-3-2007 у 15:10

Треба частіше запрошувати Руслану співати гімн! :)

Dmy - 12-3-2007 у 16:33

Частіше треба бити лівою і ще частіше - правою :) І ще - частіше таких хлопців, як "мілий мій Austin, Austin, Austin". Тоді й без допомоги Руслани можна обійтися.
Цікаво, Гендліну не соромно за свій професійний рівень - коли він перед боєм казав, що "на відміну від деяких спеціалістів, я вважаю, що Остін не так прост". І нокаут прогавив. Втрачає кваліфікацію :P

Кличко каже, що тепер на черзі Валуєв. Дуже хочеться вірити. Має же хтось зробити масаж цій цистерні з ... "тирсою".

Юрій Сєров - 12-3-2007 у 20:25

Справді, вже найвищий час об'єднувати титули і ставати чемпіоном престижнішої версії.

Ігор Баранік - 12-3-2007 у 20:58

2 Юрій Сєров. Всі чотири версії в однаковій мірі престижні.
Володимиру треба ставати абсолютним чемпіоном світу. Тільки от зараз не зовсім зрозуміло, скільки потрібно для цього титулів. Раніше, за часів Тайсона треба було три WBC, WBA, IBF. А зараз мабуть треба чотири, бо ще э й WBO. А взагалі у Кличка є два реальні варіанти: Валуєв або Шеннон Бріггс. Виграш хоч в того, хоч в того принесе Володимиру другий пояс. На рахунок Валуєва, то тут дійсно можна сказати, що не простий, значна перевага в зрості та вазі це не жарти. І не треба забувати, що росіянин не програв жодного бою. Можна провести бій з Бріггсом, а потім вже як буде, я думаю шо цей бій більш реальний ніж з Валуєвим. Хоча подивимося.

Юрій Сєров - 12-3-2007 у 21:08

Наскільки я знаю, WBC найпрестижніша.

Ігор Баранік - 13-3-2007 у 22:14

Можливо, але престижно мати будь яку. А ще краще чотири. Зараз ця престижність нівелювалася. Ви ж бачите вже й IBO підтягується. Як на мене, то чемпіон має бути один. А всі ці титули це комерція, без якої зараз нікуди.

Павло Жежнич - 13-3-2007 у 23:48

Більше титулів - більше чемпіонських боїв. Від них ніхто не відмовиться, і в першу чергу Дон Кінг.

Ігор Баранік - 14-3-2007 у 22:57

А ще більше грошей, які на цьому заробляються.

Ігор Баранік - 14-3-2007 у 23:01

А на яких сайтах ві стежите за боксом?

Ігор Баранік - 18-3-2007 у 22:48

Сталися деякі зміни чемпіонів: Марко Антоніо Баррера програв Хуану мануелю маркесу титул WBC у молодшій легкій вазі. Жан Марк Мормек переміг Оніла Белла в тяжкій вазі, титули WBC, WBA.
Ще з рейтингових боїв: виграв наш Олександр Дмитренко, Тарас Біденко. А от Володимир Сидоренко хоч і тяжко але зберіг свій титул WBA у вазі "півня".
А ще виграв дідусь Холіфілд, причому нокаутом.

Dmy - 19-3-2007 у 15:09

Поки "виграє" Біденко, мені стає шкода глядачів, тренерів і промоутерів (хоча він уже навчився 1 раз на бій змінювати стойку: туди і відразу назад - росте). Цікаво, скільки його ще тягнутимуть?
А кого виграв Холіфілд? Хтось взагалі знає цю людину (чи, може, він у розшуку?)
Про Сидоренка я так і не зрозумів - мабуть їхніх правил не знаю: один суддя дає йому перемогу, два інших - нічию, і всі навколо кажуть, що бій саме унічию і завершився. Це як? Хоча і судей вони підбирають ..., два равних рахунки і один 117:111 - нормальна така розбіжність думок.

Ігор Баранік - 19-3-2007 у 21:18

Значить по порядку.
А що Біденко, нехай вже краще тягнуть ніж би програвав.
Холіфілд виграв у Вінні Маддалоне, взагалі невідомого боксера, до проведення бою з Євандером у Вінні було 3 поразки, зараз стало 4. Був технічний нокаут у третьому раунді.
За Сидоренка та Кордобу я теж не зовсім згоден, хоча можливо таке, більшість то поставила нічию, 2 проти 1. Хоча там доволі дивна ситуація.

Ігор Баранік - 5-4-2007 у 19:25

Сьогодні стало відомо, що Віталій Кличко має право до кінця цього року зустрітися з чемпіоном по версії WBC. А цим чемпіоном є Олег Маскаєв, який мусить перед тим провсети двобій проти Самуеля Пітера. Отже Віталій зістрінеться з переможцем пари Маскаєв-Пітер.

Ігор Баранік - 8-4-2007 у 11:25

Вчора вночі відбулися два цікаві поєдинки: в суперсередній вазі Джо Кальзахе захистив свій титул WBO вже в двадцятий раз, а також в тяжкій вазі Енцо Макарінеллі також відстояв свій титул WBO.

Ігор Баранік - 15-4-2007 у 09:47

Вчора Ніколай Валуєв ПРОГРАВ свій чемпіонський титул Руслану Чагаєву.

Andreas - 15-4-2007 у 10:24

Цитата:
Ігор Дзвін
Вчора Ніколай Валуєв ПРОГРАВ свій чемпіонський титул Руслану Чагаєву.


...а німецькі коментатори довго і з задоволенням обговорювали, "...як відточена техніка і блискавична реакція перемогли грубу силу"

Dmy - 16-4-2007 у 15:35

І багато в чому вони праві (якщо списати перебільшення щодо "відточеної техніки і блискавичної реакції" на радість від перемоги). Нарешті знайшлася більш-менш вправна людина, перемога якої була настільки відчутною, що навіть судді не змогли її зневілювати, як це було з відстойними Руїзом і Дональдом, матчі з якими закінчувалися, щонайменше, внічию. Хоча великий мексиканський друг росіян і Дона Кінга таки спродобився на анекдот під назвою 114:114.

Цікавими були 2 моменти:
1) відверта репліка Валуєва після 6 (7?) раунда: "Он лучше. Я не успеваю"
2) нецензурне стимуляція того таки Валуєва з боку його вірменського тренера перед останніми 3 хв.

І це все при тому, що Чагаєв на видатного боксера не тягне. Уявляю, що було би з тією тушею, попадись вона Кличку.

Ігор Баранік - 16-4-2007 у 22:16

Тепер лишилося перемогли Султану Ібрагімову Шеннона Бріггса. Щоб знову всі титули мали боксери з пострадянського простору.

Andreas - 17-4-2007 у 11:38

Цитата:
Dmy
2) нецензурне стимуляція того таки Валуєва з боку його вірменського тренера перед останніми 3 хв.



А ще цікавіше було чути німецький переклад тої "стимуляції". Передати українською то неможливо, але повірте, я так сміявся, що дружина прибігла заспокоювати.

Dmy - 17-4-2007 у 14:07

Цитата:
Тепер лишилося перемогли Султану Ібрагімову Шеннона Бріггса. Щоб знову всі титули мали боксери з пострадянського простору

А це так важливо? Як на мене, так що Ібрагім-Султан, що Шеннон - одна холєра. В будь-якому випадку залишається питання: "Чи подужає Маскаєв скнару Пітера?"
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Andreas
А ще цікавіше було чути німецький переклад тої "стимуляції". Передати українською то неможливо, але повірте, я так сміявся, що дружина прибігла заспокоювати

То, може, можна німецькою? Ми теж хочемо посміятися.

Ігор Баранік - 17-4-2007 у 16:55

Буде матч реванш Володимир Кличко - Леймон Брюстер. Цікаво буде подивитися. Думаю, що Володимир цього разу буде значно оборежніший. Незнаю як вам шановні, а мені стиль ведення бою Володимира нагадує стиль Леннокса Льюїса, Єммануель Стюарт себе добре проявляє як тренер.

Ігор Баранік - 7-5-2007 у 11:43

Флойде Мейвезер переміг Оскара де ла Хойю розділеним рішенням суддів 2-1. І відібрав у Оскара титул ВБС в молодшій середній вазі.

Ярема П. - 7-7-2007 у 23:52

Що за м%?:к той Олександр Цимбалюк, в бої сьогоднішньому Кличка з Брюстером так слова в гімні поперекручував, "душу й тіло ми ПОКИНЕМ за нашу свободу", кінець взагалі змазав.... Вроді стільки хвалебних відгуків в неті про нього...

Роман Голощук - 8-7-2007 у 10:57

Володимир Кличко зберіг за собою чемпіонський титул. Вітаємо! А все таки Брюстер таки не впав - гарно тримав удари.
Щодо гімну - то голос в Цимбалюка гарний, а слова гімну перекручувати таки не добре... :mad:

Андрій Пелещишин - 8-7-2007 у 11:29

Брюстер мудро зробив, що вирішив не чекати того удару, якого він не втримає.

Ярема П. - 8-7-2007 у 11:49

Та взагалі, стільки раз по писку дістати, і витримати теж треба вміти. Принаймні і так було ясно, що після шостого раунду Брюстеру хана, Кличко тільки чекав сприятливого моменту щоб добити. Тренер добре зробив, що зняв Брюстера.

Andreas - 8-7-2007 у 16:30

Звичайний тренувальний бій. Нецікаво.
Мені щось здається, що показали всю проплачену рекламу в паузах - та й досить...

Ярема П. - 8-7-2007 у 22:33

Ще й на 10 хвилин пізніше реального часу :mad:

Dmy - 9-7-2007 у 12:53

Щось я не в'їхав, в якому сенсі "звичайний тренувальний бій"?

А тут ще думка виникла: може Брюстеру заплатили лише половину гонорару? Ось він і відстояв чесно половину поєдинку ;)

Роман Голощук - 11-7-2007 у 09:54

Ось така інформація - "Володимир Кличко, який в суботу у Кельні переміг технічним нокаутом американця Леймона Брюстера, більшу частину бою провів зі зламаною рукою.
Про це повідомив асистент тренера Кличка-молодшого Джамін Алі Башир".
Джерело: Високий Замок

Dmy - 11-7-2007 у 12:48

Чув, що у Вовки зламаний палець (він що, прийоми карате застосовував? :D). А у Брюстера, здається, зламане ребро "и глаз подбит, и ноги разные". Міг отримати ще струс мізків, якби було що трусити.

Andreas - 12-7-2007 у 15:09

Цитата:
Dmy
Щось я не в'їхав, в якому сенсі "звичайний тренувальний бій"?


Ну, не в прямому, звісно, розумінні. А те, що суперник набагато слабший Володимира, те, що Клічко явно бився не в повну силу - то так, чи ні?

Юрій Сєров - 10-9-2007 у 14:56

Віталій Кличко травмувався, бій, запланований на 22 вересня, переноситься: http://www.korrespondent.net/main/206666/

Мабуть, таки не варто йому повертатися

Юрій Ришковець - 11-9-2007 у 08:56

Хай спробує. В брудній політиці йому не місце. В спорті до нього ставляться як до суперника, тут його місце. А від травми ніхто не застрахований.

Юрій Сєров - 11-9-2007 у 12:07

Проблема в тому, що це вже не перший такий випадок і цим він дуже дратує і суперників і телевізійників і вболівальників. Чи захочуть організовувати ще один поєдинок - невідомо.

Юрій Ришковець - 11-9-2007 у 17:35

Захочуть, навіть не сумнівайся. Як відомо з історії, такі або подібні історії траплялися з багатьма відомими боксерами-екс-чемпіонами, причому за бій з ними багато хто хотів позмагатись та ще й зробити собі ім'я і кругленьку суму. Як правило, в таких боях більш іменований суперник отримує набагато більшу кругленьку суму ніж інший спортсмен.

Ігор Баранік - 28-12-2007 у 21:07

Комусь цікавий бій Джонс - Трінідад?

Юрій Сєров - 9-3-2008 у 13:31

Самюель Пітер побив Маскаєва. В шостому раунді.
Якщо не помиляюся, нині увечері по плюсах покажуть.

Роман Голощук - 11-3-2008 у 13:16

Віце-президент WBC Едмунд Липінський прокоментував підсумки бою Олега Маскаєва із Семом Пітером, а також відзначив, що бій Віталія Кличка з переможцем цього поєдинку може пройти в серпні-вересні цього року.

Джерело: http://www.champion.com.ua/archive/boxing/2008/3/11/news/6.html

Dmy - 11-3-2008 у 14:28

Найбільше мені подобається російська пиха. Ну не вміють хлопці програвати (цікаво Мірча Луческу, часом, не латентний росіянин?), тож ледь очуняють, починається суцільний героїн. Спочатку Ібрагімов зі своїм почтом усім розповідає, як Кличко від нього весь бій тікав; тепер Маскаєв нарікає на суддю, що той бій зупинив. Та не зупини він бій, і бути Маскаєву після ще пари ударів як не трупом, то інвалідом з усіх сторін і насамперед - головою. Може, і справді, треба рефері заборонити в таких випадках втручатися, нехай уся відповідальність на секундантах лежить.

Юрій Сєров - 13-3-2008 у 18:16

Президент WBC підтвердив, що наступний бій Пітер має провести з Віталієм Кличком. Бій орієнтовно має пройти в липні-серпні 2008.
...якщо Віталію знову не завадять травми.

Роман Голощук - 20-3-2008 у 15:45

Промоутер чемпіона світу у важкій вазі за версією WBC Семюела Пітера Діно Дува заявив, що він почав займатися підготовкою бою нігерійського боксера з українцем Віталієм Кличком.

Джерело: http://novynar.com.ua/sport/23155

Львівський боксер Андрій Котельник чемпіон за версією WBA у ваговій категорії до 63,5 кг

Юрій Сєров - 23-3-2008 у 17:02

Учора, 22 березня, у Кардіффі (Уельс, Великобританія) відбувся бій за звання чемпіона світу за версією WBA у ваговій категорії до 65,3 кг між дійсним чемпіоном британцем Ґевіном Різом та львів’янином Андрієм Котельником. Українець здобув перемогу і відібрав у Різа пас чемпіона. Про це повідомив кореспондент ЗІКу.

Під час бою Котельник володів відчутною перевагою. В останньому, дванадцятому раунді Котельник послав Різа у нокдаун, а за 25 секунд до кінця зустрічі суддя зафіксував технічний нокаут.

