Форум Рідного Міста

Діяльність львівського мера.

Юрій Сєров - 27-10-2006 у 15:27

От вирішив відкрити тему, щоб можна було пообговорювати нашого мера А.Садового, порівняти його з попередніми.
Наштовхнуло мене на це, його поведінка - постійний PR, часто невиправданий і фальшивий.
Наприклад:

Західна інформаційна корпорація
Андрій Садовий покращує свою працездатність: не курить, не п’є і мало їсть

Міський голова Львова Андрій Садовий, відколи став мером, намагається покращувати свою працездатність. «Я майже відмовився від нікотину, алкоголю та обмежую себе у їжі. Завдяки цьому, переконаний, підвищується продуктивність праці», – зізнався сьогодні, 27 жовтня, після засідання виконкому А.Садовий.

За словами А.Садового, викурити декілька цигарок він собі дозволяє хіба що, коли нервує, а випити келих вина – заради представницьких функцій.
--------------------------------------------------------------------------------
Від себе можу порадити йому для покращення працездатності переїхати в неопалювальний гуртожиток/відомчий будинок (бажано ще прихопити тещу :) ), в якому вода з 6 до 9 (з перервами протягом цього проміжку), в якому періодично зникає світло (бо всі гріються електообігрівачами) і періодично не їздить ліфт і епізодично вивозиться сміття. Переконаний, такі умови набагато краще вплинуть на його працездатність. Хоча, можливо, від таких умов він почне більше курити і пити.... :lol::lol::lol:

Tempika - 27-10-2006 у 19:25

...чудова тема :-) а що хто скаже про ремонт його мерського кабінету, який пан садовий *подарував місту*... :-)))) за оцінками незалежних експертів то вартувало приблизно тисяч 50 зелених... паркет там дубовий і теде... *скромненько і со вкусом*... то цирк просто :-)) поремонтував би який гуртожиток за ці гроші (да, і звідки вони, цікаво)?...

Павло Жежнич - 28-10-2006 у 22:33

Вже майже 2 тижні, як мер оголосив про початок опалювального сезону, але батареї холодні (Любінська, Виговського, Патона).
В моїх родичів на Володимира Великого день-два як включили опалення, то вони жартували, що оскільки я живу дальше від мерського кабінету, то відповідно й розпорядження про початок опалювального сезону дійде пізніше :):(.

vovka - 29-10-2006 у 09:41

Патона. В мене батареї включали. Але так як стоїть лічильник, то на зборах мешканців підїзду рішили наразі опалення не включати.

Юрій Сєров - 29-10-2006 у 14:00

В мене також холодно, але зважаючи на те, що будинок кечівський, на те, що тепло скоро з'явиться не розраховую. :( А скільки було розмов про перевід в опалювальну структуру міста... Триндіти, не мішки носити!

Тарас Задорожний - 30-10-2006 у 10:52

Дуже вам всім співчуваю з тим теплом. В мене у Києві з 16 числа палять і то так, що я змушений вікна відкривати.

Минулого року Садопоміч їздила і жеки підганяла тепло включати. Може хтось до них звернеться і вони заяву в суд подадуть. А не пам"ятаєте, з ними час від часу такий блондинчик в костюмчтку виїжджав на місце "катастрофи". І де той хлопака зараз?

Андрій Пелещишин - 31-10-2006 у 10:59

Де хлопака - знають усі. Але побудовані ним піар-схеми працюють тепер на придавлення опонентів та забезпечення проходження відповідних рішень.
Плюс - для "погладжування" потрібних людей.

Тарас Задорожний - 31-10-2006 у 11:39

А толку з тих його схем? Самопоміч перетворюється поволі на якусь таку собі хунту.

