Форум Рідного Міста

"Наша Україна". Перпективи?

Андрій Пелещишин - 13-11-2006 у 11:53

Як тепер політично-зацікавлений люд бачить перспективи партії, якій ще не так давно відводилася провідна роль у політичному житті країни? Чи є ще в неї шанс на виживання, чи людям які прагнуть самореалізації, краще тікати подалі?

Тарас Задорожний - 13-11-2006 у 12:06

Такі сили як НСНУ не можна скидати з рахунку ніколи. Там якраз і потрібні люди, які хочуть змін і реформ партії. Якщо хтось їх доб"ється то має шанс на високі посади.

А ще НСНУ не така і мертва, як видається. Те саме було з регіонами після президентських виборів. Тому не здивуюсь, якщо НСНУ зможе високо залізти в майбутньому

Роман Голощук - 13-11-2006 у 13:09

"НСНУ уже залишила такий негативний слід в історії України, що жодні рішення з’їзду цій партії не допоможуть", – так прокоментував рішення з’їзду НСНУ народний депутат від БЮТ Володимир Полохало.

І ще слова від нього: "Складається враження, що з’їзд «Нашої України» готували політтехнологи Партії регіонів" :-)

Юрій Сєров - 13-11-2006 у 13:41

Не знаю чи є яесь майбутнє в НУ. Дивлячись в новинах сюжет про з'їзд НСНУ виглядало, що в партії повна анархія, безлад та розпач. А потім в студії якийсь представник НСНУ сказав, що в них найдемократичніша партія. :)
Як на мене, то краще підходить термін "найрізношерстніша"

Сергій Бєляєв - 13-11-2006 у 13:54

Результатом з'їзду НСНУ стало те, що спонсори партії й надалі залишаються у її керівних органах. Отже, фінансова база зберіглася.

Питання номер два - чи збережеться організаційна структура партії на місцях. НСНУ все ж великою мірою була виборчим проектом. Зазвичай після виборів фінансування місцевих осередків таких проектів суттєво зменшується або зовсім припиняється. Результати виборів, зокрема й місцевих, стали для НСНУ гіршими за прогнозовані, а, отже, чимало функціонерів не отримали очікувани депутатських мандатів і посад.

За таких умов майбутнє партії залежитиме від того, чи віритимуть у перспективу НСНУ належні до неї представники місцевих еліт, які загалом і формують думку в осередках та спрямовують діяльність партії на місцях, а також матеріально її підтримують (цей підхід, між іншим, є справедливий і для більшості інших вітчизняних політичних партій без чіткої ідеології та програми, а такі у нас майже всі).

Якщо віра зберігатиметься, то слід очикувати посилення кадрів керівництва місцевих осередків та організаційної роботи загалом. Якщо ні, то частина осередків поступово вмре або розповзеться по інших політичних силах, і, не факт, що до нових виборів організаційну структуру партії на місцях вдасться відновити.

Тарас Задорожний - 13-11-2006 у 15:53

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Не знаю чи є яесь майбутнє в НУ. Дивлячись в новинах сюжет про з'їзд НСНУ виглядало, що в партії повна анархія, безлад та розпач. А потім в студії якийсь представник НСНУ сказав, що в них найдемократичніша партія. :)
Як на мене, то краще підходить термін "найрізношерстніша"


Цей з"їзд точно як в регіонів після втрати Тигіпка і ще багатьох "дєятєлів". Тому треба чекати, щоб довідатись, як воно далі буде

Юрій Сєров - 13-11-2006 у 23:07

Катеринчук пішов.
А тим часом регіони продовжують пресингувати НСНУ та президента: Тарасюк та Грищенко мабуть будуть відправлені у відставку.