Відтак Андрій Котельник здобув свою 29 перемогу, на його рахунку залишилось дві нічиї та одна поразка. Ґевін Різ одержав першу поразку в 28 боях.
http://zik.com.ua/ua/news/2008/03/23/130548

Dmy - 23-3-2008 у 17:45

І при цьому в нього було не багато шансів виграти за очками - засуджували неймовірно :mad: Навіть, коли вперше завалив валійця, суддя не дав нокдаун - сказав, що той послизнувся. Тільки гірше зробив, бо Котельник відразу кинувся і добив. А то, найшвидше нічія була би :(
Я на місці Котельника більше у би Британії не боксував: тричі боксував, і тричі засуджували

Роман Голощук - 31-3-2008 у 10:59

Чемпіон світу за версіями WBO і IBF у надважкій вазі українець Володимир Кличко проведе захист титулів у двобої з американцем Тоні Томпсоном у липні в Німеччині.

Що стосується старшого брата, Віталія, то за словами Володимира, він відправив лист президентові Всесвітньої боксерської ради Хосе Сулейману, у якому пообіцяв, що навіть у випадку обрання мером Києва, вибори якого пройдуть 24 травня, усе одно зустрінеться з нігерійцем Семюелем Пітером.

Джерело: http://www.champion.com.ua/archive/boxing/2008/3/27/news/25.html

Козачок Сергій - 5-5-2008 у 08:48

Випадково натрапив на цю гілку, та помітив що щось вона не дуже активна... Ну і ідейка з’явилася: я міг би час від часу описувати коротко всі основні події, які відбуваються у світі боксу, оскільки слідкую я за ними досить активно та регулярно. На статус аналітика не претендую, тому наголошую що висловлені думки можуть не співпадати з загальноприйнятими.

Козачок Сергій - 5-5-2008 у 08:48

Отже, 3 травня в Німеччині відбувся бій у надважкій вазі між українцем Олександром Дмитренком (27-0-0, 17) та боксером з Пуерто-Ріко Деріком Россі (18-1-0, 10). Переможець цього бою отримує право вийта за титул чемпіона світу за версією WBO, яким на даний момент володіє Володимир Кличко.
Тепер про сам поєдинок: бій проходив у силовій боротьбі, обидва боксери не цуралися розмінів ударами, при цьому у Олександра виявилися деяки дірки у захисті. У 5 раунді Дмитренко зумів лівим боковим два рази відправити суперника на канвас, після чого пішов на добивання. Рефері зупинив поєдинок, зафіксувавши перемогу українця технічним нокаутом.
Як бачимо, виникла дуже цікава ситуація коли за пояс чемпіона світу в тяжах можуть зустрітися два українця. Однак забігати наперед не варто, найближчі півтора року такий бій точно не відбудеться, оскільки у Володимира і так графік дуже щільний: 12 травня захист проти Тоні Томпсона, у листопаді проти Олександра Поветкіна, потім можливий добровілбній захист, надіємося, за об’єднання – проти Семуеля Пітера, або проти переможця пари Валуєв-Чагаєв, бій між якими відбудеться 31 травня. Ну і Дмитренко тим часом навряд буде просто сидіти і чекати...

Юрій Сєров - 5-5-2008 у 13:16

Цитата:
Випадково натрапив на цю гілку, та помітив що щось вона не дуже активна... Ну і ідейка з’явилася: я міг би час від часу описувати коротко всі основні події, які відбуваються у світі боксу, оскільки слідкую я за ними досить активно та регулярно. На статус аналітика не претендую, тому наголошую що висловлені думки можуть не співпадати з загальноприйнятими.

Хороша ідея. Тема, справді, не надто активна, але думаю час-від-часу будуть і інші учасники писати.

Козачок Сергій - 6-5-2008 у 09:56

"Хороша ідея. Тема, справді, не надто активна, але думаю час-від-часу будуть і інші учасники писати. "
Дякую за заохочення. А тепер до справи:

Роздуми на тему: Тоні Томпсон – що це таке і з чим його їдять.
Актуальність теми зрозуміла – Томпсон наступний суперник Володимира Кличка. Отже, послужний список 31-1, 19. Єдину поразку він зазнав на початку кар’єри по очках у чотирораундовому поєдинку, так що її по великому рахунку можна до уваги не брати. Поглянемо тепер на список боксерів, яких він перемагав: я натрапив лише на 5 знайомих імен, до того ж один із них – Каузер – явний лівак. Отже він переміг: Вона Біна, того самого який колись виходив за титул (правда коли то було); Домініка Гуіна, доволі молодого американця, який колись вважався перспектом, але не виправдав сподівань; Тимура Ібрагімова, нанісши йому першу поразку; а також, що найважливіше, Луана Краснікі в бою за першу строчку рейтинга WBO, притому в цьому бою на відміну від вищеперерахованих, перемогу здобув нокаутом. Взагалі-то не вражає, чесно кажучи... А порівнювати зі списком Володимира взагалі на коректно – у Кличка більше 10 перемог у титульних боях.
По віку у Володикира теж перевага – 32 роки, тоді як Томпсону 36. По антропометричних даних Володимир переважає, але не значно: Томпсон висовий, важкий, до того ж лівша, що завжди незручно.
Жодного поєдинку за участю Тампсона я так і не бачив, але наскільки можу судити з відгуків знаючих людей – він не являє собою нічого особливого: удар так собі, на ногах повільний, техніка не дуже, любить відкидуватися назад, у захисті є проблеми...
Ну взагалі все йде до повторення двобою проти Рея Остіна. Однак недооцінювали його Володимиру ні в якому разі не слід, всетаки якщо він вложить в удар усі свої 100 з лишнім кіло то справа може закінчитися прикро...
До того жособливого зазнайства я не помітив, навпаки - виглядає спокійно, зосереджено, у висловлюваннях стриманий...

Юрій Сєров - 6-5-2008 у 11:23

Власне мене також насторожили його антропометричні дані і те, що він лівша. Колись Володимир вже вигрібав від лівші, тому бій буде непростий.

Козачок Сергій - 7-5-2008 у 15:58

Ну, Володимир уже пройшов не одного лівшу, той же Ібрагімов, Кріс Бірд (двічі)... З Сандерсом, мені здається що вирішальну роль зіграла недооцінка суперника. Останнім же часом Володимир дуже добре готується до поєдинків, так що будемо надіятися на краще...

Козачок Сергій - 7-5-2008 у 15:58

Важливе повідомлення! 3 липня українець Юрій Барашян (25-2-2, 17) побореться за вакантний титул WBA у напівважкій вазі. Суперником Юрія стане аргентинець Хьюго Гарай (23-2-0, 13). Бій пройде в Аргентині, тобто на території суперника. Нагадаю що на даний час Барашян являється діючим чемпіоном Європи.

Козачок Сергій - 7-5-2008 у 15:59

Бій Чагаєв-Валуєв, який мав відбутися 31 травня, перенесено на невизначений термін у зв’язку з хворобою Чагаєва. Варто відзначити що це у Руслана уже не перший подібний випадок, десь півроку тому по цій же причині зірвався його бій з Ібрагімовим. Що буде далі? А хто його знає... Може просто перенесуть бій, а може дадуть Валуєву бій за тимчасовий титул. У такому разі найімовірнішими суперниками Валуєва можуть бути Джонні Руіз, Калі Мієн та наш Тарас Біденко.

Козачок Сергій - 17-5-2008 у 10:43

З’явилася інформація про те що Віталій Кличко досяг домовленості про проведення двобою проти Семуеля Пітера. Бій планується провести у жовтні (4 або 11), навіть суми гонорару уже поділили, щоправда вони покищо не розголошуються (відомо лише що Пітер отримає трохи більшеполовини).
А тепер коротко напишу те що я про це думаю:
Пітер наразі вважається одним з найсильніших у надважкому дивізіоні (я б його навіть назвав би другим після Володимира), однак це зумовлено насамперед повним занепадом хевівейта. Навряд чи він зміг би серйозно претендувати на щось ще років 8 тому...
Я в принципі давненько слідкую за його карєрою і пам’ятаю яким грізним боксером він вважався. У нього ніколи не було доброї техніки, але він був дуже заряджений на перемогу (т.з. інстинкт убивці), притому фізично дуже сильний та не пробитий. Саме таким він і підходив до бою проти Володимира, і от тут ми всі пам’ятаємо що сталося. Володимир був на дві голови вищий (виражаючись образно) і фактично декласував Сема, який хотів просто тупо завалити українця (ударами по потилиці).
Після цієї поразки він ніби втратив половину своєї агресії, причому нічого нового взамін не здобувши. Після Володимира у нього було дві спорні перемоги над колишнім середньоваговиком (до того ж і ветереном) Джеймсом Тоні, потім бій проти давно уже списаного Джаміля Маклайна (і якому Пітер тричі побував у нокдауні), і нарешті перемога над Олегом Маскаєвим. Але і в цьому бою він встиг добряче нахвататися від Олега, і був би Маскаєв трішки швидшим (як колись) хтозна чим би закінчився той бій.
Так що проблема в тому у якій формі вийде на бій Віталій. Чотири роки простою сильно можуть відбитися на боксеру... До того ж не відомо чи зможе Віталій без травм пройти підготовку. Однак якщо все буде добре, то Віталій його, без сумніву, завалить.

Козачок Сергій - 17-5-2008 у 10:48

Дивна інформація з’явилася на американсикому сайті boxrec. Там вказано що наступний бій у Девіда Туа пройде 5 липня в ...Одесі, Україна. Не знаю як сприймати цю інформацію, бо ніяких підтверджень не чув. Ймовірно що на сайті просто помилка і малася на увазі та Одеса що в США. Але чим чорт не жартує...

Козачок Сергій - 19-5-2008 у 09:36

З'явилася інформація що Семуеть Пітер перед боєм з Віталієм проведе проміжний бій. Попередня дата 12 липня. У якості можливих суперників розглядаються Мет Стелтон та Одлі Гарісон. Особисто мені було б набагато цікавіше, якби бій відбувся з Гарісоном - олімпійський чемпіон всетаки... До того ж він у любителях колись перемагав Пітера.

Козачок Сергій - 23-5-2008 у 11:26

31 травня у Німеччині володар поясу чемпіона світу за версією WBA у другій найлегшій вазі (до 53 кг) українець Володимир Сидоренко (21-0-2, 7) проведе свій сьомий захист титула проти офіційного претендента за цією версією Ансельмо Морено (21-1-1, 8) з Панами. За Сидоренка я чомусь ніколи не переживав – він дуже стабільний боксер. Чого варта його перемога в Японії над японцем (небагато хто спроможний на такий подвиг). Насторожує один єдиний факт: штаб WBA знаходиться у Панамі, і я помічаю що саме за цією версією панамські боксери особливо стрімко йдуть по рейтингу... Окрім того як не згадати дві нічиї Сидоренка (у фактично виграних двобоях) проти панамця Рікардо Кордоби.

Козачок Сергій - 23-5-2008 у 11:27

У цей же вечір інший українець – важковаговик Тарас Біденко (25-2-0, 12) проведе рейтинговий двобій проти британця Майкла Шпрота (30-11-0, 15). Ясно що Шпрот не являється боксером першої величини, але він дуже досвідчений і доволі грамотний. Я пам’ятаю як він фактично перебоксував нашого Володимира Вірчіса (там його просто засудили), як він завалив нокаутом Одлі Гарісона (на той час надію британського боксу), а також його двобій з Дені Вільямсом. Що зможе зробити Біденко не знаю. Якщо комусь цікавий мій прогноз тоя вважаю що Тарас переможе за очками (причому із солідним відривом).

Козачок Сергій - 1-6-2008 у 11:03

Нуууууу:mad::mad::mad: Нема слів. Щоб у рівному бою і так засудили.:mad: Та ще ж бій в Германії був, тобто на території Володимира. Так, звичайно, у Морено БУЛИ непогані епізоди, але якщо говорити про загальне враження про бій то цього було явно недостатньо. Володимир був активнішим та агресивнішим протянов усього бою, та і точних влучань у нього було явно більше.
Одним словом - КАПЕЦЬ:mad:

Козачок Сергій - 1-6-2008 у 11:06

Біденка бачив лише з сьомого раунда. Бій проходив у невисокому темпі, обидва час-від-часу йшли в атаку. По великому рахунку бій мені видався рівним з мінімальною перевагою Біденка (хоча не бачивши усього бою важко якось коментувати)

Козачок Сергій - 18-6-2008 у 20:00

Сем Пітер відмовився від планів провести проміжний бій перед поєдинком проти Віталія і заявав що повністю зосередиться на підготовці до Кличка-старшого. За його словами бій має пройти орієнтовно в кінці вересня – на початку жовтня, однак контракт ще не підписаний.

Козачок Сергій - 18-6-2008 у 20:01

А от Олександр Повєткін все таки проведе проміжний бій перед двобоєм з переможцем пари Кличко-Томпсон. Його суперником стане маловідомий американець Таурус Сайск. Хто це такий і сам не знаю. Передивився його список боїв і можу сказати що він “прославися” тільки своїми поразками з такими боксерами як Хасім Рахман, Сем Пітер та Оуен Бек. Щодо кількості боїв виграних нокаутом, та їх у нього ще менше ніж у Кріса Бірда. Одним словом – команда Повєткіні знайшла те що шукала. Бій пройде 19 липня у Чехово (це десь біля Москви, здається).
Що цікаво: з IBF сказали що у разі поразки Повєткін втратить статус офіційного прекендента. Але навряд ми побачими таку кумедію, як сказав один мій знайомий – цього суперника візьмуть на себе його промоутери.

Козачок Сергій - 18-6-2008 у 20:02

У цю суботу у США має відбутися надзвичайно цікавий бій, матч-реванш між Артуром Абрахамяном (26-0-0, 20) та Едісоном Мірандою (30-2-0, 26). В першому бою було щось надзвичайне – Абрахамян другу половину боя відбоксував зі зламаною щелепою та зумів виграти по очках. Чи зуміє він на цей раз завалити колумбійця? Так хотілось-би...

Козачок Сергій - 18-6-2008 у 20:02

У той же день відбудеться бій двох перспектів надважкого дивізіону – Кріс Ареола (22-0-0, 20) зустрінеться з Чазом Уізерспуном (17-0-0, 11 – був десь рік назад, зараз мадуть трішки кращий, лінь шукати, але поразок точно ще не було). Одним словом має бути цікаво.

Козачок Сергій - 18-6-2008 у 20:03

Наближається 3 липня – бій Барашьяна... Нещодавно Юрій говорив що йому пропонували здати бій, але він відмовився. Як би там не було але на чужій території перемогу йому ніхто не подарує, тому він мусить перемагати переконливо (бажано нокаутом). Та він і сам це чудово розуміє – мотивація у нього величезна. Сам говорить що до цього бою він буде готовий якнайкраще.
Не знаю чи покажуть нам телетрансляцію, але у будь-якому випадку побажаємо йому удачі та будемо тримати за нього кулаки!!! Юрію, завали їх там всіх!!!!!!!