Demyan - 31-10-2006 у 14:31

В мене тепло є наразі (варшавська). А що до поводження мера - кожен по своєму якось привертає увагу щось говорить. Це нормально.
Щодо грошей на ремонт кабінета на ск. мені відомо - це його власні гроші. а щодо краще ті гроші пішли б туди сюди.... то я можу сказати краще б гроші пішли не на світлове шоу а на ремонти доріг або тих же гуртожитків....

Tempika - 31-10-2006 у 15:11

...ну світлове шоу робилося за рахунок спонсорів, насікльки я чула... питання в етичності такого ремонту - ремонтувати кабінет з таким розмахом, коли у місті стільки людей живе за межею бідності... африканські нуворішескі замашки, я так це називаю.

Павло Жежнич - 31-10-2006 у 23:21

Нарешті в мене потеплішали батареї, але поки-що спеки не відчуваю. Також турбує, що в черговий раз перед зимою розпочалися розкопки:(.

Юрій Сєров - 28-11-2006 у 00:06

Батареї стали холодними (мабуть тому, що тепло на дворі?)
Гарячої води ще не було в цьому опалювальному сезоні. (кілька днів була літепла)
Тарифи виросли в 2,6 рази, кажуть за субсидіями такі черги, що просто жах, можна день простояти без результату.
І при цьому всьому всі мовчать. Садовий - ангел. Як на мене, при Бунякові гірше не було, а поливали болотом зранку до вечора.
Ау, Самопоміч! :baddevil:

Василь Яворський - 28-11-2006 у 09:37

В мене (В.Великого) батареї аж занадто гарячі, мушу відкривати вікна. Лічильника нема. Гаряча вода також буває частіше ніж раніше.

Тарас Задорожний - 28-11-2006 у 12:42

А я вчора знову зіткнувся з проблемою води. Якось от не був у Львові 3 з лишком місяці і просто відвик від погодинного водопостачання. Я вже навіть дивувався, як так можна було жити... А жив...

Тарас Ільчишин - 29-11-2006 у 08:55

В мене на Науковій вже пару місяців як гаряча вода тільки ввечері. Батареї гріють, але засильно. От така в нас економія!

Тарас Задорожний - 29-11-2006 у 10:01

Насправді проблема загарячих батарей у відсутності лічильника. Поки мешкав у Львові, в нас то саме було. А потім сусіди почали бігати і вимикати. Тоді і температура була нормальна і економія відчутна

Андрій Пелещишин - 29-11-2006 у 10:54

Цитата:
Насправді проблема загарячих батарей у відсутності лічильника. Поки мешкав у Львові, в нас то саме було. А потім сусіди почали бігати і вимикати. Тоді і температура була нормальна і економія відчутна

А в мене з тими регулюваннями вкрай негативний досвід. Коли люмпен-сусіди, яких у мене було досить багато, вимикали подачу тепла при будь-якому умовному потеплінні. В результаті не раз в хаті температура була в районі 17-18 градусів. На мої зауваження отримував у відповідь хамство типу "теж мені пани знайшлися".
У результаті - промерзла хата, грибок на стінах і тп.

Юрій Сєров - 24-1-2007 у 22:46

Щойно по 5-му Садовий сказав, що нові тарифи, б'ють йому по кишені!!! Що казати простим смертним???
Крім того він видав ще кілька тез:
"Ціни підвищилися, якість не зросла", "Я плачУ, щоб показати приклад".
А чому б замість "показувати приклад", не підвищити якість???

Юрій Сєров - 22-4-2007 у 21:11

Самопоміч зникла без сліду. "Піпл схавав піар".
http://portal.lviv.ua/chronicle/2007/04/19/121519.html

Hanor Narasson - 22-4-2007 у 22:36

Цитата з лінку в попередньому пості:

Цитата:

Шкода, що влада на Кульпарківську не навідується...


Хто за чим шкодує... :rolleyes: Напевне хтось і за незбудованим замком на Високому Замку... :baddevil:

Особисто мені приємно, що існуюча влада не має потреби періодично (для диспансеризації ;) ) навідуватися, скажімо хоча б на ту саму Ігрень :lol:

Тарас Гулка - 23-4-2007 у 09:08

Цитата:
Самопоміч зникла без сліду. "Піпл схавав піар".

