Форум Рідного Міста

Росія переживає за власну безпеку

Тарас Задорожний - 18-10-2006 у 13:11

Росія, як звикло, переживає за власну безпеку і обмежує своїх громадян у всьому. Не мало, що журналістів вбивають, за висловлювання саджають, сусіднім державам влаштовують блокади, - вони ще вирішили "обмежити" громадські організації...

У Росії від сьогодні десятки неурядових організацій, які вчасно не виконали нових вимог щодо реєстрації, діятимуть незаконно. (ВВС)

Dmy - 18-10-2006 у 15:12

Та звісно. Кремль же ще минулого року остаточно і без можливого оскарження з'ясував, що весь шпіонаж, дисиденство й іншій непотріб просочуються на бактьківщину саме через громадські організації :mad:
Дивуюсь демократичності тамтої влади - як взагалі всі неурядові утворення ще не заборонили?! :o

Сергій Бєляєв - 19-10-2006 у 17:12

To Dmy:
Для того, щоб це зрозуміти, треба знати особливості політичної системи РФ. Там є "правильні" і "неправильні" громадські організації. Забороняють тільки "неправильні". :lol:

Dmy - 19-10-2006 у 19:38

Яж і кажу: при владі
Комітет
Демократичної
Безпеки.

Тарас Задорожний - 20-10-2006 у 08:44

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Сергій Бєляєв
Там є "правильні" і "неправильні" громадські організації. Забороняють тільки "неправильні". :lol:

Дуже гарна система. Напевно Штірліц, себто Путін, привіз її з НДР. Там він вправлявся при мінімальній демократії, яка там була, на відміну від самого союзу, впроваджувати кагебістські методи по боротьбі з ворогами народу. От набув чоловік досвіду і це не пройшло непоміченим. Російський народ впізнав фахівця і вибрав його вже на другий термін :)

Сергій Бєляєв - 20-10-2006 у 09:28

Причому все здійснюється з допомогою інститутів громадянського суспільства. Існує Громадська палата, яка об'єднує певну частину громадсько-політичних діячів та деяких лідерів "правильних" громадських організацій. На засіданнях цієї палати часто обговорюється, як боротися з "неправильними" громадськими організаціями.

Тарас Задорожний - 20-10-2006 у 09:50

Так це ж надважливо! Такі організації шпигують в Росії! Це ж срашна небезпека, коли пару студентів зроблять собі клуб шанувальників якоїсь там Анджеліни Джолі! Вона ж агент ЦРУ, і їм платить за це!

А якісь чуваки, які рятують жаб на Уралі? Та ви шо! Вони мучать російських жабок, вживлюють їм чіпи, які передають радіосигнали в відкритий космос, а звідти в різні розвідки світу. Знаєте скільки лиха може наробити така жабка на космодромі, або поблизу ракетної шахти?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Користувач Олесь - 20-10-2006 у 12:00

Так, так, розважаємось... А потім якийсь бідака з території Росії прочитає оці Тарасові кпини і його (російського бідаку) посадять до цюпи за те, що відвідував неправильні сайти, де насміхаються з Єво Вєлічєства і правильної політики Росії... :baddevil:

Тарас Задорожний - 20-10-2006 у 12:27

Вибачте... :( Я не хотів, щоб когось посадили через мене. Я спростовую все, що я сказав про жабок і чіпи... Вони справедливо борються з шпигунством. Майже...