Козачок Сергій - 22-6-2008 у 20:20

Бій Абрахам-Міранда перевершив усякі сподівання!!! Перші два раунда проходили у доволі низькому темпі, Абрахам перекривався та давав попрацювати Міранді. Міранда нічого не демонстрував – валив здуру по блоку. У третьому раунді Абрахам почав потроху прощупувати суперника і кілька разів йому вдалося влучно попасти. Четвертий раунд – залюбуєшся!!! Точний правий на випередження і Міранда на канвасі!!! Потім ще два нокдауни на добиванні – і справа зроблена! Одним словом Абрахам зняв усі питання, які у когось лишилися після їхнього першого двобою і підтвердив свій статус у середній вазі.Тепер він та Келлі Павлік – це точно два найкращі боксери дивізіону, решта і близько не тяне...

Козачок Сергій - 22-6-2008 у 20:21

Мені уже мої монологи починають набридати... Може все таки якесь обговорення влаштуємо? Бо в даній ситуації, як мені здається, можливі два варіанти:
1.Все що я тут пишу усі вважають повною нісенітницею і думають “та що з тобою говорити”.
2.Всі зі мною в усьому аж настільки згодні що просто нічого додати.
Якщо нікому не цікаво то я припиню.

Dmy - 22-6-2008 у 23:04

Та нє, ормально, хай буде ;)
Є 3-й варіант: не всі мають час і натхнення самостійно аж так глибоко пірнати в сучасні боксерські події. А читати, судячи з відвідувань теми, - читають.
Та і не всі бачили всі бої.

Щодо Абрахама, то, мабуть, і питань особливих (тіх, що знімати) не було: якщо він того разу виграв із поламаною рукою, то чого можна було очікувати від Абрахама здорового? Лише вгадувати нумер останнього раунду.

Козачок Сергій - 25-6-2008 у 20:02

Ні-ні, минулого разу у нього була зламана щелепа (у двох місцях). Взагалі бій був дуже кривавим (та ще й німецькі оператори-садюги в перервах між раундами любили смакувати самі моторошні епізди). А такий великий інтерес до бою виник внаслідок того що Міранда дуже вже багато наговорив до першого боя а потім втирав що бій після травми Абрхама був продовжений не чесно. Але тепер йому уже нічого сказати...

Козачок Сергій - 25-6-2008 у 20:03

А Чагаєв-Валуєв ІІ комусь цікаво? Бій відбудеться 5-го липня в Німеччині. Прогнозувати результат важко. Чагаєв багато хворів та мав травми і чи зможе він підійти до бою у оптимальній формі це ще питання... Валуєв навряд покаже щось нове (тобто взагалі ЩОСЬ). Багато хто вважає що він останнім часом сильно додав у техніці, але я так не вважаю, нічого він не продемонстрував у двох останніх боях. Мені чомусь здається що Валуєв зможе взяти реванш, хоча я буду вболівати за Чагаєва.

Dmy - 25-6-2008 у 21:21

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Козачок Сергій
Ні-ні, минулого разу у нього була зламана щелепа (у двох місцях)
А, ну можливо. Я пам'ятаю, що половину бою він провів "у інвалідному візку"
Цитата:
такий великий інтерес до бою виник внаслідок того що Міранда дуже вже багато наговорив до першого боя а потім втирав що бій після травми Абрхама був продовжений не чесно. Але тепер йому уже нічого сказати...
Якщо він тепер взагалі спроможний говорити:P

Козачок Сергій - 30-6-2008 у 15:12

Бій Чагаєв-Валуєв знову відмінили.:( У Чагаєва знову травма. Лікарі казала що на ринг він зможе вийти мінімум через півроку. Мені навіть уже трохи шкода стає Валуєва, він же скільки грошей витратив на тренування і все намарно... Взагалі-то у даній ситуації керівництво WBA повинно як мінімум дати йому бій за тимчасового чемпіона, а як максимум – забрати у Чагаєва титул та розіграти його між Валуєвим та Руізом. Чагаєву потрібно брати приклад з Віталія, який через травму сам склав із себе повноваження чемпіона світу.

Роман Голощук - 4-7-2008 у 09:41

Валуєв проведе бій за звання тимчасового чемпіона
WBA винесла рішення щодо протесту промоутерів претендента на чемпіонський пояс за версією асоціаії в супертяжкій вазі росіянина Миколи Валуєва, який вони подали в в зв'язку повторною відмовою володаря титулу Руслана Чагаєва проводити його обов'язковий захист.

Чагаєв зберіг титул чемпіона і повинен буде провести його захист до 26 червня 2009 року з переможцем бою за тимчасовий титул Валуєвим та другим номером рейтингу асоціації американцем Джоном Руісом. В разі відмови узбекський боксер буде позбавлений титулу, який перейде до тимчасового чемпиона.

Джерело: http://www.champion.com.ua/boxing/486dc9b8c1839-20080704100703/

Козачок Сергій - 6-7-2008 у 12:51

Складається враження що WBA версія трьох боксерів. Нагадаю історію:
1.Чемпіон Джонні Руіз програє титул Валуєву;
2. Руіз виходить за статус офіційного претендента проти Руслана Чагаєва (Чагаєв перемагає);
3. Чагаєв у титульному поєдинку перемагає Валуєва.
Натомість: Чагаєв – чемпінон, Валуєв та Руіз – перша та друга строчка рейтингу відповідно. Смішно? Мені уже якось не дуже...
ДІСТАЛО!!!!!!

Козачок Сергій - 9-7-2008 у 12:45

Наближається той день якого всі ми так довго чекали – 12 липня – захист Володимиром своїх титулів проти Тоні Томпсона.
Бачив відкрите тренування Володимира – вражає. Таке враження що він знаходиться на піку спортивної форми, дуже різкі та швидкі удари та і весь такий ніби підсушений.
Напишу свою версію того як може проходити бій: Кличко явно прагне перемогти нокаутом (про це неодноразово заявляв і він сам і Стюард) тому він буде приділяти атакуючим діям значно більше уваги ніж у бою проти Султана. Раунд-другий витратить на пистрілку джебом, і як тільки прощупає дірку в обороні завалить туди потужним правим через руку. Одного влучного попадання в щелепу вистачить (десь як у бою проти Елісео Кастільо). Мій прогноз – це відбудеться десь так у 4-му раунді. А взагалі тривалість бою в значній мірі залежить від Томпсона – наскільки він буде обережно себе вести.
Щодо того яким ударом Кличко закінчить бій, то найбільш імовірно що це буде правий крос (бокові він використовує не часто, аперкортів взагалі не пригадую). Може, щоправда просто тупо затовкти джебом (пригадуєте бій з Остіном?).
Перемога по очкам Володимира не влаштовує, і так було дуже багато критики стосовно його останнього поєдинку – потрібно реабілітуватися за невидовищний бій.
У те що Томпсон зможе зробити щось несподіване – не вірю, він звичайний середняк: нема чітко вираженого акцентованого нокаутуючого удара, не хватає йому агресії та спортивної злості (а саме з такими боксерами у Володимира виникали проблеми – Сандерс, Брюстер, Пітер). Захист у нього відносно не поганий, але от на ногах він повільний (особливо на відходах). На міцність підборіддя його серйозно ніхто не перевіряв, зі справжніми панчерами він ще не виходив.
Якщо Володимир переможе то це уже буде дванадцята його перемога у титулних поєдинках і 51-ша у професійній кар’єрі.
Хотільсь-би почути і ваші прогнози...

Козачок Сергій - 9-7-2008 у 12:47

Вчора в Донецьку відбувся цікавий вечір бокса. Було два головні поєдинки:
1.Бій за звання офіційного претендента на титул WBA у напівсередній вазі між українцем В‘ячеславом Сенченком (22-0-0, 15) та французом Фредеріком Клозе (37-6-0, 8) – тим самим, якого у титульному поєдинку нещодавно переміг наш Юрій Нужненко. Колись він також наніс першу і єдину поразку нашому Олександру Вєтуху (земля йому пухом). Сенченка я неодноразово бачив до цього і він мені завжди подобався, але до вчорашнього двобою він був готовий надзвичайно погано. Другу половину боя просто бігав від француза, пропускаючи при цьому багато ударів. Сам же попадав рідко. В результаті всі судді віддали перемогу Сенченку з рахунком 113-115. Неприємно, звичайно, коли твої співвітчизники програють, але також мало приємно коли їх витягують за вуха... Як би там не було а тепер Сенченко офіційний претендент на титул чемпіона світу, яким на даний момент володіє один з найвидатніших боксерів сучасності Мігель Котто (32-0-0, 25), а тимчасовим чемпіоном за цією версією є наш Юрій Нужненко (27-0-1, 13). Якщо Мігель до кінця цього року не проведе захист проти Нужненка то титул стане вакантним, і тоді вперше за історію українського боксу два українських боксера поборються за титул повноцінного чемпіона світу.
2.Бій за вакантий титул чемпіона Європи між Олегом Єфімовичем (13-1-0, 9) та іспанцем Серджіо Бланко. Олег боксер думаючий, дуже пластичний, може сильно пробити з обох рук. Суперника він розгадав дуже швидко і весь бій просто знущався з нього. В результаті закономірна перемога з дуже великим відривом. Все було б дуже добре АЛЕ... У Олега було безліч моментів закінчити бій достроково, і в епізодах коли потрібно було проводити затяжну атаку, не давати супернику спокійно дихнути, він чомусь відходив в сторону та давав Серджіо змогу віддихатися. Як на мене йому пора міняти тренера, бо нинішнього він уже явно переріс, відчувається що він здатний на більше. До речі, Олег наразі займає друге місце за рейтингом WBO у напівлегкій ваговій категорії. Чемпіоном за цією версією є американець Стівен Луевано (35-1-0, 15). Так що можливо нас невдовзі чекає ще один бій за звання чемпіона світу за участю українського боксера.

Роман Голощук - 12-7-2008 у 10:09

Сьогодні бій Володимира Кличка проти Тоні Томпсона. Всі букмекерські контори світу вважають фаворитом українського боксера. Вірогідність перемоги Кличка оцінена у 85%, а Томпсону варто остерігатися шостого раунду. Авторитетна британська контора William Hill дає такі коефіцієнти: перемога Кличка - 1.08, нічия - 34.0, перемога Томпсона - 7.0. У відсотковому вигляді це означає 85% вірогідності перемоги Володимира, 13% - Тоні Томпсона і лише 2% - нічиї.

Джерело: http://www.champion.com.ua/boxing/48776a03d2e54/

Dmy - 13-7-2008 у 00:17

Таки додавив. Але таки довго. Але красиво. Останні 2 раунди були дууже симпатичними:D

Роман Голощук - 13-7-2008 у 10:13

Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями IBF і WBO Володимир Кличко, що переміг американця Тоні Томпсона лише в 11 раунді, не очікував, що двобій складеться для нього настільки важко.
"Виступ у Гамбурзі приніс мені величезне задоволення", - розповів боксер відразу після двобою в інтерв'ю німецькій телекомпанії RTL.

"Це було чудово. Томпсон хотів неодмінно виграти. Він приклав максимум зусиль. Боксувати проти нього дуже цікаво. Він намагався максимально на мене тиснути, і хоча був більш повільним, мені було непросто. Я не думав, що бій складеться настільки важко."

Джерело: http://www.champion.com.ua/boxing/4879a87e5572a/

Козачок Сергій - 13-7-2008 у 10:22

Томпсон здивував, знімаю перед ним шляпу. А фактор недооцінки суперника однозначно був, щоб там не говорив Володимир...
І що після цього можна сказати про Султана Ібрагімова?

Павло Жежнич - 14-7-2008 у 14:13

Я не думаю, що Кличко-менший недооцінив. Просто Томпсон дуже активно почав поєдинок, що відобразилося в активних діях у перших раундах. А далі він змучився, і все стало на свої місця. Томпсон у інтерв'ю після бою признався, що у другій половині був втомлений і нічого з цим зробити не зміг, і Кличко заслужено та технічно переміг.
У 10 раунді був момент, коли Кличко хотів перейти в клінч, і в цей момент став Томпсону на ногу, після чого вони двоє завалилися на ринг. Зрозуміло, що кличко вивихнув ногу Томпсону. Але той факт, що американець в цей момент не був швидким і не встиг вчасно забрати ногу - це результат його втоми.
А взагалі бій мені сподобався, суперник в Кличка був достойним і доволі "інтелегентним" (якщо можна так сказати про боксера). Обидвоє пропускали удари, але Томпсон трохи більше, що далося взнаки у чемпіонських останніх раундах. Тому він і програв, бо незважаючи на досвід він майже не проводив довгих 12 раундових боїв, чого не скажеш про Кличка-меншого.

Роман Голощук - 15-7-2008 у 11:26

Президент України Віктор ЮЩЕНКО привітав українського боксера-професіонала, Чемпіона світу за версіями ІВF, ІВО та WВО у надважкій вазі Володимира КЛИЧКА із переможним захистом чемпіонського титулу у двобої з американцем Тоні ТОМПСОНОМ.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Президента України, В.ЮЩЕНКО побажав боксерові здоров`я, щастя і нових звитяжних переможних двобоїв.

«Ми пишаємося Вами як великим українським спортсменом і патріотом своєї держави, який примножив спортивну славу України. Ви продемонстрували прекрасний бокс, високу майстерність, мужність та професіоналізм, подали приклад молодим спортсменам, як треба боротися і перемагати», – йдеться у привітанні В.ЮЩЕНКА.

Джерело: http://www.day.kiev.ua/204066/

Роман Голощук - 22-7-2008 у 11:37

Валуєв битиметься з Руїсом 30 серпня

Російський суперважковаговик Ніколай Валуєв (48-1, 34 нокаути) зустрінеться з Джоном Руїсом (43-7-1, 29 нокаутів) 30 серпня в Берліні. На кону бою буде вакантний титул чемпіона WBA. Команда Валуєва Sauerland виграла промоутерські торги, запропонувавши $2.100.000, що склало на $100.000 більше, ніж пропозиція команди Universum - $2.000.000.

"Я радий тому, що ми виграли ці торги, і що зустріч відбудеться у Німеччині, - заявив Ніколай. - Берлін - особливе для мене місто. Саме там я виграв у Джона Руїса, ставши чемпіоном світу. Бой на Max-schmeling-halle буде для мене все одно, що домашнім".

Джерело: http://www.champion.com.ua/boxing/48859e0cb3ac3/

Козачок Сергій - 25-7-2008 у 15:38

Оце надибав на інформацію що Андрій Котельник свій перший захист титулу проведе 13 вересня проти якогось японця (http://www.boxrec.com/list_bouts.php?human_id=25412&cat=boxer). І бій відбудеться у вашому ж таки рідному місті! У мене виникає запитання: чому я дізнаюся про це з американських сайтів?!!