Не зовсім. В неділю ТРК "Люкс" крутить передачу "Самопоміч".

Юрій Сєров - 4-11-2007 у 18:18

Цікава стаття на тему діяльності нашого мера і опалювального сезону
http://zik.com.ua/index.php?news_id=109273

Класний бізнес: весною продати котельню за 1,5 млн грн, а восени купити цю ж котельню за 13 млн. грн.
Запитання - кому підуть 10 млн.грн.? І якщо не меру, то чому він займається таким "бізнесом".
А загалом, щоб бути успішним мером, не треба бути добрим господарем і менеджером, треба скупити всі ЗМІ і не мати серйозних опонентів.
Я уявляю, що б творилося на ТВ, радіо і в ґазетах, якби таку купівлю-продаж зробив Буняк.

Лєна Дадукевич - 16-12-2007 у 15:22

А на мій телефон частенько люди звонять, думаючи що то мера приймальна. Так от я пару раз цим скористалась у власних цілях - поцікавилась чи справді їх дзвінки до мера допомогають їм у боротьбі з хазяйською лихманністю жеків і інших контор. Люди кажуть, що допомагає. Між іншим...

Юрій Сєров - 16-12-2007 у 15:55

Виступав п. Андрій в Свободі Шустера.
Ніби все правильно говорив.... Але не щиро (імхо), на публіку...

Іван Дівеєв - 16-12-2007 у 17:09

Ясно що нещиро. Далеко піде. :(

Онук Юрій - 16-12-2007 у 19:15

Дивно що кожен оцінює те що зробив хтось, ане те що зробив сам! Я не довго проживаю у Львові і ЗП-платня у мене так як у шахтаря середня по Україні, та вибачте в хаті тепло, є вода і все це зробив сам і сусідам які не знали порадив, просто згуртувалися і дозвіл п.Садовий дав на те що зробимо собі і тепло і воду власноруч і поміг з певними інстанціями де хочуть обібрати, або ж просто проігнорувати. Так що все у Власних руках кожного з нас, а хтось з Вас хто ще досі без тепла пробував звернутися саме досадового чи в самопоміч,а не до жеку чи читачів форуму! А подруге назвіть хтось суму хто яку дав самопомічі на те щоб допомогти відомчим гуртожиткам чи діткам на св'ята! Безперечно в кожні владі є свої + і - так і в кожній людині. Та не знаючи фактів, маю на увазі ремонт не судіть, може мер ремонтує його не для себе, а для того щоб хоч щось лишилося у мерії по ньому, а не замизгана підлога та брудні ручки!

Юрій Сєров - 16-12-2007 у 21:43

Цитата:
Дивно що кожен оцінює те що зробив хтось, ане те що зробив сам!

Ніхто не оцінює, те що хтось робисть собі в приватному житті. Ми говоримо про діяльність публічної людини, яка займає вибірну посаду.
Не думаю, що дозвіл на опалення, Вам давав персонально пан Садовий :). Це зробили відповідні служби, просто виконавши свою роботу.
Якщо хтось досі без тепла - співчуваю :(.
Цитата:
Так що все у Власних руках кожного з нас, а хтось з Вас хто ще досі без тепла пробував звернутися саме досадового чи в самопоміч,а не до жеку чи читачів форуму!

