Такий опис, певно може дати кожен другий чоловік, а от щодо жінки, то це скоріше
будуть слова "зготувала їсти", "закупила продуктів" і т.д. Чи нетак?Іван Лихобор - 15-10-2006 у 11:52
Останнім часом у мене хронічне недосипання. Через "Star Trek", якого показують щобудня
близько до півночі. Ото лише без вихідні намагаюся надолужити втрачене. Але чи
вийде?
Попервах, після перегляду кожного з епізодів - відразу після серіалу - ще
затримувався, щоб поглянути на дивовижних краль у євиному вбранні ... Але потім
перестав дивитися, бо вранці вставав взагалі невиспаним - ну їх у баню!..Тетяна_Лазда - 15-10-2006 у 16:45
Панове, а чомусь такому, що потрібне людям, країні, суспільству, у Ваших буднях є
місце?Тарас Гулка - 15-10-2006 у 21:24
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тетяна_Лазда
Панове, а чомусь такому, що потрібне людям, країні, суспільству, у Ваших буднях є
місце?
Є. Наприклад, робота. Працюю викладачем на благо суспільства і людям. Взагалі
вважаю, що при нинішніх зарплатах всі вчителі та викладачі працюють саме на благо
суспільства, а не на своє благо. А на життя змушені заробляти де індеТетяна_Лазда - 16-10-2006 у 06:28
Ігор Дзвін
Академік, а Ви почитайте своє написане, чи то є життя?Тетяна_Лазда - 16-10-2006 у 06:29
Раніше були балачки на кухні, а зараз на форумі? балачки, балачки, балачки...
а далі?Тарас Задорожний - 16-10-2006 у 07:39
А далі буде ще більше балачок... Ви маєте щось проти того, що людина розумна стала
людиною соціальною? Хіба це не є однією з ознак, яка відрізняє нас від тварин?Анастасія Кулакова - 16-10-2006 у 08:38
Цитата:
а далі?
А Ви пропонуєте діяти, а не балакати? Згода. :-) Геть балачки! Форумчани, давайте вже
щось робити! :-)
Тетяно, це форум на якому саме спілкуються, тобто "розводять балачки".Dmy - 16-10-2006 у 16:11
Хочеться цитувати, цитувати і цитувати. І цитувати... (шкода, зовнішні цитати,
переважно, російською. Ну, це такі часи були)
Цитата:
місце?
У буднях - не має. Робота на благо "людям, країні, суспільству" - це не будні, це -
справжнє свято
"Экзамен для меня всегда праздник, профессор!"
Цитата:
Академік, а Ви почитайте своє написане, чи то є життя?
Тобто: "А ще в окулярах. А ще в капелюсі!"
Дзвін, тобі мусить бути соромно, що ти академік! Ану скидай пару зірочок негайно!!
Цитата:
а далі?
Цитата зі старого совіцького кухонного (!) віршика:
В борьбе за народное дело
Он был инородное тело
Танечко, не ображайтесь. І на ФоРуМі є багато патріотів, а деяки з них, підозрюю,
досить діяльні.
Просто ця гілка входить саме у сегмент "Балачка", от нарід і балакає.
Загляньте в інші - там іноді ТА-АКІ-І розмови на "благо людям-країни-суспільства"
ведуться - закачаєшся!Тарас Задорожний - 17-10-2006 у 09:27
Коротше кажучи: Зрання - підйом, протирання очей пеед сьомою. Сніданок. Піввосьмої
виходжу на роботу. Спуск по ескалатору вниз, підйом вверх. Хвилин 7 до роботи. До
четвертої там. Потім додому і за дипломну. Ввечері - приготування вечері,
прибирання чи ще щось в тому дусі. Потім трохи телевізора і в ліжко... От і всі будніТарас Задорожний - 17-10-2006 у 10:11
А в мене вечорами нема бажання і сили на щось інше крім того ящика... Тогоі дивлюся.
Але не новини. Новини я й так знаюТарас Задорожний - 17-10-2006 у 17:41
Не варто так...Demyan - 18-10-2006 у 11:16
Щодо роботи з суспільстовм - будь яка робота так чи інакше повязана з
суспільством, просто іноді це є напряму і здається що якщо я вчитель - то я вчу
суспільство і дбаю про нього. Це не правильно і я не погоджуюся. Наприклад я
впроваджую автоматизації, я напряму не допомагаю суспільству але логіка наступна
на прикладі супермаркетів:
Автоматизація - спрощує роботу касирів з клієнтами, що значно зменшує черги. Тим
самим я заощаджую час саме викладачів для того щоб вони змогли після роботи менше
тратити часу на покупку і більше віддихнути, а отже краще навчити наше
суспільство.Demyan - 18-10-2006 у 11:21
Робочий день:
Підйом в 7:05, легий сніданок, санітарно-гігієнічні хвилини, подорож на роботу
(іноді пішки 50 хвилин) або на маршрутці хвилин 20-30+пішки хвилин 10.
Робота.
Поїздка додому на маршрутці.
Вдома в залежності від дня (по розкладу):
а) тягання заліза (30-70 хвилин), готування вечері, миття посуду, вечеря з переглядом
ТВ та спілкування з жінкою, душ, сон.
б) вечеря з переглядом ТВ та спілкування з жінкою, душ, сон.
Продукти, приготування їжі, прибирання - не є обовязком моїм або жінки, як правило
закупки роблю я (я це люблю), іноді разом, посуд миє хто має час, їсти готуємо теж
хто має час (частіше жінка, але якщо її нема то я), прибирання в хаті - частіше я
(коли жінка готує їсти щоб не заважати і не тратити час даром а потім провести час
разом).Ігор Мартинів - 18-10-2006 у 11:41
День сурка ...Андрій Моравський - 18-10-2006 у 11:50
Горват Корнелія - 18-10-2006 у 15:19
Вийшло гарно!Браво!Андрій Пелещишин - 18-10-2006 у 15:32
стареDemyan - 18-10-2006 у 15:39
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Пелещишин
старе
+1Odarka - 18-10-2006 у 16:46
Працюючи на Дзизі...важко сказати і описати один день...тому що кожного дня, коли
йшлося на роботу (чи то на трамваї, чи пішки, чи таксі...чи на санках чи на
лижах)...приходилося на роботу і ти ніколи не знала, що тебе чекало і в цьому був
кайф...найцікавіші дні це були ті, коли працювалося з 8 ранку до 4 ранку...і бачилося
потім результат...