Роман Голощук - 26-7-2008 у 12:24

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Козачок Сергій
У мене виникає запитання: чому я дізнаюся про це з американських сайтів?!!


Виправляємось :)

Андрій Котельник визначився із суперником у бої із яким буде захищати пояс чемпіона світу за версією WBA у першій напівсередній вазі (до 63,5 кг). Ним став японець Норіо Кімура. Бій відбудеться 13 вересня у Львові.

Андрій Котельник як діючий чемпіон світу для обов’язкового захисту титулу мав право обрати будь-якого боксера із першої п’ятнадцятки рейтингу за версією WBA. Котельник обрав японця Норіо Кімуру, який посідає 15-те місце у рейтингу. У активі японця 34 перемоги на рингу, два бої він закінчував нічиєю, а у п’яти боях він поступався.

Поки що представники Котельника відмовляються коментувати, чому обрали саме японця. Прес-конференція щодо бою на якій буде присутній комерційний директор “Universum Box Promotion” (промоутерська компанія у якої контракт із Котельником) Штефан Браун відбудеться у понеділок, 28 липня.

Довідка:
22 березня 2008 року у Кардіффі (Уельс, Великобританія) відбувся бій за звання чемпіона світу за версією WBA у ваговій категорії до 65,3 кг між дійсним чемпіоном британцем Ґевіном Різом та львів’янином Андрієм Котельником. Українець здобув перемогу і відібрав у Різа пас чемпіона. Під час бою Котельник володів відчутною перевагою. В останньому, дванадцятому раунді Котельник послав Різа у нокдаун, а за 25 секунд до кінця зустрічі суддя зафіксував технічний нокаут.

Відтак Андрій Котельник здобув свою 29 перемогу, на його рахунку залишилось дві нічиї та одна поразка.

Джерело: http://www.zik.com.ua/ua/news/2008/07/22/144362

Козачок Сергій - 27-7-2008 у 09:16

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Роман Голощук

Відтак Андрій Котельник здобув свою 29 перемогу, на його рахунку залишилось дві нічиї та одна поразка.

Джерело: http://www.zik.com.ua/ua/news/2008/07/22/144362

Все таки джерело помиляється, у Котельника дві поразки (з Джуніором Уіттером та з Селейманом Мбайє) та одна нічия (з тим же таки Мбайє). Можете глянути у моє попереднє посилання.:)

Роман Голощук - 29-7-2008 у 11:57

На прес-конференції, присвяченій бою Андрія Котельника директор львівської промоутерської компанії «АК1», однієї із організаторів бою за звання чемпіона світу, Петро Мисишин заявив, що у Палаці спорту «Україна» у Львові, де відбудеться вечір боксу, збільшать кількість місць із 400 до 2100.

Також Петро Мисишин зазначив, що зараз вони ведуть переговори із одним із вітчизняних телеканалів, щоб провести пряму трансляцію бою. А у центрі міста буде встановлений великий екран, на якому усі вболівальники, які не зможуть потрапити у палац спорту, зможуть переглянути бій Андрій у прямому ефірі.

Однією із умов японського боксера було те, що поєдинок Котельника із японцем буде транслюватись у записі на одному із японських телеканалів.

Щодо цін на квитки організатори ще не визначились.

Джерело: http://zik.com.ua/ua/news/2008/07/28/145077

Роман Голощук - 30-7-2008 у 10:17

Кличко-Валуєв замість Кличко-Повєткін?

Менеджер чемпіона IBF і WBO у суперважкій вазі Володимира Кличка Берндт Бенте повідомив, що переговори про поєдинок Кличка проти обов'язкового претендента на титул IBF Алєксандра Повєткіна зайшли у тупик. За словами Бенте, промоутерські компанії K2 Promotion і Sauerland Event, які представляють інтереси боксерів, не можуть домовитися про розподіл призового фонду.

Суперечливим питанням є також і продаж прав на телетрансляцію цього бою, оскільки промоутерська компанія братів Клічко K2 має контракт з європейською телекомпанією RTL, а промоутер Повєткіна співпрацює з ARD. І якщо переговори про бій з Повєткіним зірвуться, то команда Кличка зверне свою увагу на переможця призначеного на 30 серпня поєдинку за вакантний титул WBA в суперважкій вазі між двома його колишніми володарями - Ніколаєм Валуєвим і Джоном Руїзом.

Валуєв є фаворитом у майбутньому бою, і команда Кличка вважає, що поєдинок проти нього може стати вельми значною подією для суперважкої ваги, оскільки Валуєв один з небагатьох боксерів, які перевершують Володимира Кличка у габаритах. Крім того, обидва ці боксера дуже популярні у Німеччині.

Варто відзначити, що Валуєв, як і Повєткін, виступає під прапором Sauerland Event, і має контракт з телеканалом ARD. Проте, за словами Бенте, вони зі свого боку готові негайно підписати контракт на бій проти Валуєва, як тільки всі суперечливі питання будуть вирішені.

Відзначимо також ту обставину, що в разі перемоги над Валуєвим Володимир Кличко додасть до своїх чемпіонських пасів IBF і WBO пас WBA. Якщо Віталій Кличко переможе у жовтні цього року Семюеля Пітера і завоює титул WBC у суперважкій вазі, то брати втілять свою давню мрію і одночасно володітимуть всіма чотирма основними титулами.

Джерело: http://www.champion.com.ua/boxing/489016bd837f7/

Козачок Сергій - 3-8-2008 у 10:57

Сьогодні вранці програв свій титул останній нині діючий чемпіон світу з Росії:baddevil: Дмитро Кирилов програв нокаутом у 5-му раунді Вахтангу Дарчиняну (австралійському вірменові).
В України зараз є три повноцінних (причому один з них по двох версіях) і один тимчасовий (Юрій Нужненко).:cool:

Роман Голощук - 8-8-2008 у 13:18

Інтерв'ю з чемпіоном світу Андрієм Котельником про обіцянки влади, львівський турнір серед професіоналів та майбутній бій з японцем читайте тут: http://www.champion.com.ua/boxing/488e4955d0fb3/

Козачок Сергій - 19-8-2008 у 09:33

За олімпіадою майже непоміченою залишилася інша довгоочікувана подія. Віталій Кличко та Сем Пітер офіційно підписали контракт!!!:sing: Бій відбудеться 11 жовтня у Берліні!

Роман Голощук - 30-8-2008 у 09:25

Сьогодні в Берліні відбудеться поєдинок за вакантний тимчасовий титул WBA в суперважкій вазі між двома колишніми володарями цього титулу - росіянином Ніколаєм Валуєвим і американцем Джоном Руїзом.

Роман Голощук - 1-9-2008 у 08:47

Бій за звання тимчасового чемпіона за версію WBA закінчився суперечливим рішенням суддів про перемогу Валуєва.
Сам бій виявився мало видовищним - 144-кілограмовий здоровань з Росії не вразив, а Джон Руїз, хоча і показав значно цікавіший бокс - так і не зміг достатньо сильно дістати суперника :(

Козачок Сергій - 3-9-2008 у 11:10

Ну німецьке суддівство, що ж тут скажеш... По суті це уже мала б були 6-та чи 7-ма поразка Валуєва. Принаймні цей бій показав що Валуєв по великому рахунку абсолютно не змінився та нічого не додав, а то щось дуже вже його розхволювали після двобою з ніяким Ляховичем.
У ці вихідні відбулися ще два цікаві двобої у надважкій вазі: досить посередній боксер Седрік Босвел несподівано переміг нокаутом у другому раунді до цього непереможного Романа Грінберга, а також повернувся після поразки від Володимира Кличка Леймон Брюстер, перемігши чистим нокаутом у 5-му раунді Денні Батчелдера. Звичайно, це не супер-суперник, але все-таки доволі не поганий середняк.

Козачок Сергій - 3-9-2008 у 11:12

У мене сталаля страшна халепа: замість Мегаспорта показує якийсь К1. Панове з інших міст, у когось робить Мегаспорт?

Роман Голощук - 3-9-2008 у 12:05

Вчора у Львові ще показував

Dmy - 3-9-2008 у 12:40

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Козачок Сергій
У мене сталаля страшна халепа: замість Мегаспорта показує якийсь К1. Панове з інших міст, у когось робить Мегаспорт?
Можна спробувати налаштувати - посканувати канали. У мене цікава картина: Мегаспорт був на 2 кнопках: зараз на одній - К1, на іншій - Мегаспорт залишився:o

Роман Голощук - 4-9-2008 у 21:08

Надійшли у продаж квитки на вечір боксу, який відбудеться у Львові 13 вересня, під час якого львів’янин Андрій Котельник буде захищати свій титул чемпіона світу за версією WBA у ваговій категорії до 63,5 кілограм.
Бій відбудеться у палаці спорту «Україна», у якому до поєдинку мають збільшити кількість місць до 2100. Квитки на цей поєдинок коштують від 80 до 600 гривень.

Джерело: http://www.zik.com.ua/ua/news/2008/09/04/148840

Юрій Ришковець - 9-9-2008 у 17:58

Не так давно, 30 серпня, відбувся бій російського боксера Валуєва із американцем Руїсом, в якому перший переміг, але його перемога дуже непереконливою. Тоді два судді віддали перевагу Валуєву, а третій Руїсу. Як повідомляє Уніан (http://unian.net/rus/news/news-270124.html), третій суддя також ввіддав перевагу Валуєву, він просто наплутав із заповненням карточки. І таке буває:lol:

Dmy - 10-9-2008 у 11:09

В принципі, новина вже стара, але має продовження: Менеджери Руїза вимагають анулювати результат бою з Валуєвим. Мабуть, загальні результати опротестовувати заборонено, тому вони відшукують якісь мухи:
1) під час бою секунданти Ніколая Валуєва мали можливість ознайомитися із суддівськими записками, що прямо заборонено правила проведення матчів;
2) боковий суддя Такеши Шимакава неправильно вів підрахунок очок на своїй картці протягом бою: відразу після матчу рефері поставив рахунок 114-113 на користь Руїза, але пізніше він заявив, що переплутав стовпчики в суддівській картці і насправді віддав перемогу Валуєву;
3) у 2 другому раунді Валуєву не був зарахований нокдаун, тому що арбітр показав, що росіянин підслизнувся;
4) боковий суддя Антоніо Реквена поставив нічийний рахунок у двох раундах, що суперечить інструкції WBA: у матчах за чемпіонський титул рівних оцінок за раунд не повинно бути.
Представники Джона Руїза також зажадали надати повний відеозапис двобою для подальшого пошуку доказів.

Ой, сумніваюсь я чомусь, що у них щось вийде.

Роман Голощук - 14-9-2008 у 11:01

Андрій Котельник успішно провів свій перший захист чемпіонського титулу за версією WBA у напівсередній вазі (до 63.5 кг). Він у 12 раундовому двобої за очками переміг японця Норіо Кімуру. Усі судді віддали перемогу львів'янину з рахунком 118-110 і двічі 119-109.
Молодець!

Dmy - 14-9-2008 у 13:18

Що ціікаво - ще сьогодні зранку (майже півдоби після бою, вже і повтор по 1+1 показали) жодної інформаці, принаймні на кириличних сайтах, про бой чи хоча б його результат не було. Дивно, чого б це?:rolleyes:

Юрій Сєров - 14-9-2008 у 21:37

Котельник таки серйозно наваляв японцю, якого після бою шпиталізували у Львові.

Юрій Ришковець - 15-9-2008 у 10:11

Котельник у кінці декількох останніх раундів мав нагоду завершити бій нокаутом, але не зміг цього реалізувати. Японець на початку кожного раунду виглядав жваво, але вже після його половини починав пропускати удари, Котельнику постійно бракувало декілька секунд, щоб був нокаут. Норіо Кімуру після 12 раунду не міг навіть піднятися зі свого кутка для оголошення результату бою. Андрій і справді молодець.

Козачок Сергій - 15-9-2008 у 10:43

Дуже радий за Котельника! Хоча японець явно розчарвав, не зрозуміло за що він займав 15-ту позицію рейтингу. Весь бій просто ішов в атаку по прямій, не намагаючись зайти супернику за якусь руку. Замахи такі що суперник безпомилково здогадувався куди буде удар, у самого захист нікудишній. До того ж Андрій на порядок швидший за нього.
У мене склалося враження що Котельник працював у півсили, роблячи просто достатньо для перемоги та не прагнучи завершити бій достроково. Але перемога була беззаперечна, з чим ми Андрія і вітаємо.
P.S. Давно ходять чутки що наступний свій двобій Котельник проведе проти Дмитра Салєти – одеського єврея, який займає 3-тю позицію рейтингу WBA. Цей бій може відбутися в андеркарті двобою Джонс-Калзаге.

Козачок Сергій - 15-9-2008 у 10:44

Завтра мають відбутися торги на право організації двобою Кличко-Повєткін. Представники якої промоутерської компанії запропонують більшу суму відповідно і виграють торги. До цього боксери не могли домовитися щодо розподілу гонорарів, а також щодо телетрансляцій (у них підписані контракти з іншим телеканалами).
Право на організацію дає право вибирати місце проведення двобою, запрошувати суддів, рефері... Що ще? Не знаю... Навряд якась із цих переваг маже допомогти Повєткіну у бою проти Володимира.

Козачок Сергій - 15-9-2008 у 10:45

18 вересня буде перший захист титулу у Ансельмо Морено, панамя, який переміг нашого Володимира Сидоренка. Це добровільний захист, і суперник досить таки посередній. Але от після цього двобою Морено зобов’язують провести реванш проти Сидоренка. Будемо чекати!

Козачок Сергій - 15-9-2008 у 10:46

27 вересня відбудеться один з найочікуваніших мною боїв: поєдинок за статус офіційного претендента за версією WBC у надважкій вазі між нашим Володимиром Вірчісом та кубинцем Хуаном Карсосом Гомесом. У Володимира перевага у вазі та в силі удара, у Гомеса в техніці, тобто це має бути класичне протистояння панчера проти технаря. Має
бути дуже цікаво!

Роман Голощук - 17-9-2008 у 16:51

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Козачок Сергій
Завтра мають відбутися торги на право організації двобою Кличко-Повєткін. Представники якої промоутерської компанії запропонують більшу суму відповідно і виграють торги. До цього боксери не могли домовитися щодо розподілу гонорарів, а також щодо телетрансляцій (у них підписані контракти з іншим телеканалами).
Право на організацію дає право вибирати місце проведення двобою, запрошувати суддів, рефері... Що ще? Не знаю... Навряд якась із цих переваг маже допомогти Повєткіну у бою проти Володимира.


Торги вже відбулися - промоутерська компанія братів Кличка K2 Promitions виграла конкурс заявок на право проведення цього бою.