За тепло я плачу ЖЕКу (в мому випадку КЕЧу), і тепло мені має подати КЕЧ. Чому я маю звертатися не до них, а до Садопомочи? Що в руках людини, яка живе в багатоповерхівці і опалення централізоване? Мер має латати труби на теплотрасі? Ні! Він менеджер. Він має призначити керівників ЖЕКів і забезпечити фінансування робіт.
Я притримувався і притримуюся думки, що Самопоміч - це ПіаР проект, який нічого конкретного (крім приходу до влади деякої особи) на меті не має. Замість того, щоб налагодити роботу служб, які мають відповідати за свою ділянку роботи, відбувалася медіа-ПіаР-кампанія. Я згідний, що це мало певний ефект, але це не нормально! Так само, як Ющенко пхав з Шуфричом пожежні машини. Кожен має займатися своєю роботою. В іншому випадку це виглядає на дешеве бажання попіаритися.
Цитата:
А подруге назвіть хтось суму хто яку дав самопомічі на те щоб допомогти відомчим гуртожиткам чи діткам на св'ята!

Знову ж іде підміна ролей та понять. З якої це радості Самопоміч має займатися відомчими гуртожитками? Це має вирішити керівництво міста. Причому в робочому порядку, а не виносити це на публіку як не знати яке досягнення.
З допомогою діткам - те саме. Звичайно їхня допомога це дуже добре. Але по-перше цим мають займатися відповідні служби, які вміють це робити професійно, на які йдуть наші податки, а по-друге я знаю людей, які роблять такі речі і без телекамери (уявляєте - виходить! :) ). Ось пані Марина, наприклад, допомагає бездомним собачкам і котикам. Але цього не показують по ТВ.

Серед позитивних змін у місті хочу відзначити значно покращене освітлення вулиць і покращення водопостачання (до останнього наскільки я розумію причетний також Буняк, який розпочав цей процес і гроші Світового банку).
Серед негативних - погана робота з тими ж ЖЕКами, занедбання Шевченківського Гаю, халтурний ремонт центральної частини міста.
А на форумі ми просто фіксуємо факти. Часто суб'єктивні. Але все ж таки. Насправді це дуже хороша і корисна річ. Бо коли прийдуть наступні вибори, то дуже часто важко згадати, якісь факти, які мали місце і наш черговий вибір грунтуватиметься лише на емоціях. Емоціях, які можна легко нав'язати за допомогою ПіаР кампаній на ТВ :)

Тарас Гулка - 16-12-2007 у 22:47

Підтримую думку Юрія Сєрова.
І від себе додам.
Тепло в хаті це одне. А як стосовно загальних проблем міста. Наприклад, ремонт доріг., зокрема Городоцької. Від Кульпарківської до Роксу робили рік. Далі зупинились перейшли на інші ділянки , а на Привокзальній далі шаленні пробки на одній полосі, розкопані тротуари і т.д. Хто в такому випадку має йти до мерії?! Я маю йти і розказувати йому про це, що робиться? Нехай мені наш мер пояснить, чому за 1 рік, в нас спромоглися зробити ремонт 200м. дороги, а за той час македонці і турки 200 км. траси Стрий-Львів-Броди? Навіщо починати ремонти на інших ділянках не закінчивши ремонт на старих? і т.д.

В мене складається враження, що мерія зацікавлена тільки в тих проектах, в яких можна гарно попіаритись.

Юрій Сєров - 16-12-2007 у 22:57

Про привокзальну забув :)
Від базару до скрині таке болото, що не в кожному селі знайдеш :)
І самопоміч чомусь не обгороджує і не б'є на сполох :)
Цитата:
В мене складається враження, що мерія зацікавлена тільки в тих проектах, в яких можна гарно попіаритись.

....думаю не тільки... :baddevil:
Відкатинг - український варіант маркетингу, франчайзингу і лізингу :)

Лєна Дадукевич - 16-12-2007 у 23:03

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Відкатинг - український варіант маркетингу, франчайзингу і лізингу :)

Юрію, вам ніхто ніколи не казав, що ви геній? Тоді я перша. Так вдало - супер!!! :baddevil:

Юрій Сєров - 16-12-2007 у 23:06

Не казав, бо я ним не є :). Це лише цитата з бородатого анекдоту :)