Чемпіон світу у версіях IBF і WBO у надважкій вазі Володимир Кличко проведе поєдинок проти обов'язкового претендента на свій титул IBF росіянина Алєксандра Повєткіна 13 грудня у Німеччині. Бій транслюватиме найбільший американський телеканал HBO.

Джерело: http://www.champion.com.ua/boxing/48d0a54139bc3/

Козачок Сергій - 23-9-2008 у 18:05

Вірчіс-Гомес покажуть по “Мегаспорту”, а у мене його відключили... І “Промінь” знову зник... Таке враження що хтось свідомо знищує все що ще залишилося цікавого у наших ЗМІ.
По збігу обставин у Вірчіса прізвисько на профіринзі “Мисливець” а у Гомеса “Чорна пантера”. Цікаві асоціації виникають, чи не так?

Козачок Сергій - 23-9-2008 у 18:07

Сем Пітер посилено готується до бою проти Віталія. :lol::lol::lol:

Samuel-Peter26.jpg - 68kB

Юрій Сєров - 8-10-2008 у 10:42

Котельник віддає перевагу Пітеру: http://www.zaxid.net/newsua/2008/10/8/112751/
А сам відмовився битися в Америці через малий гонорар: http://korrespondent.net/sport/boks/608744

Dmy - 12-10-2008 у 00:05

Єсст!:sing: Без варіантів.
Котельнику мусить бути соромно :D Який там Пітер фаворит? Які там рівні шанси?!
И ще якомусь корешу Аліни Шатерникової, за її словами - великому прогнозисту, який відмовився летіти, аби не бути свідком поразки Віталіка.

Андрій Пелещишин - 12-10-2008 у 08:58

За вчорашній бій може бути соромно і самій асоціації. За те, що Пітер був її чемпіоном.

Роман Голощук - 12-10-2008 у 11:14

Тепер обидва Клички є чемпіонами світу за різними версіями. До титулів IBF і WBO Володимира Кличка Віталій додав пояс WBC.

Павло Жежнич - 12-10-2008 у 11:36

Цей Пітер - це просто ходяча груша проти Віталія Кличка. Він фактично нічого не показав, окрім вміння терпіти потужні удари в голову і не падати від них. Дійсно, за що Пітер був чемпіоном WBC?
А Кличко-старший тепер потрапив у число тих небагатьох боксерів, які вдало повернулися після тривалої перерви.

Andreas - 12-10-2008 у 12:10

Невідомо, чи надовго він повернувся...


Цитата:

– О вас и речи нет – всем известно, что вы решили вернуться только на один бой...

– А откуда это известно? Я действительно обещал всем, и болельщикам, и WBC, провести поединок против Сэмюэла Питера. Но ничего не говорил о дальнейших боксерских планах – если это не так, поправьте меня! Я не говорил, что собираюсь драться еще с кем-нибудь. Но ведь не говорил и то, что больше никогда не выйду на ринг!

– Так, Виталий, продолжайте – в воздухе запахло сенсацией...

– Так вот и рождаются газетные «утки» (смеется)! Никаких сенсаций – скорее всего, предстоящий бой станет действительно последним. И возраст, как о нем ни шути, все-таки совсем не детский, и политика, общественная деятельность, да та же промоутерская работа отнимают столько времени, что именно их, а вовсе не бокс, давно уже можно назвать для меня приоритетными. Но... Никогда не говори «никогда»!



То з інтерв'ю газеті "Русская Германия" (перед боєм).
Повне інтерв'ю http://www.rg-rb.de/2008/41/tol.shtml

Юрій Сєров - 12-10-2008 у 12:22

Цитата:
За вчорашній бій може бути соромно і самій асоціації. За те, що Пітер був її чемпіоном.

Те саме подумав.
Жодних шансів. Як він планував вести бій?

Dmy - 12-10-2008 у 13:36

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Пелещишин
За вчорашній бій може бути соромно і самій асоціації. За те, що Пітер був її чемпіоном
Мабуть, не більше ніж за 2 бої Валуєв - Руїз. Тобто, якщо узагальнювати - за існування та життєві подвиги Дона Кінга.
З іншого боку, погляди фахівців перед боєм були не такими однозначними, як сам бій. І вони мали підстави: Маскаєва й інших Сьома завалив не просто так. Звісно, техніки в нього ніколи не спостерігалося, але панчер ще той. Насправді, команда Кличків (Стюарт? Здунек? самі грамотниє?) знову продемонструвала, що вони вміють не лише вести свою гру, а й не давати працювати противнику (можна пригадати бій Володимира з Ібрагімовим).
А що Пітер планував? Та те, що і завжди: хоча би раз дотягнутися, а там суперник якщо не впаде, то попливе. Тобто, щодо стратегії, то було зрозуміло, що Пітеру просто не треба дати вдарити. Але ж іншим це чомусь не вдавалося. Мабуть, воно і є чемпіонський клас.

Юрій Сєров - 13-10-2008 у 16:12


Павло Жежнич - 13-10-2008 у 22:13

Таких ударів Пітер пропустив більше ніж достатньо - коли викидали білий прапор після 8-го раунду, очі в нього були добряче запливші.

Онук Юрій - 14-10-2008 у 00:45

За такий піар країни в світі хлопцям варто поставити монумент при житті. Ось лише політики наші не долиця країні.

Козачок Сергій - 15-10-2008 у 12:30

Вітаю усіх з перемогою!!! Я, звичайно, також вірив що Віталію по силам розібратися з Пітером, але що він його винесе в одну калітку навіть подумати не міг!
Категорично незгідний з твердженням що Пітер слабкий суперник, недумаючий, недосвідчений і т.д. Пітера справедливо називали боксером №2 у надважкій вазі, він був діючим чемпіонок світу, на піку своєї спортивної форми, та елітний боксер, що там і говорити... Та й перемог у нього вистачає над серйозними суперниками.
Щодо прогнозів, то всі вони зрештою зводилися до того у якій формі вийде Віталій. Просто важко було повірити що він зможе після такої тривалої перерви вийти на рівень себе самого 4-річної давнини. А вийшло так що він навіть перевершив себе колишнього! Так односторонньо він не перемагав ні Сандерса, ні Джонсона, ні навіть Дональда.
Віталій просто досконало вивчив усі слабкі сторони суперника та використовував їх по повній програмі, не даючи тому жодного шансу.
Зі сторони все виглядало дуже легко: от стоїть Віталій з опущеними руками і просто місить Кошмара куди хоче і як хоче, а той нічого не може зробити, і виглядає безпорадним. Але насправді це результат кількамісячних тренувань на грані можливостей організму, це багатогодинне прокручування (аж до мозолів під очима) минулих поєдинків Пітера, це крайня мобілізація усіх фізичних та психологічних сил.
Та ціни такій перемозі не має!!!!! Люди, да я до цих пір ще не отямився!

Степанюк Василь - 15-10-2008 у 21:57

Цікавий був поєдинок. І Кличко був на висоті! Чемпіон! :)

Роман Голощук - 17-10-2008 у 14:00

23 жовтня у Львівському цирку відбудеться міжнародний турнір з професійного боксу, центральним поєдинком якого буде бій, відстоювання титулу чемпіона світу за версією GBU у вазі до 66,6 кг між львів'янином Віктором Плотніковим та боксером з Венесуели Дервіном Медіною.

Джерело: http://www.champion.com.ua/boxing/48f87b9bc9a2a/

Юрій Ришковець - 23-10-2008 у 14:10

З'явилося повідомлення про те, що Евандер Холіфілд остаточно покине спорт у кінці 2009 року.

Юрій Сєров - 23-10-2008 у 14:25

Бачу він хоче, щоб його вперед ногами винесли

Роман Голощук - 24-10-2008 у 14:14

Вчора у Львові Віктор Плотніков захистив свій титул чемпіона за версією GBU у другій напівсередній вазі (до 66,7 кг) у бою проти венесуельця Дервіна Медіни. Віктор нокаутував суперника у першому раунді.

Ігор Баранік - 7-11-2008 у 19:48

Тепер чекаємо поєдинок Володимира Кличко з Рахманом та Віталія з Гомесом.

Роман Голощук - 7-12-2008 у 13:37

Віталія Кличка номіновано на "Боксера року" - http://www.champion.com.ua/boxing/493ba6a55fbf0/

Степанюк Василь - 13-12-2008 у 23:16

Починається бій Кличка молодшого з Хасімом Рахманом!!! Бажаємо перемоги Кличку !!!

Степанюк Василь - 14-12-2008 у 00:38

Вітаємо Кличка з черговою перемогою нокаутом !!! :sing:

Юрій Сєров - 14-12-2008 у 02:30

Класно Володя наваляв Рахману. Шкода, що суддя трохи зарано вступився, хотілося "класичний" нокаут :)

Dmy - 14-12-2008 у 02:38

Що там обов'язковий претендент Повєткін? Нічого не чути? Як там нога (після пробіжки), як там щелепа (після просмотру сьогоднішнього бою)?

Марія Павлюх - 14-12-2008 у 11:30

Молодці хлопці! Завдяки братам Кличко, бокс в Україні почали дивитися жінки. :o А бився Володя справді "гуманно", міг Рахмана швидше нокаутувати.

Катерина Слобода - 14-12-2008 у 12:13

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Шкода, що суддя трохи зарано вступився, хотілося "класичний" нокаут :)


Рахман повинен сказати величезне дякую тому судді за збереження здоров"я. :D

Павло Жежнич - 14-12-2008 у 13:14

Володя молодець - допоміг Рахману подумати над завершенням боксерської кар'єри! Методично лупасив Рахмана як грушу. Не зовсім зрозуміло, за рахунок чого Рахман хотів перемогти. Для нокауту треба було хоча б раз нанести серйозний удар в голову. А Кличко-молодший не пропустив жодного такого удару! Попередній суперник Володі Тоні Томпсон виглядав дуже достойно порівняно з Рахманом.

Юрій Ришковець - 15-12-2008 у 10:41

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Катерина Слобода
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Шкода, що суддя трохи зарано вступився, хотілося "класичний" нокаут :)


Рахман повинен сказати величезне дякую тому судді за збереження здоров"я. :D


Власне суддя зобов'язаний припинити бій якщо "гра йде в одні ворота", бо це вже не бокс, а якась пародія на нього.

А щодо висловлювань Рахмана щодо його перемоги над Кличком, то мене це вже зовсім не дивує. Чомусь багато боксерів починають піаритись перед пресою та телебаченням, що я його зроблю, я йому покажу, я його порву і т.п., але переважно ці слова так і залишаються лише словами. Одним словом ПОКАЗУХА.

Юрій Сєров - 21-12-2008 у 00:57

Ну й суддівство... (Холіфілд-Валуєв)
Бравофедерація! :mad:

Роман Голощук - 21-12-2008 у 11:37

"...По завершенні двобою у швейцарському Цюриху, де Валуєв у двобої з Холіфілдом відстоював свій чемпіонський пояс за версією WBA, росіянина освистали уболівальники переповненої арени. Ця перемога не додасть Валуєву ваги в боксі, а навпаки, відкине на кілька кроків назад..."

Джерело: http://www.champion.com.ua/boxing/494d7ccc189c6/

Козачок Сергій - 28-12-2008 у 12:23

Цікаве фото:

3ddduw-2g0.jpg - 63kB

Роман Голощук - 9-1-2009 у 13:00

Чемпіон WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко і обов’язковий претендент на цей титул Хуан-Карлос Гомес досягли угоди і підписали контракт на бій.

Джерело: http://www.champion.com.ua/boxing/4967081d90351/

Роман Голощук - 8-2-2009 у 12:45

У дуже важкому бою проти претендента Маркоса Рене Майдани український чемпіон світу за версією WBA у першій напівсередній вазі відстояв свій титул. Перемога над аргентинським панчером далася Котельнику лише перевагою у один бал у розділеному рішенні суддів - 115-113, 113:115, 114:113.

Джерело: http://www.champion.com.ua/boxing/498df65cab2da/

Юрій Сєров - 23-2-2009 у 19:29

Почали продавати квитки на бій Віталій Кличко - Хуан Карлос Гомес. До бою, який відбудеться 21 березня, залишився місяць.

Юрій Сєров - 20-3-2009 у 18:40

Нагадаю, що завтра, 21 березня, Віталій вийде в ринг проти Гомеса.

Юрій Сєров - 22-3-2009 у 02:07

Хух, давно так не переживав за когось з Кличків. Мабуть найважчий для Віталія бій після Люіса.
Хороший боксер Гомес, і техніка і удар тримав та ще й шульга... Але добре те, що добре закінується :)
Не зрозумів за що суддя зняв очко Кличку? Там справді був удар чолом?

Андрій Пелещишин - 22-3-2009 у 09:58

Виглядало, що після штрафу Клічко озвірів :)

Катерина Слобода - 22-3-2009 у 10:20

Молодець!!!:D :sing::sing::sing:

Павло Жежнич - 22-3-2009 у 13:39

Кличко-Старший дуже добре підготувався до поєдинку. Видно, що він очікував активність Гомеса у перших 4-х раундах. Але навіть у них Віталік мав невелику перевагу.
А далі Гомес почав поступово перетворюватися на грушу.
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Не зрозумів за що суддя зняв очко Кличку? Там справді був удар чолом?

В 7 раунді Гомес вже падав на ринг, відповідно в нього координація погіршилася, і він частіше почав іти на Кличка головою вперед. В такій ситуації ймовірність контакту голів була велика, що й сталося. Але жодного умислу (тим більше Віталіка) там не було.
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Пелещишин
Виглядало, що після штрафу Клічко озвірів :)

Це була природна реакція на несправедливість. А враховуючи те, що Гомес вже добряче дістав до цього моменту, то поєдинок треба було завершувати.
До речі, після бою Віталік висловлював невдоволення судді - це напевно якраз стосувалося штрафу.



Павло Жежнич - 22-3-2009 у 13:48

Тут є відео 9-ого раунду, у якому суддя зняв з Віталіка очко.
http://www.youtube.com/watch?v=ruF0--YYCHA&eurl=http%3A%2F%2Fww...
Там спочатку Гомес пропустив дуже потужний удар, і зразу після цього пішов на Кличка вперед головою, вдарившись у підборіддя Віталіка. Жодно порушення там не було.

Віктор Остапенко - 23-3-2009 у 00:13

Молодець Віталій!

Щоправда, тяжкувато йому було на початку. І швидкість в нього вже мабуть не та... Напевно вік?
Думаю перемога чисто на досвіді.

Роман Голощук - 8-4-2009 у 10:05

Українець Володимир Кличко відстоюватиме чемпіонські титули за версіями IBF, WBO і IBO в бою з британцем Девідом Хеєм 20 червня на стадіоні Veltins в Гельзенкірхен.