Лєна Дадукевич - 16-12-2007 у 23:18

шкода, а я вже похвалила. Що тепер робити?:( Ви б лапки які ставили на слідуючий раз, чи що? ;)

Юрій Сєров - 17-12-2007 у 00:52

Якось переживу. :)

Юрій Сєров - 22-12-2007 у 12:38

Непогана стаття і про мера і про міську раду.
http://zik.com.ua/index.php?news_id=117520

Іван Дівеєв - 22-12-2007 у 19:07

Ну я це так собі приблизно і уявляв. Рука руку миє. Корупція - двигун розвитку Львова. :baddevil:

Юрій Сєров - 15-1-2008 у 19:59

Щось в останні дні, пан Олійник почав серйозно критикувати мера. Цікаво мені з чим це пов'язано? Можливо скоро перевибори і Олійник хоче стати мером?

Роман Ромашка - 15-1-2008 у 20:09

То може вінок Тимошенко таки просто слова?

Юрій Сєров - 15-1-2008 у 20:20

Цитата:
То може вінок Тимошенко таки просто слова?

Не зрозумів.
Демократична коаліція колись планувала переобрати мерів Києва, Харкова і Львова.

Demyan - 16-1-2008 у 12:49

Ну не знаю мер це чи не мер але за рік всетки те що я бачу на власні очі:
- В батьків в центрі вода цліодобово.
- в мене вода розширився графік іноді холодна цілий день тиче (вже другий чи треітй місяць)
- вулиці освітилися (писав колись тепер ліхтарі спати не дають)
- освітлення домінікану..досить гарно
- пару нових машин для збору (доречі бачив як працюють).
....
За діяльність інших мерів такого не було.

Юрій Сєров - 16-1-2008 у 13:05

Я вже писав, позитивні зміни справді є. Тільки з водою - наскільки я знаю це більша заслуга європейських грошей
Але є й негативні моменти. Ми ж не знаємо всіх фінансових моментів. Може під освітлення такі гроші пішли, що можна область освітити.:rolleyes:

Юрій Сєров - 9-3-2008 у 13:17

Цитата:
Міський голова Львова Андрій Садовий посів 3 місце у Антирейтингу міських голів. Антирейтинг презентував Комітет виборців України спільно з тижневиком «Коментарі». http://zik.com.ua/ua/news/2008/03/07/128819

Навіть Добкіна зміг "обігнати". От ще заберуть Євро зі Львова до Одеси чи Харкова, ще Льоню з Космосу посуне з першого місця :)

Юрій Сєров - 20-3-2008 у 11:12

Чат з Садовим на Корреспонденті: http://korrespondent.net/ukraine/events/408858

Наш мер вирішив, що "Русский во Львове любят"

Юрій Сєров - 17-4-2008 у 17:32

Стаття про зарплати наших міських чиновників.
Скільки ми платимо своїм слугам
Не гарно рахувати чужі зарплати. Розумію, шо за 2000 грн. ніхто не буде там працювати. Зарплата має бути велика, але най би робили шось!

Тарас Задорожний - 17-4-2008 у 20:42

2000 гривень - теж не мало. Їх тра теж заробити. Багато-хто ше і на 500 не заслужив

Юрій Сєров - 19-4-2008 у 13:08

Наш мер знову відзначився. Тепер сейозно. Схоже лаври заступника керівника "Кобри" не дають йому спати. Принаймні очевидці стверджують, що наш мер показав мітингувальникам "фак". На відео чітко не видно, але очевидці підписалися, що таке це правда.
Очевидно, що провокували, але також очевидно, що під тиском мітингувальників наш мер не вміє поводитися, пригадую ще за часів "зелено-білої" революції він втрачав над собою контроль.
Детальніше про інцидент: http://zik.com.ua/ua/news/2008/04/18/134061
До відставки це навряд чи приведе, не та у нас країна, але репутацію ще раз підмочив...

Юрій Сєров - 16-12-2008 у 13:16

Чергові геніальні ідеї нашого мера:
http://www.zaxid.net/newsua/2008/12/16/125835/

1. Долати кризу буде будівництвом доріг
У штатах справді таким займалися метою боротьби з безробіттям, але, ми всі бачимо як вітчизняні компанії роблять дороги... Скажімо на Чупринки, які відкрили місяць тому у деяких місцях між бруківкої розчин вже посипався... Та й сам Садовий говорив, що потрібно залучати іноземні компанії.
Саме тому почали залучати іноземні компанії - турків, чехів і т.д. Як саме боротися з кризою залучаючи турків чи будуючи неякісно я не зрозумів.
2. Брати кредити вигідно, бо з часом гроші знецінюються. Такого абсурду ще не чув. Тобто Світовий банк працює собі в збиток?

Ірина Роздольська - 16-12-2008 у 14:05

Боже, ЯКИЙ ідіот...

vovka - 16-12-2008 у 14:17

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
2. Брати кредити вигідно, бо з часом гроші знецінюються. Такого абсурду ще не чув. Тобто Світовий банк працює собі в збиток?

ну якби Садовий набрав півроку назад кредитів у світового банку в ГРИВНІ :D тоді він був би правий )))

Доля правди в його словах є, але якщо ці кредити йдуть тупо на споживання то толку з того знецінювання грошей нуль.

Юрій Сєров - 16-12-2008 у 14:42

Та власне, якби ці кошти йшли на створення нових підприємств, робочих місць, розбудову туристичної інфрастктури, словом бізнес, який би окупився найближчим часом, то в такому є сенс. Але взяти кредит, побудувати за ті кошти стадіон, провести 3 матчі Євро, а потім здавати в оренду за 1 гривню в рік це бізнес серйозний...:D
Цитата:
ну якби Садовий набрав півроку назад кредитів у світового банку в ГРИВНІ :D тоді він був би правий )))

Та в тому то й річ, що міг взяти хіба в доларах. А брати кредит, коли гривня летить, а місто може оперувати національною валютою мабуть не зовсім розумно :)

Ярема П. - 18-12-2008 у 23:53

Схоже на те, що потроху громадські організації набувають впливу http://zik.com.ua/ua/news/2008/12/18/162865 :
"Махінації Садового з приміщеннями, тарифами, землею «Знесіння» та Євро-конкурсом «презентували» у Києві – в СБУ".



dr.Trollin - 21-12-2008 у 22:38

ну набувають.
організації набувають.

а ЛЮД спить?

http://community.livejournal.com/lviv/304449.html
http://zik.com.ua/ua/news/2008/12/09/161424
http://zik.com.ua/ua/news/2008/12/18/162865

може би ото ще би докинули пару ідей щодо того, що б ото вчИнити б ?

Юрій Сєров - 29-5-2009 у 21:51

Садовий лише наступного дня з жахом второпав, що він бовкнув про свою відставку в ефірі «5 каналу»
http://zik.com.ua/ua/news/2009/05/29/182784

Хто бачив ту передачу? Що там було насправді?

Юрій Сєров - 12-6-2009 у 15:41

Почали підтискати Садового:

Головний охоронець мера Львова - у розшуку!
http://ratusha.lviv.ua/ohoronecj_mera.html

і Буняк вже націлився сісти в крісельце, і з Євро щось все дуже незрозуміло...

сумна - 25-8-2009 у 15:45

Садовий на "Українській Правді" написав про Незалежність і про місце Львова:

http://blogs.pravda.com.ua/authors/sadovy/4a93e0676da84/

Важко сказати чому, але враження від статті скоріш негативне. Так наче рівень спеціально занижений, щоб ми, матолки, могли зрозуміти, про що йдеться.
Опоненти будуть мати по чому добряче потоптатися.
Словом, холостий постріл.