Джерело: http://www.unian.net/ukr/news/news-310081.html

Юрій Сєров - 3-6-2009 у 20:44

Бій Кличко - Хей відмінили
Бій чемпіона IBF і WBO у надважкій вазі українця Володимира Кличка проти колишнього абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі британця Девіда Хэя, що повинний відбудуться 20 червня в Німеччині, відмінений через травму британця, повідомляє Reuters.

За інформацією Setanta Sports, Хей отримав травму руки на одному з тренувань.
http://www.champion.com.ua/boxing/4a26a67c92999/

Роман Голощук - 3-6-2009 у 21:53

Будемо сподіватися, що Кличко зуміє знайти заміну Хею і бій таки відбудеться. Все таки продано вже 67 тис. квитків!

Юрій Сєров - 4-6-2009 у 11:38

За 16 днів??? Нереально.

Юрій Сєров - 6-6-2009 у 11:14

Є інша версія, чому Хей відмовився від бою. Фінансова.
Канал, який мав транслювати поєдинок, на межі банкрутства, тому Хей міг дістати по писку і не дістати за те грошей.
http://news.sport-express.ru/online/ntext/30/nl305436.html

Козачок Сергій - 8-6-2009 у 11:37

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
За 16 днів??? Нереально.

Чому нереально? Віталій колись погодився на бій з Льюісом при аналогічній ситуації (Кірк Джонсон, з яким мав тоді битися Льюіс травмувався).
Ця ситуація це величезний шанс для багатьох боксерів, яким при інших обставинах довелось би чекати титульного бою довго і нудно.
Інша справа що вибирати потрібно справді серйозного суперника.
Кандидатури всім відомі: Валуєв, Чагаєв, Арреола, Поветкін... Здається усі окрім Валуєва згідні.
З Чагаєвим було б дуже цікаво... Тільки потрібно дочекатися рішення WBA з приводу того чи залишиться у Чагаєва пояс, десь ніби сьогодні має з'явитися інформація.

Роман Голощук - 8-6-2009 у 13:55

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
За 16 днів??? Нереально.


Вже не за 16 днів - нова дата бою - 11 липня. Очевидно, що "зсув" бою зроблений саме через те, щоб збільшити можливості домовитися із потенційними суперниками або дочекатися термінів відновлення Хея.

Джерело: http://www.champion.com.ua/boxing/4a28ba5f83e4a/

Козачок Сергій - 8-6-2009 у 14:58

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Роман Голощук
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
За 16 днів??? Нереально.


Вже не за 16 днів - нова дата бою - 11 липня. Очевидно, що "зсув" бою зроблений саме через те, щоб збільшити можливості домовитися із потенційними суперниками або дочекатися термінів відновлення Хея.

Джерело: http://www.champion.com.ua/boxing/4a28ba5f83e4a/

Та ні, дата залишається таж сама - 20.06.
Я щойно перевірив на чотирьох сайтах (у тому числі і http://www.boxrec.com/list_bouts.php?human_id=7035&cat=boxer)
11 липня, наскільки я розумію, це дата на яку Хей обіцяв відновитися, однак Володимир "на повівся".

Юрій Сєров - 8-6-2009 у 16:38

Проблема, мабуть, більша не в тому, щоб знайти суперника, а домовитися про гроші, трансляції і т.д.

Роман Голощук - 9-6-2009 у 21:27

Ну що ж - маємо нового суперника для Кличко. Ним став узбецький супертяж Руслан Чагаєв. Бій відбудеться 20 червня у Гельзенкірхені як і було заплановано.

Джерело: http://www.champion.com.ua/boxing/4a2e559fa6021/

Козачок Сергій - 14-6-2009 у 12:10

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Роман Голощук
Ну що ж - маємо нового суперника для Кличко. Ним став узбецький супертяж Руслан Чагаєв. Бій відбудеться 20 червня у Гельзенкірхені як і було заплановано.

Джерело: http://www.champion.com.ua/boxing/4a2e559fa6021/

Це останній елітний лівша, якого ще не проходили Клички.
Заміна більш ніж достойна! З нетерпінням чекаю бою.

Роман Голощук - 18-6-2009 у 13:35

Бій чемпіона світу за версіями IBF, IBO та WBO у надважкій вазі Володимира Кличка проти чемпіона "у відпустці" WBA Руслана Чагаєва буде транслюватися телеканалом "Інтер".
Поєдинок відбудеться 20 червня на стадіоні німецького футбольного клубу "Шальке-04" з Гельзенкірхена. Початок трансляції о 23.50.

Джерело: http://www.champion.com.ua/boxing/4a3a1d9163229/

Юрій Сєров - 18-6-2009 у 17:44

Бій можуть відмінити...
http://korrespondent.net/sport/boks/874048

Через гепатит Чагаєва...

Юрій Сєров - 20-6-2009 у 23:52

Молодець Володя!!!
Без шансів для Чагаєва.

Dmy - 21-6-2009 у 00:00

Шкода, Хея не було з його улюбленою маєчкою. А ще жальчеє, що не було Валуєва.
Ех, боягузи:P

Роман Голощук - 24-6-2009 у 10:46

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій КЛИЧКО і володар чемпіонського поясу WBA Микола ВАЛУЄВ попередньо домовилися про проведення бою.

Джерело: http://www.unian.net/ukr/news/news-322699.html

Юрій Сєров - 24-6-2009 у 14:15

Цікаво було б на це глянути! :)

Dmy - 24-6-2009 у 16:10

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Роман Голощук
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій КЛИЧКО і володар чемпіонського поясу WBA Микола ВАЛУЄВ попередньо домовилися про проведення бою
То з Валуєвим домовилися. А ось - із Доном Кінгом :rolleyes: чомусь я сумніваюся.

Роман Голощук - 25-6-2009 у 11:01

Менеджер братів Кличків Бернд Бенте спростував інформацію про те, що чемпіон світу з боксу за версією WBC Віталій Кличко домовився про бій з чемпіоном світу за версією WBA росіянином Ніколаєм Валуєвим - http://www.champion.com.ua/boxing/4a4316c680271/

Про бій Володимира проти Чагаєва

Козачок Сергій - 28-6-2009 у 12:28

Спочатку був розчарований що не склалося з Хеєм, дуже чекав цього бою, та коли дізнався про заміну то все розчарування одразу зникло, адже Чагаєв це справді дуже достойна заміна. Чудова любительська кар’єра, діючий чемпіон світу серед профі, не зазнав жодної поразки, першим переміг нашого Володимира Вірчіса, єдиний (кому зарахували :baddevil: ) перемогу над Валуєвим… Ну і якщо взяти по технічним даним то він є чи не найкращим боксером дивізіону (після Кличків, звичайно).
Бій перевершив усі сподівання, один мій друг (колишній боксер) сказав що це найкращий бій Володимира, який він бачив, я ж можу сказати що не пам’ятаю коли бачив Володимира у такій формі. Вразила простота його дій – пристрілка джебом, і в потрібні моменти потужний правий прямий, бокових майже не було (бо потрібно було б виходити на середню дистанцію). Захист – тільки відходи з закручуванням вправо (ніяких блоків, відбивів). Це тактика при якій боксеру, який поступається Володимиру у габаритах ВЗАГАЛІ нічого не світить.
З Чагаєвим було зрозуміло що його час – це перші раунди, доки Володимир не пристрілявся. Руслан і старався прорватися на середню дистанцію, кілька разів навіть трохи виходило, але Володимир одразу його клінчував. З кінця другого раунду (після нокдауну) бій прийняв майже односторонній характер. По ходу боя я навіть кілька разів себе запитував чому я такий спокійний, бій то ж ще не закінчився.
Результат закономірний, я вважаю рішення Русланової команди правильним – його шанси на перемогу зводилися до нуля а ймовірність програти нокаутом збільшувалася в геометричній прогресії.
Я уявив на місці Чагаєва Повєткіна або Хея і я впевнений що обидва вони притрималися б гірше за Руслана, та й захист у обох набагато дірявіший. А от з Арреолою або Дмитренком могли б бути варіанти (розмір все-таки має значення).

Прогноз на поєдинок Дмитренко-Чемберс

Козачок Сергій - 3-7-2009 у 10:26

Бій за звання офіційного претендента за версією WBO у надважкій вазі.
Дмитренко в боксі уже давно, але він довго зустрічався з посередніми суперниками, і лише рік-півтора тому почав виходити не більш-менш серйозних бійців. Сильні сторони Дмитренка це звичайно його габарити, ударна потужність та непогана швидкість для його розмірів. Слабкі – недостатньо надійний захист та не дуже добре почуття дистанції. Гранітною щелепою не наділений, у нокдаунах бував, однак і не скажеш що підборіддя у нього слабке. А взагалі складається враження що він ще не розкрив свій потенціал.
Чемберс. Американський боксер. Єдина поразка проти Повєткіна, багато хто вважає її суперечливою, але не я. Чемберс впевнено виграв першу половину бою, а потім просто віддав ініціативу. І не те щоб Повєткін його почав товкти, але просто навіть за активність перемогу потрібно було віддавати Олександру. Після того Чемберс провів кілька прохідних поєдинків і весною цього року зумів пройти впавшого в хандру (після зустрічі з Віталієм) Сема Пітера. Цього виявилося достатньо щоб отримати елімінат за WBO.
Чемберс боксер невеликий, однак швидкий (особливо швидкі руки), в принципі талановитий боксер. Наявністю нокаутуючого удару похвалитися не може, тому намагається обігрувати суперників на техніці. Морально-вольові якості під питанням – все таки на можу забути фактично здачу бою проти Повєткіна.
Прогноз: Чемберс буде намагатися пробиратися на середню дистанцію, наносити легкі але точні удари та швидко відходити. Якщо в нього буде це виходити то шанс перемогти за очками у нього є. Задача Дмитренка – наносити якомога більше ударів, особливо у корпус (щоб збити дихалку, а отже і швидкість – головний козир Єдді). Якщо Дмитренку це вдасться то його шанси на перемогу у пізніх раундах або за очками є високими.
Прогноз: Дмитренко ТКО 10.
УДАЧІ ОЛЕКСАНДРУ!!!!

Юрій Сєров - 7-7-2009 у 00:04

Програв Дмитренко :(

Юрій Сєров - 7-7-2009 у 17:11

Хей відновив тренування та готується до Кличка
Британський надважковаговик Девід Хей відновився після травми спини та готується до бою з чемпіоном світу WBC Віталієм Кличком.

Про це заявив сам боксер у коментарі британському виданню The Daily Mail.

"З моєю спиною усе гаразд - я пройшов кілька курсів відновлювальної терапії. Хочу почати тренування на наступному тижні, коли стане відомо, що домовленість про бій з Кличком досягнута", - сказав колишній абсолютний чемпіон світу у першій вадкій вазі.

За словами британця, бій з Кличком може відбутися у Німеччині.

Козачок Сергій - 18-7-2009 у 10:49

Сьогодні бій у Андрія Котельника проти Аміра Хана. І не буде навіть ніякої телетрансляції.:mad:
Бій у Англія, де Андрій уже має гіркий досвід місцевого суддівства. Будем сподіватися що його досвід вирішить долю цього поєдинка.
Хочеться прокричати "ХАНУ - ХАНА!:baddevil: Араба на мило!!! :D "

Козачок Сергій - 19-7-2009 у 11:08

Ну шо за рік...
Віталій Ципко програв Лібрадо Андраде в Монреалі, Сидоренко не зумів взяти реванш у Ансельмо Морено, Русаль програв Марко Хуку, Тарас Біденко Денису Бойцову, Дмитренко Чемберсу, а тепер ось і Андрій Котельник Хану :(:(:(
Одні тільки Клички не підводять.

Юрій Сєров - 19-7-2009 у 13:23

Зато Узєлков красиво переміг! :)

Юрій Сєров - 25-7-2009 у 20:10

Віталій Кличко визначився із суперником
Чемпіон світу за версією WBC Віталій Кличко визначився зі своїм наступним суперником після відмови від бою з боку Девіда Хея.
Претендувати на титул українця буде непереможний американець Кріс Арреола
http://www.champion.com.ua/boxing/4a6b3639a77f4/

Роман Голощук - 4-8-2009 у 10:10

Чемпіон світу у надважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко та американський претендент Кріс Арреола уклали контракт на бій.
Як повідомляє Fightnews.com, поєдинок відбудеться 26 вересня на арені "Staples Center" в Лос-Анджелесі.

Роман Голощук - 24-8-2009 у 12:42

Володимир Кличко переніс свій бій, запланований на 12 грудня 2009 року, на початок 2010 року. Це пов`язано з тим, що в грудні у Кличка не буде можливості домовитися з американськими каналами про трансляцію його поєдинку в США. Офіційно ця інформація поки не підтверджена.

Джерело: http://www.unian.net/ukr/news/news-332565.html

Роман Голощук - 17-9-2009 у 17:07

Пряма трансляція чемпіонського бою між Віталієм Кличком і Крісом Арреолою розпочнеться у неділю, 27 вересня, о 5:45 ранку - http://www.champion.com.ua/boxing/4ab2013cb77cb/

Юрій Сєров - 17-9-2009 у 21:26

Ранувато щось... Навряд чи схочеться вставати. Чи Віталій все таки ближче до 7-8-ої години буде битися?

Павло Жежнич - 18-9-2009 у 00:21

Бій буде в Лос-Анджелесі - 10 год різниці з нами. Невже Кличко буде битися в 8 год вечора по місцевому часу?

Юрій Сєров - 25-9-2009 у 08:42

Відбулося зважування, Кличко заважив 114,3 кг - його рекордна вага, Ареола 113,9 кг.
Трансляція бою почнеться 5:45 по Інтеру. Щось дійсно дивно...

Юрій Сєров - 28-9-2009 у 22:32

Не вдалося мені подивитися бокс :(
Зранку не мав змоги, а увечері після третього раунду зникло світло в будинку :mad:
Але судячи по відгуках бився Віталій дуже добре.

Dmy - 28-9-2009 у 23:09

Бився - як завжди. 10 раундів ліниво ходив рингом з опущеними руками і час від часу тикав Кристобаля в пику й по пєчені. Ареола ще якось тримався, але його тренер не витримав.

Роман Голощук - 8-10-2009 у 12:37

Чемпіон світу за найпрестижнішою версією WBC у надважкій вазі Віталій Кличко (38-2-0, 37 КО) остаточно домовився про поєдинок із американцем Кевіном Джонсоном (22-0-1, 9 КО).

Про це повідомляє BoxingScene із посиланням на власні джерела.

За інформацією видання, поєдинок відбудеться 12 грудня у Швейцарії.

Експерти оцінюють цей поєдинок як "розминочний" перед об'єднавчим боєм із чемпіоном WBA Ніколаєм Валуєвим навесні 2010 року.

Джерело: http://www.champion.com.ua/boxing/4acd8301f1e6f/

Юрій Сєров - 8-10-2009 у 13:15

Ех, якби таки Колю Валуєва Віталіку чи Володі в ринг...:rolleyes:

Ігор Баранік - 18-10-2009 у 21:51

Звичайно був би цікавий бій. Валуєва ще ніхто не клав на лопатки.;)

Роман Голощук - 19-10-2009 у 15:43

Чемпіон світу за версією WBC Віталій Кличко проведе свій наступний бій з американцем Кевіном Джонсоном (22-0-1, 9 нокаутів).

Поєдинок відбудеться 12 грудня 2009 року на PostFinance-Arena у швейцарському Берні.

30-річний Джонсон посідає шосте місце у рейтингу Всесвітньої боксерська рада (WBC). Останній бій американець провів у травні 2009 року, коли технічним нокаутом переміг свого співвітчизника Девіна Варгаса.

Продаж квитків на двобій Кличко-Джонсон розпочнеться 24 жовтня.

Джерело: http://www.champion.com.ua/boxing/4adc5ed1efb1a/

Роман Голощук - 8-11-2009 у 01:02

Щойно у занудному бою Девід Хей переміг Ніколая Валуєва за очками. Сподіваюсь тепер Хей від Кличків не відмажеться ;)

Роман Голощук - 8-11-2009 у 01:11

Український надважковаговик Тарас Біденко (26-4, 12 КО) поступився у третьому раунді фіну Роберту Хеленіусу (11-0, 7 KO) :( - http://www.champion.com.ua/boxing/4af5d0f8a3903/

Павло Жежнич - 8-11-2009 у 07:19

Хей переміг Валуєва по очках, що в принципі справедливо. Хоча було б ще справедливіше, коли б раніше Голіфілду зарахували перемогу над Валуєвим! Напевно вдруге підряд Дону Кінгу вже не вдалося протянути сумнівну перемогу Валуєва (але один суддя все ж умудрився поставити нічию).
А Кличкам з Хеєм буде важко домовитися - той напевно уникатиме цього поєдинку.

Dmy - 8-11-2009 у 17:14

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Павло Жежнич
Напевно вдруге підряд Дону Кінгу вже не вдалося протянути сумнівну перемогу Валуєва

Якби ж то вдруге! За моїми підрахунками - чи не вп'яте. Проти одного лише Руїза - двічи:mad:

Роман Голощук - 10-12-2009 у 11:27

20 березня 2010 року свій наступний бій проведе Володимир Кличко. Суперником чемпіона світу у суперважкій вазі за версіями IBF та WBO буде Еді Чемберс.

Джерело: http://www.unian.net/ukr/news/news-351392.html

Юрій Сєров - 12-12-2009 у 17:31

Сьогодні Віталій Клично буде битися з Кевіном Джонсоном. Трансляція на Інтері, близько півночі.

Юрій Сєров - 13-12-2009 у 01:09

Важко, але Віталік таки переміг.
Кевін Джонсон має дуже неприємну манеру ведення поєдинку. Дістати його Віталію було дуже складно. Ще якби Джонсон атакував, то Кличко б мабуть не виграв.

Андрій Пелещишин - 13-12-2009 у 14:25

Мені здається, що та манера бою, що вибрав Джонсон в принципі не передбачає систематичних атакувальних дій.

Dmy - 13-12-2009 у 15:36

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Важко, але Віталік таки переміг.
Кевін Джонсон має дуже неприємну манеру ведення поєдинку. Дістати його Віталію було дуже складно. Ще якби Джонсон атакував, то Кличко б мабуть не виграв.
"З'їсть-то воно з'їсть, та хто ж йому дасть?"
Тобто, не згоден:) Не бачив інших боїв Джонсона, але чув, що нокаутер з нього кепський. Тобто, тактика відсидитися біля канатів у сподіванні на пару ударів - це не його. Водночас, він устиг навигравати досить поєдинків, аби опинитися на верхніх щаблях рейтингу. А значить, мусив у них багато атакувати та багато бити.
Отже, якщо з Віталіком Джонсон 12 раундів відсидів у кутку, танцюючи танець свого чималенького живота, значить іншого виходу не мав. Певно, розумів: якщо полізе вперед, цей урочистий похід за славою стане для нього останнім у двобої. Максимум, передостаннім.

А щодо важкої перемоги - тут хіба в тому сенсі, що Віталік увесь бій прагнув зацидіти тій чорній груші в репу як слід, але це йому таки важко вдавалося. До кінця так і не вдалося. Але за очками все одно виграв тричі по 119:109 (або в перекладі з їхньої дурнуватої системи 11:1 за раундами). До речі, мені цікаво, де судді відкопали той раунд, який Кличко, начебто, програв?

Павло Жежнич - 13-12-2009 у 15:51

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Важко, але Віталік таки переміг.
Кевін Джонсон має дуже неприємну манеру ведення поєдинку. Дістати його Віталію було дуже складно. Ще якби Джонсон атакував, то Кличко б мабуть не виграв.

Думаю, якби Джонсон атакував, то він би достроково програв. Він і так трохи пропускав ударів, а при атаках отримував би контри від Віталіка.
В мене склалось враження, що Джонсон надіявся на випадок. І він був наперед готовий програти, якщо такого випадку не буде. Для нього головне було засвітитися на серйозному рівні, не дістати сильно в голову і не програти нокаутом. Він свою задачу мінімум виконав.
А Віталік показав, що він в хорошій формі. І якщо його розізлити (як це було в останніх раундах, коли хамство Джонсона відверто набридло), то готовий іти на розмін ударами і добивати суперника грубою силою.

Юрій Сєров - 14-3-2010 у 15:17

Валуєв відмовився виходитив ринг проти Віталія і Кличко обрав собі в суперники поляка Альберта Сосновського. Досить дивний вибір...

Катерина Слобода - 14-3-2010 у 15:30

Я так і знала, що Валуєв відмовиться! Він не мав жодних шансів...

Козачок Сергій - 19-3-2010 у 17:17

Прогноз на поєдинок Кличко-Чемберс:
Два слова про Чемберса. Боксер невеликий, але швидкий, особливо швидкі у нього руки. Сам доволі пластичний, вміє дуже добре гасити удари які пропускає. А самого удар слабкий, здебільшого намагається перегравати суперників за рахунок техніки. Його єдина поразка проти Повєткіна була більш ніж дивною: після першої половини фактично тотального контролю над поєдинком у другій половині Чемберс фактично просто віддав ініціативу… Певєткін переміг просто за рахунок активності. Однак після того у Чемберса було дві впевнені перемоги над дуже сильними суперниками: Семом Пітером та Олександром Дмитренком. Тактика Чемберса у цих поєдинках була однаковою, працювати з фізично сильнішими та потужнішими суперниками першим номером, переважаючи їх у швидкості, постійно наносити швидкі та слабкі удари та постійно зміщуватися у ліву сторону. При цьому ніколи не залишатися на місці і особливо біля канатів. Мені здається що приблизно цієї тактики він буде дотримуватися і у поєдинку з Володимиром, однак навряд-чи вона принесе йому успіх. Володимир не поступається йому у швидкості та значно перевищує у досвіді.
Сценарій бою: Чемберс буде йти вперед намагаючись пройти лівий джеб Володимира, скоріше за все що при цьому буде ниряти, щільно перекрившись. Володимир буде намагатись зустрічати його переднім джебом. Перші кілька раундів пройдуть у такій позиційні боротьбі. Десь з 3-4 раунда Володимир потроху пристріляється та почне методично руйнувати оборону суперника. Поспішати він не буде і тому все це дійство затягнеться ще на кілька раундів. Закінчиться все найімовірніше технічним нокаутом десь у другій половині боя. Мій прогноз Кличко ТКО 7 Чемберс.
Чемберс гарний боксер але він КЛІЄНТ Володимира, мені аж трохи шкода що вони так швидко перетнулися.

Юрій Сєров - 21-3-2010 у 00:58

Ніхто такого не міг спрогнозувати. За десять секунд до кінця Володя фатально "вирубав світло" Чемберсу. Ще не бачив у його виконанні такого жорсткого нокауту. Шкода аж Чемберса...

Марія Павлюх - 21-3-2010 у 01:20

Так, Кличко вразив! Такий нокаут на останніх секундах бою :sing:.

Катерина Слобода - 21-3-2010 у 09:40

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Ніхто такого не міг спрогнозувати. За десять секунд до кінця Володя фатально "вирубав світло" Чемберсу. Ще не бачив у його виконанні такого жорсткого нокауту. Шкода аж Чемберса...

Він досить добре тримався весь бій (в боксі основне- швидко бігати :) )...а потім розслабився. Мені також страшенно шкода було...він і так програв вже, а то ще й дістав під сам кінець.
Наступний Повєткін?

Юрій Сєров - 21-3-2010 у 13:39

Пригадується анекдот: "Боксую я один раунд, другий... і тут у всьому залі виключили світло"

Павло Жежнич - 21-3-2010 у 16:48

11 і 12 раунди - http://www.youtube.com/watch?v=5QT6vUG08_g
Коли Чемберсу "виключили світло в усьому залі", то спочатку навіть не було очевидно з якої причини. Кличко дуже точно попав.

А в перших раундах було не зрозуміло, чи я дійсно дивився бокс - Чемберс декілька разів застосовував прийоми боротьби, і навіть один раз кинув Кличка на підлогу.

Юрій Сєров - 21-3-2010 у 16:50

Цитата:
Коли Чемберсу "виключили світло в усьому залі", то спочатку навіть не було зрозуміло з якої причини. Кличко дуже точно попав.

Жоден повтор так і не показав чітко момент удару і куди потрапив Володя. Правда результат дуже добре показали.

Dmy - 21-3-2010 у 18:50

За рухом і результатом схоже, що у праву скроню.

Юрій Сєров - 27-5-2010 у 12:30

Львівський боксер Котельник та американський промоутер Дон Кінг підписали у Львові контракт на 3 роки.
http://zik.com.ua/ua/news/2010/05/25/229935
Фотки Кінга на площі Ринок.

Катерина Слобода - 30-5-2010 у 11:25

Віталій Кличко знову МОЛОДЕЦЬ! :sing:
Переміг нокаутом Сосновського в 10 раунді і зберіг свій титул чемпіона світу WBC.

Павло Жежнич - 30-5-2010 у 12:43

Фінальну крапку (10 раунд) можна переглянути тут http://www.youtube.com/watch?v=6zcq3wSrOqE

Andreas - 30-5-2010 у 14:02

А ще він скоро вищу державну нагороду Німеччини отримає

Соломія Федушко - 30-5-2010 у 17:39

Імхо, бій міг закінчитись перемогою Віталія і раніше, з перших хвилин було видно чималу перевагу нашого боксера.

Andreas - 30-5-2010 у 20:59

Ой, Соломіє, ну ви чесне слово...
То ж ясно було, хто сильнішій, хто слабший. Тільки от на арену "Шальке" люди зібралися (і шалені гроші за вхід платили) не для того, щоб посидіти 10 секунд першого раунду, подивитися на нокаут і розійтися. Їм же видовища на ті гроші треба. От і тягнеться безспірний поєдинок 10-12 раундів...

Соломія Федушко - 30-5-2010 у 22:29

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Andreas
Ой, Соломіє, ну ви чесне слово...
То ж ясно було, хто сильнішій, хто слабший. Тільки от на арену "Шальке" люди зібралися (і шалені гроші за вхід платили) не для того, щоб посидіти 10 секунд першого раунду, подивитися на нокаут і розійтися. Їм же видовища на ті гроші треба. От і тягнеться безспірний поєдинок 10-12 раундів...

Та я це знаю, але настільки було вже скучно дивитись. З 1 до 10 раунду одне й теж - наш нападає, а Сосновський обороняється... Ну до 5 чи 6 раунду я ще розумію... А правда, там перед п"ятим Віталій трішки отримав, але швидко очухався. Можливо, присутнім на арені більш цікаво було дивитись, ніж нам телеглядавам.
Але все одно молодець наш Кличко!

Юрій Сєров - 31-5-2010 у 13:17

У мене також склалося враження, що Кличко б'ється не на повну силу. Мабуть цей бій був кориснішим для Сосновського ніж для Кличка. :)
Але, молодець, це однозначно.

Павло Жежнич - 31-5-2010 у 17:04

Кличко напевно вирішив зробити рекламу Сосновському - молодий хлопець витримав 10 раундів.

Dmy - 31-5-2010 у 22:59

Не такий Сосновський і молодий - 31 рік.
Просто Віталік, коли вони домовилися про бій, усіляко Альберта розхвалював - який той сильний боксер - аби зробити касу. Ну, люди повірили, купили дорогі квитки, прийшли: а раптом справді буде цікаво? А тут Кличко за раунд-два завалює цей мішок із картоплею. Народ розчарований. По-перше, за що гроші платили? По-друге, нема більше віри ні Кличкові, ні його словам.
Ну, і моральний бік справи: Альберт, можна сказати, плече підставив, коли бій із Валуєвим накрився, ніколи нічого плохого про Кличків не казав, колінками в живіт собі не стучав, на футболках відірвані голови не малював, великих гонорарів не вимагав. За що ж його бити-то? Він ще знадобиться.

Павло Жежнич - 9-6-2010 у 10:27

Володимир Кличко має битися 11 вересня проти Повєткіна (http://www.boxingscene.com/?m=show&id=28401)

Соломія Федушко - 11-9-2010 у 20:07

Цитата: Початково розміщене учасником Павло Жежнич  
Володимир Кличко має битися 11 вересня проти Повєткіна (http://www.boxingscene.com/?m=show&id=28401)

А хіба Володя не битиметься з нігерійцем Пітером?

Юрій Сєров - 12-9-2010 у 00:18

Не бій а суцільний клінч, в проміжках якого Пітер отримав своє... Досить легко Володя з ним розібрався, шансів у Пітера майже не було.

Dmy - 12-9-2010 у 02:09

Цитата: Початково розміщене учасником Соломія Федушко  
Цитата: Початково розміщене учасником Павло Жежнич  
Володимир Кличко має битися 11 вересня проти Повєткіна (http://www.boxingscene.com/?m=show&id=28401)

А хіба Володя не битиметься з нігерійцем Пітером?
Битиметься. Власне, вже побив[ся]. Але у червні ще мав - із Повєткіним. Щоправда, за місяць у "картонного вітязя" стався черговий напад діяреї: цього разу під приводом того, що Кличко пропонує геть неприйнятні умови бою. Приблизно така ситуація, як і у Віталія з Валуєвим, який, щоправда, навіть контракту не підписав.
Пітера умови влаштували, відтак він хоч і програв, але гроші чималеньки отримав і високе місце в рейтингу зберіг, тоді як Подмєткіна за відмову викинули з "десятки", і йому знову доведеться вибиватися нагору через дешеві бої проти "мішків із картоплею".