Юрій Сєров - 23-2-2011 у 21:41

Львів задихається в обіймах Андрія Садового - http://www.pravda.com.ua/columns/2011/02/23/5941634/

Юрій Сєров - 21-11-2011 у 23:55

Мер Львова Андрій Садовий: Мені не подобалося, коли свистіли на стадіоні - ні Януковичу, ні Тимошенко, ні Ющенку

Коли в нас народився Іван, то вона вже мене доконала, і я купив квартиру, де ми зараз живемо. Це трикімнатна квартира, де я, жінка, теща і четверо дітей.

я зараз розплачусь...

Андрій Пелещишин - 3-1-2013 у 18:47

Садовий створив власну партію - "Самопоміч"
http://www.pravda.com.ua/news/2013/01/3/6980918/

Який зміст у цьому? Невідомо...

Юрій Сєров - 3-8-2013 у 01:28

Останнім часом наш мер став серйозним нюзмейкером державного масштабу.
Спершу на нього напали. Причому 2 рази протягом дня, причому одна і та ж людина. Найімовірніше, якийсь не зовсім здоровий чоловік, хоча чому нападав саме на Садового - незрозуміло. Опоненти запідозрили, що це таким чином Садовий піариться.

Друга новина була масштабнішою. Наш мер купив 3-и поверховий будинок і вирішив цим похвалитися (http://zik.ua/ua/news/2013/07/30/421871). З одного боку, якби він це не афішував, то ЗМІ б роздули з часом скандал. З іншого - якось трохи недоречно хвалитися перед львів'янами 3 поверховою віллою, коли багато хто бореться за право жити у гуртожитках. Думки поділилися, одні таврують Садового, інші - захоплюються його європейськістю. Європейськості не помітив, чи є причина для звинувачень у всяких гріхах, але питання виникають...

Цікаві деталі оборудки.
1. Садовий завжди нарікав, що живе з сім'єю та ще й з тещею у 3-кімнатній квартирі. Непогана така квартирка: "Ми віддаємо своє помешкання (квартиру на вул. Рудницького, – ред.), яке оцінщики оцінили в 1,396 млн грн." Не думаю, що оцінщики оцінювали по верхній межі, тому квартира була метрів під 200. Не так вже й погано, щоб нарікати...
2. Новий будинок вийшов 3.9 млн. грн., ну і його доробити, думаю десь біля 1 млн. грн. вийде...
Але це не зовсім гарно рахувати чужі гроші, най собі там будують і живуть.

Цікавіше інше. Щоб пояснити, звідки взялося 4 млн. на будинок, Садовий сказав, що продав 3% акцій ТРК "Люкс" за 3 млн. грн. Точніше не він, а його дружина, якій він передав увесь бізнес, коли став мером (теж мені, "позбувся" бізнесу... :) ).
Ось це для мене найдивніше. Не є ексертом у медіа-бізнесі, але є очевидні речі.
Мені зрозуміло, коли купують контрольний пакет акцій найбільший пакет якогось медіа-ресурсу, щоб контролювати його діяльність і політику. Навіщо комусь 3%? Навряд чи акції приносять такі шалені дивіденди.. За 3 млн. можна зробити якийсь непоганий онлайн медіа-ресурс, газетку там якусь... і керувати тим всім. Тому виглядає, що це банальний відмив грошей або корупція. Не здивуюся, якщо колись виявиться, що акції купив наприклад сторож фірми, яка була підрядником будівництва Арени-Львів... :)


Андрій Пелещишин - 3-8-2013 у 08:04

Та там і ціна напевно завищена на той "медіа-пакет" :)

Юрій Сєров - 3-8-2013 у 17:38

Власне я написав "иглядає, що це банальний відмив грошей або корупція". Наприклад, місто комусь землю під торгівельний центр, а власники ТЦ купують 3% акцій ТРК Люкс за необхідною ціною...

Юрій Сєров - 6-8-2013 у 07:17

Цілком природньо, що у багатьох виникли сумніви... http://zik.ua/ua/news/2013/08/05/422889