Хоча, хоча, хоча... Може, росіяни і праві. Якщо "чавунний" Пітер таки звалився снопом у 10 раунді, можна хіба уявити, коли й у якому вигляді це сталося б із "білою російською надією". Впору червоний квадратик на екран вішати.

Соломія Федушко - 12-9-2010 у 09:15

А... Ясно. Дякую, Вам Dmy! Повєткін використав проти Володимира не руки, а инші частини тіла - накивав п'ятами :lol: А наступним в списку Володі став Пітер.
Можливо й вірно вчинив росіянин, таке швидше забудеться, ніж очевидна поразка.
Пітерс казав, що його кулаки скажуть самі за себе і Володя не під силу вистояти проти нього більше ніж 4 раунди... наївний :)
Щось кулаки нігерійця були вже занадто скромні і некомунікабельні., а ось Володі - надзвичайно красномовні. Кличко молодший вдруге переміг нігерійця, вперше - за кількістю очок, а тепер, нокаутувавши супротивника. Правда, думала, що це станеться в другому або ж восьмому раунді, але Пітер виявився "сильним горішком" :)
Що тепер Пітер геть не має шансів стати найсильніший чемпіон світу в суперважкій вазі? Чи ще будемо чекати спроби №3?

Demyan - 13-9-2010 у 08:39

Не знаю чому але для мене зараз Клички це найкращі боксери в історії профбоксу, на маю думку вони вже кращі аніж Алі чи той же Льйюіс. Це не тому що вони українці, а тому що мають свої тактику-техніку, і перемагають нею і мають дані і ще й їх двоє і братів :) мабуть такого більше ніколи не буде в світі боксу.

Юрій Сєров - 11-10-2010 у 23:18

16 жовтня на арені O2-World у німецькому Гамбурзі відбудеться бій Віталій Кличко – Шеннон Бріггс.

Соломія Федушко - 17-10-2010 у 19:50

Віталік переміг "залізобетонного" Бріггса. Другий 12 раундів вистояв і такі удари витримував. :wow:

Юрій Сєров - 17-10-2010 у 20:45

Останні три раунди - це якийсь расизм у чистому вигляді :)
Білий лупцює беззахисного негра, а тренер того мовчить :)

Андрій Пелещишин - 17-10-2010 у 20:51

А хіба тренер був білий? Бо я не запам'ятав
Якщо чорний, то все ОК :)

Ігор Домін - 17-10-2010 у 21:36

чи можна говорити "негр"? один виграв, другий програв. думаю. що Брігс був би проти зупинки, та й не для того він йшов на цей бій. Віталій - герой. він несе наш прапор по світу.

Dmy - 17-10-2010 у 22:59

Брігс - хороший, Брігс - цяця, Брігс - сонечко ясне:D Давно у Кличків не було такого порядного і достойного дядька.
Я, навіть, десь радий, що він не впав.

Юрій Сєров - 11-12-2010 у 17:37

Сьогодні мав Володя битися з Чісорою, але бій відмінили нібито через травму Володимира.
Хоча багато хто схильний до того, що поєдинок не викликав серйозного інтересу глядачів, тому його і довелося відмінити. Окрім того, тепер Володя може провести бій з Хеєм уже весною.

Юрій Сєров - 4-3-2011 у 14:30

Кличко знову скасував свій бій з Чісорою, цього разу заради бою з Хеєм.
http://korrespondent.net/sport/boks/1192993-istochnik-boj-klichko-v...

Козачок Сергій - 18-3-2011 у 20:49

Мій прогноз на бій Кличко-Соліс
Соліс явлюється одним з найкращих боксерів у нинішньому дуже бідному надважкому дивізіоні. Він в першу чергу котирується за рахунок своєю відмінної любительської кар’єри та покищо нічим не виправданих авансів яких йому уже щедро дати в профібоксі.Любительські трофеї і справді вражають (золото олімпіади, тричі ставав чемпіоном світу) але все це було у першій важкій вазі, тоді він важив близько 90 кг, а в профі біля 120...
Щодо техніки. У першу чергу аналітики звертають увагу на те що у нього дуже швидкі руки, але тут треба додати що техніка нанесення удару у нього залишилася любительською, він не завертає до кінця руки, не вкладується в удари, а ніби намагається якнайбільше разів чисто торкнутися до суперника. Його ноги мені не подобаються, він доволі грузний, атакує здебільшого по прямій... Проти Віталія шанси є скоріше у якогось маленького та шустрого технаря, який би постійно закручавав-би Віталія в ліву сторона, зближувався б з ниркими, а чогось подібного чекати від Соліса не доводиться.
Результати зважування трохи здивували, Соліс заважив 112 кг, і виглядає доволі атлетично (принаймні в порівнянні з собою ж зразка 3-місячної давності). Та все ж я не бачу у Соліса шанса, він не панчер, до того ж Віталія ще ніхто і ніколи не відправляв у нокдаун, і в те що Соліс стане першим я не вірю.
Скоріш за все що Віталій виграє або ТКО у пізніх раундах або за очками з величезним відривом на карточках суддів.
В будь-якому разі Соліс це боксер якого треба побити, бо потім говорили б що Кличко не наважився з ним зустрічатися, так що даний бій має сенс... Зараз таких боксерів можна перерахувати на пальцях однієї руки.

Юрій Сєров - 19-3-2011 у 18:15

Дякую, що нагадали про бій :)

Юрій Сєров - 20-3-2011 у 15:52

Серйозний вийшов поєдинок... Вже давно Клички не завершували бій в першому раунді.
Нема наразі достойних суперників, що поробиш.

Здивувало трохи інше, а саме телеканал Інтер. Нафіга купувати недешеву трансляцію бою і садити коментувати бій дилетантів.
По-перше, бій в Німеччині, очевидно, що інтерв'ю після матчу будуть німецькою, так посадіть до коментатора когось, хто зможе перекласти. Коментатор німецької не знав, тому в кращих традиціях Савелія плів "на мою думку він говорить ось що..."

По-друге, ще б півбіди, якби коментатор не знав німецької. Він ще й не розуміється на боксі та й взагалі не дуже спостережливий. Навіть глухому було ясно з повторів і подальших ракурсів камери, що в кубинця щось трапилося з коліном. Коментатор в той час радив усім захоплюватися суперударом Віталіка (удар був звісно неприємний, але не нокаутуючий). Потім ще лікар виступав. До речі слово "knee" звучало неодноразово, але навіть це не наштовхнуло геніяльного коментатора на ніякі думки.
Словом менеджменту Інтера є ще чим займатися...

Козачок Сергій - 20-3-2011 у 19:05

Прикро що так вийшло... Стільки чекав, і тут на тобі... Хотілось-би якоїсь інтриги, конкуренції, і перший раунд показав що кубинцю є що показати (кілька разів він доволі точно, хоча й несильно дістав Віталія). Виглядало так що після пропущеного удара у верхню частину голови Соліс невдало ступив та пошкодив ногу. Не зміг продовжити поєдинок звичайно через травму ноги а не через удар Віталія.
Коли оклигає знову візьметься за своє: "Якби не травма я б його порвав-би! Я вів по ходу боя! Хочу реванш!".
По коментатору: ну да, Поночовного важко назвати грамотним коментатором, але згадуючи Івана Чуперку :wow: або Максима Нестеренка :o починаєш цінувати навіть Поночовного :lol:. Ну, фоновий коментатор, коментує те цо бачить, сипе загальними всім відомими фразами, але принаймні не від нього не почуєш якихось відвертих дурниць.

Ренат Зіганшин - 31-5-2011 у 17:53

А з ким Кличко має битись найближчим часом?

Dmy - 1-6-2011 у 02:23

ЯЯкий саме? Один - із Хеєм, інший - з Адамеком.

Соломія Федушко - 10-9-2011 у 22:19

Сьогодні на футбольному стадіоні у Вроцлаві відбудеться бій Віталій Кличко - Томаш Адамек. Поєдинок розпочнеться о 23:00 (через декілька хвилин :) ).

Для українця це буде 9-й захист чемпіонського поясу WBC у надважкій вазі. А для поляка це буде лише сьомий бій у надважкому дивізіоні.

Букмекери не мають сумнівів у перемозі Кличка і приймають на українця ставки з мізерним коефіцієнтом 1,09. В той же час, на перемогу Адамека приймаються ставки з коефіцієнтом 5,80.

Нагадаємо, що в активі Віталія Кличка 42 перемоги при двох поразках, а Адамек виграв 44 поєдинки, зазнавши однієї поразки.

Відзначимо, що Томаш Адамек був був чемпіоном світу у двох вагових категоріях - напівважкій (версія WBC, 2005-2007) і в 1-й важкій (версія IBF, 2008-2009).

http://prosport.tsn.ua/sport/klichko-adamek-vsi-podrobici-pro-biy.h...

Юрій Сєров - 11-9-2011 у 00:01

Przegralismy dziesięć do jednego, ale jaki to byl jeden... :)

Андрій Пелещишин - 11-9-2011 у 09:10

То мені здалося, чи в двох останніх раундах Кличко мав проблеми з ногою?

Юрій Сєров - 11-9-2011 у 17:48

Він її підвернув і впав. Можливо тому почував себе надалі не надто комфортно, але я цього не помітив... :)

Юрій Сєров - 5-12-2011 у 23:17

Через проблеми зі здоров'ям Володимир Кличко переніс свій бій з Мормеком на 3 березня наступного року, який мав відбутися 10 рудня... :(

Юрій Сєров - 19-2-2012 у 21:58

Скандальним вийшов вчорашній поєдинок Віталія проти Чісори. Шкода, що не вдалося Віталію відправити того рагуля в нокаут :(

Dmy - 20-2-2012 у 01:44

Ну, по-перше, рагуль - з Ахрики, а там у всіх чавунні підборіддя - достатньо лише Самуеля Пітера згадати.
А по-друге, Віталік руку травмував. В іншому випадку, гадаю, Чисора не виглядав би таким свіженьким на прес-конференції, що аж до Хея в бійку попхався.
Ех, шкода, не ті менти його скрутили в аеропорту. Наші би все пояснили: і за Віталіка, і за Вову, і навіть за Хея. Боюся, до матч-реваншу Чисора вже не дотягнув би.

Юрій Сєров - 20-2-2012 у 13:20

З Африки? А я думав він якийсь англійський лорд... :lol:

Dmy - 21-2-2012 у 03:56

Лорд - із Зимбабвщини. Хоч і молодий, а все одно народився ще за часів апартеїду. Важке дитинство багато чого пояснює.
А до реваншу, схоже, не дотягне не він, а, на жаль, Віталік :( . Ходять уперті чутки.

Юрій Сєров - 2-3-2012 у 22:10

Відносно Віталіка побачимо, може ще й проведе він декілька поєдинків. Взагалі-то він вже все довів.
А завтра Володя буде битися з Мормеком у Дюссельдорфі.

Юрій Сєров - 4-3-2012 у 00:49

Без шансів для Мормека, 50-ий нокаут Володі, якихось сильніших суперників треба братам шукати...

vovka - 4-3-2012 у 19:14

Мормек виглядав якось вже зовсім безпорадно. перестрашений. якби не йшов в клінчі, то його б Кличко ще в першому раунді порішав.

Юрій Сєров - 4-3-2012 у 21:13

Незрозуміло навіть як той Мормек вискочив на чемпіонський бій.
Чісора в ринзі виглядав серйознішим суперником для Віталія.

Юрій Сєров - 27-3-2012 у 19:47

Володя буде битися 7 липня з Тоні Томпсоном.

А як все піде добре, то 10 листопада з Крісом Ареолою.

http://korrespondent.net/sport/boks/1333791-stala-izvestna-data-sle...

Юрій Сєров - 13-8-2012 у 22:33

Наступним суперником Володі стане поляк Маріуш Вах
http://sport.bigmir.net/boks/profi/1552258-Poljak-Vah-podpisal-kont...

Юрій Сєров - 23-8-2012 у 12:51

Кличко та Вах підписали контракт на бій
22 серпня було офіційно оголошено про те, що бій Володимира Кличка з польським гігантом Маріушем Вахом відбудеться 10 листопада в Гамбурзі на арені "O2 World", яка вміщує 16 тисяч глядачів.

Володимир Кличко вже боксував на цій арені - в липні 2008 року він нокаутував там американця Тоні Томпсона в 11-му раунді, хоча тоді арена "O2 World" носила іншу назву - "Color Line Arena".

Юрій Сєров - 26-10-2012 у 09:23

Помер Еммануаль Стюард, тренер Володимира Кличка і ще багатьох зірок боксу
http://sport.segodnya.ua/boxing/Vladimir-Klichko-podtverdil-smert-l...

Юрій Сєров - 11-11-2012 у 01:34

Оце так бій!!! Давно таких не було за насиченістю і динамічністю.
Поляку мегареспект за стійкість і залізобетонний череп!

Ігор Баранік - 2-12-2012 у 14:41

Сьогодні вчетверте програв Мігель Котто.

Юрій Сєров - 29-4-2013 у 21:05

В суботу Володя буде битися з П’янетою
http://ua.korrespondent.net/sport/boks/1554348-fotogalereya-klichko...

Юрій Сєров - 31-10-2013 у 14:58

Володимир Кличко проведе наступний бій 8 березня
Абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко може провести необов'язковий захист титулів у Німеччині.

На ринг Кличко-молодший повернеться 8 березня 2014 року.

Швидше за все, поєдинок відбудеться в Німеччині. Володимир хотів би провести бій у США, але цьому заважає комерційний момент.

Основний телепартнер братів Кличків, телеканал RTL, купує права на бої Віталія та Володимира в середньому за 3 мільйони євро.

Якщо ж українці проводять свої поєдинки в США, то, RTL виплачує за телеправа 1 мільйон євро, плюс якийсь з американських телеканалів повинен покрити різницю в 2 мільйони євро.

Що ж стосується суперника Володимира в поєдинку 8 березня, у нього є великий вибір.

Це буде вільний захист титулу. Українець зможе вибрати в опоненти будь-якого боксера, що входить до Топ-15 рейтингів світових боксерських організацій, в яких Володимир є чемпіоном, пише vz.ua.

Нагадаємо, Володимир Кличко вже проводив бій 8 березня - у 2003 році в німецькому Ганновері українець вельми несподівано був нокаутований у другому раунді нині покійним південноафриканцем Коррі Сандерсом.

Нагадаємо, у своєму останньому бою Володимир Кличко в 12-раундовому поєдинку одноголосним рішенням суддів переміг Олександра Повєткіна за очками і відстояв титули чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO.
http://www.champion.com.ua/boxing/2013/10/31/552963/